Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
14:43:51
| Nuoroda
Himalaya rašė:
Gabrielle* rašė:
bet tai čia šiemet kaip padarė gudriai.. jei norit litus mokėt tai praaaašom, laisvai įstojat, o jei vf norit, šimtukus gaukit ;DD na bet kokiu atveju džiaugiuos labai, tiek už save, tiek kad į mokamus buvo lengva įstot Juk tu gavai vf? aš gavau, bet va mano draugas irgi stojo su žemesniu balu, jau buvau palaidojus viltis, bet įstojo į tą vnf, taip džiaugiuoooos ;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
14:46:22
| Nuoroda
nu matai, žmonės sako šiemet aukštas balas, matyt niekas neįstojo daugiau ;DD |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
13:35:20
| Nuoroda
kada varot dokų? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
13:39:21
| Nuoroda
moniss rašė:
kaizere rašė:
Sveiki, norejau paklausti busimi medikai ir kitu istojusiu ir seip nusivylusiu savo stojimais zmonemis ka patartumet daryti. Mano balas yra 19,16 iki medicinos pritruko lb mazai. tai va ar man bandyti i antra tura rasyti vf ar vnf (nz ar dar antram tyure gali likt vf i medicina vietu) ar stot i vu ekologija vf (nes ten jau gavau pakvietima). Patarkit melieji, nes tikrai sunku apsisprest bandyk tikiu,kad iš 157 gavusių krepšelį bent vienas persigalvos ir pakliūsi ten rašyk, manau daug yra tokių kaip aš, rašiusių mediciną vf ir vnf, aš dabar užėmus tą vnf, kurio man nereikia, kai pasirašysiu sutartį, jis atsilaisvins |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
20:33:14
| Nuoroda
www.facebook.com/people/Indre-Cirtautaite/1685343059?ref=search kvieskit, būsimi kursiokai ;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
20:37:43
| Nuoroda
minisss rašė:
tai taip iseina kad vnf dbr isvis vietu nebera laisvu? yra yra, aš va pvz turiu pakvietimus į vf ir vnf, vnf man nereikia, bet kol nepasirašiau dokų, kažkas negavo šito vnf, kaip ir užėmus laikau, bet liepos 29 antram ture atiduosiu gi kažkam |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
20:40:25
| Nuoroda
vf su 20.20 ;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
20:49:02
| Nuoroda
Justėėė rašė:
Kažko nedrąsūs tie būsimi kursiokai. D gal moksliuuuuukai, nenori bendraut ;DDD |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
21:01:32
| Nuoroda
visų pirma, rimtai mokytis jau reikia nuo 8 klasės padėt, sudedami visi pagrindai, esminės žinios, kurios vėlesnėse klasėse tik pagilinamos. biologiją (nepersistengiant) ruošiaus seniai jau, per dvi vasaras (10tos ir 11tos klasių pabaigoj) perskaičiau maderius (na kai kuriose vietose ne itin įdėmiai) ;D 12toj klasėj bio beveik nebesiruošiau net, na olimpiadoj dalyvavau va, bet kažkaip viskas buvo išmokta anksčiau, na sunkesnes temas prieš pat egzą pakartojau, ir 100 lengvai gan su chemija kitaip buvo, š maliau iki paskutinių dienų, teorijos nulis, mokėjau nebent uždavinius spręst, na suprasdavau juos visad. visa teorija (lyginant su bio apimtim, chemijos oooj kaip mažai), iškaliau per 5 dienas prieš egzą, rezultatą matot lietuvių sunkiausia pasiruošt, čia jau reikia gabumų lt kalbai, rašinius nuo mažens gerus rašau, rašyba irgi nesiskundžiau, knygas paskaitydavau per vasaras iš to sąrašo.. 12toj klasėj lt pamokos knisa, suvokimai rašiniai kultūriniai kontekstai bla bla bla, daug laiko užima ir vargina, bet aišku nepatingėkit ir pasistenkit. baisiausia įskaitos, vos neapsiverkiau ten, tikrai baisiau už egzą šiaip galėjau tikrai daugiau mokytis, visa dvylikta klasė prauliavota klubuose plotuose (ką jau kalbėt apie bemiegį paskutinio skambučio šventimą pirtelėj prieš lt egzą) na gal tik va atmintį gerą turiu ir nereikia kalti. čia jau kaip kam, žinot sėkmės! |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
21:05:20
| Nuoroda
aš tai nieko kaune nežinau, kosmosas man tenai, gerai, kad ne viena įstojau bent ;D kaip reiktų viską rast. net žemėlapio neberandu, o turėjau, praverstų gatvėse
jei pamatysit rudenį apsiverkusią blondinę gatvėse besiblaškančią, tai ten aš, padėkit ;DDD |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
21:06:44
| Nuoroda
tai jie matyt išvis su pasauliu nebendrauja, kaip kai kurie mano pažįstami moksliukai ;D kokie čia forumai, feisbukai dar, neįdomu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
21:19:45
| Nuoroda
Vytaaas rašė:
O as tokiu nepazystu pakolkas tai kad išvis iš šimtų įstojusių į KMU mediciną čia tik trys reiškiasi ;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
21:31:17
| Nuoroda
Vytaaas rašė:
Gabrielle* rašė:
Vytaaas rašė:
O as tokiu nepazystu pakolkas tai kad išvis iš šimtų įstojusių į KMU mediciną čia tik trys reiškiasi ;D :D mazai mazai neidomu, baisu kad dauguma bus nebendraujanciu ir visiems busimiems kursiokams linkiu but draugiskiems ir neziuret i kitus kreivai del to kad konkurentai del rezidenturos ;) kol dar ta rezidentūra ateis.. ;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
23:38:36
| Nuoroda
vrumvrum rašė:
čia į KMU? ahaaa:) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
23:39:37
| Nuoroda
čia daugelis rytoj dokų priduot varyt žadat, aneee?:) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
00:36:27
| Nuoroda
doggie rašė:
Reziume: ash Povilas, ziauriai zalias kaune, ryt warau doku twarkyt... nesveikai laukiu studiju laukiu nauju pazystamu, mokslu, tusu....nu zodziu visko. Ciuju bus smagu. Nors dar neramu del visko, bet ciuju viskas bus zjbs man tas paaats;) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
01:05:43
| Nuoroda
kviečiam kviečiam per fb |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-27
19:33:38
| Nuoroda
sun' rašė:
Godasa rašė:
Vytaaas rašė:
Godasa rašė:
Emilena rašė:
as jau siandien pridaviau dokus ir buvau pastatyta i vieta kazkokia moterele ten visus pirmakursius sekmingai varinejo nu buvo idomu, kokiais potyriais jus galite pasidalinti? taip taip, ir as siandien visa ta malonuma patyriau.... tu turbut kalbi apie ta auksta moteriske, kuri visiems liepe uz kolonos stotis? mane ir vare uz kolonos tai va ziuriu siandien daug kas pasilinksmino o kartais ne prieš koloną liepė stot? kiek pamenu, sakė stokit prieš koloną... ir kelio neužstokit.. mums šiandien trauktis liepė ir šaukė, kad jei norim būt kmu studentai, reikia paklusti !!! ;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-27
19:35:32
| Nuoroda
belatriks rašė:
worldofjoke rašė:
Tai nebutinai jos turi ir atsisakyti.Gal jis gavo geresne vieta...Beje,kad ir ne i tema ir iskart atsiprasant kitu,kraupu cia su tuo KMU kaip galima tiek vietu padaryt mokamu???Taip iseina jog dabar vos ne kiekvienas debilas,turintis pinigu gales stot i KMU ir uzimt vieta zmogaus,kuris tikrai to nori... man ir taip atrodo, kad tokia atsakinga specialybe, o ja pasiekt gales tik turtingi kvailiai... turiu grupioke, kuri nenusikalbejus sakinio suregst negali, o gydytoja bus, baisu i tokius paziurejus... aišku, neteisybė, bet reiškia reikėjo šimtus gauti, kas į vf norėjo.. mokiaus ir žinojau, kad įstot tai įstosiu, bet tai lemia, reikės mokėti už mokslą ar ne. gal sakau ateinančioms kartoms daugiau motyvacijos bus o kas žemais balais sustojo, nepasimokys ir iškris, kokia bėda čia?:) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-27
19:38:12
| Nuoroda
anglų 40% surinkau. nenoriu į genijų grupes |