Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-10
14:32:48
| Nuoroda
HappyWyy rašė:
ketvirtas klausimėlis? 1. esterių 2. muilas 3. visi parašėt 4. CH3-(CH2)16-COOCH ( tikr struktūriškai suptrumpintai), parašiau metiloktanodekanoatas, o gal reikėjo metiloktandekanoatas? nuims dar už tą raidę taškų.. 5. aiškus 6. 3,7g |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-10
14:34:14
| Nuoroda
Pampariskinas rašė:
Gabrielle* rašė:
HappyWyy rašė:
5.1 parašiau metilorandžą. O klausykit, 3.3 ne valgomoji soda? O 3.4 taip parašėt? kaustinė soda yra techninė soda NaOH, tikrai čia:) as parasiau rekaustifikacine ;D nezinau ka rasyt o liepe is schemos nu čia patikrino, ant kiek gerai neorganinės teoriją iškalei;D iškaliau tas sodas, pasiteisino bent |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-10
14:37:17
| Nuoroda
6.1? parašiau vanduo, bet čia iš nevilties |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-10
14:47:26
| Nuoroda
Alchemikė... rašė:
Wyšnia rašė:
5klausimas 1.metilraudonis? 2.vandenyje daugėja oh- jonų,kurie didina pH vertę 3.rūgštėjant plaukimo baseino vandeniui susidaro Cl2 dujos,kurios yra kenksmingos žmogaus organizmui 4.2.5 * 10 minus 8 mol/l 5.k= c(HOCl)* C(oh-)/ c(OCl-)* C(H2O) 5 neturėjo būti vienodų agregatinių būsenų? nu aš ir dėl vandens to s abejojau, bet šiaip svarbu kietųjų nerašyt, nes va visokios dujinės rašomos, vanduo matyt irgi |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-10
14:49:34
| Nuoroda
PEAS13 rašė:
Wyšnia rašė:
5klausimas 1.metilraudonis? 2.vandenyje daugėja oh- jonų,kurie didina pH vertę 3.rūgštėjant plaukimo baseino vandeniui susidaro Cl2 dujos,kurios yra kenksmingos žmogaus organizmui 4.2.5 * 10 minus 8 mol/l 5.k= c(HOCl)* C(oh-)/ c(OCl-)* C(H2O) O aš 4. parašiau tiesiog 1* 10 minus 7,6 aš ir, nes ten spec skaičiafkės reikia, kad logaritmus suskaičiuot, o nešiaus paprastą |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-10
15:01:25
| Nuoroda
nu aš kažkur 90 ir mažiau taškų surinkau. bet aaaišku, sumažės dar tie taškai. tikėkimės, daug kam sunkus egzas pasirodė;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-10
15:04:56
| Nuoroda
Gyvačiukas:) rašė:
Labai įdomus šitas egzaminas buvo iš tikro..... Pavyzdžiui testo (I dalies) 15 klausimas..... Tai kad ten trys iš keturių variantai teisingi! Manau, nebaigta salyga..... 26 nėra aiškiai pasakyta apie kovalentinį polinį ar nepolinį ryšį kalba.....27 klausime- viskas naudojama..... II dalies 8 klausimas labai nekorektiškas. Mano nuomone gali būti du variantai teisingi- 2 arba 5. Aš 5 pasirinkau, bet...... 10 At parašiau DD IIdalis.... Kai paskaičiau komentarus, iš tikro susimąsčiau apie 2.6.... Neaišku, ko čia norėjo... Parašiau, kad su priemaišom.... 4.4... Labai įdomu, kaip viską sutalpinot į tą vietą švarrašty? Juk reikėjo ne tik tą metiloktadekanoatą parašyti, bet ir visą reakcijos lygtį, nes reikėjo išlyginti... kiek nepaskaičiavo ten, man regis..... toliau....4.6 man gavosi 2,368g. Reiks paieškoti klaidos. 6.2 gavosi 3,2 proc... Irgi matomai kažką ne taip padariau GAL.... Aišku, pridariau žioplų klaidų.... o 6.5 klausime parašiau su radikalais... CHR=CHR... ir pavadinau di(R)etenu. Kaip manot, abu taškai nuplauks už tai?.... ai nu.. taigi ten visą lygtį su tuo milžinišku riebalu parašyt reikėjo.. apsižioplinau vėl |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-10
15:12:14
| Nuoroda
Gabrielle*----> Neturėtų daug nuimti. Jaučiu, tik vieną tašką. Trys buvo skiriami ten. Mano nuomone, vienas už išlyginimą, antras už medžiagos suradimą, o trečias už pavadinimą.... mm, nu tikėkimės;) |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-10
15:14:22
| Nuoroda
golden rašė:
Sveiki, sakau ir as mintim pasidalinsiu 6to penktam as tai tiesiog etena parasiau, kazkaip man pagal salyga taip susirode, kad reikia ne izomera, o alkena rasyt, o pagal mane, etenas jau kaip ir pasizymi geometrine, ar ne?? man tas pats, bet netiks, etenas nepasižymi geometrine, nes vandeniliai vienodi visi. fsio, užteks chemijos, einu baliavot;D rašykit ats savo. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-10
15:50:02
| Nuoroda
27t iš testo:) |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-10
15:55:05
| Nuoroda
golden rašė:
ievusee rašė:
Cepelinas rašė:
ievusee rašė:
Cepelinas rašė:
ievusee rašė:
Macas rašė:
Surinkau 60~ tasku, kiek cia galetu but procentais mazdaug? :D iš kur taip gerai žinai? hm.. na jei bus tokiu gudručiu kurie visus tašskus surinks, tai gal kokia 50-60proc. ;]] Su mokytoja viska pasitikrinau is juodrascio ir uždavinius sprendėt? Kiek 4kl. 6uzd. gavai? Uzdaviniu nesprendem, mano klasiokai beveik visi gavo 3,7g, o as gavau 37 gramus Teisingas bus 3,7g. jaučiu jo... aš tai 2,368 / o tam 6kl. 2uzd. 4,8proc? as ir 2,368 gavau ;/
išeigą sumaišėt, tas gautas buvo 80% (praktinė), reikėjo rasti 100% teorinės |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-10
16:09:57
| Nuoroda
Moncceee rašė:
ievusee rašė:
Moncceee rašė:
o jums neatrodo kad 2 dalyje 2 klausime 10 protonu, o 3 klausinme 3 skirtingi junginiai? nezinau, gal ir klystu taip manydama Monikute, tikrai 11prot., o del tu junginiu, na beveik dauguma rado 2. ;} o kodel tada 11? nesuvokiu as:) deguonis 8 ir trys vandeniliai po 1. mano draugė va 3 su 8 sudėjo ir gavo 12;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-10
16:11:35
| Nuoroda
ievusee rašė:
Olegas 3000 rašė:
ievusee rašė:
parašiau O3 ...hm... Okey, lekiu mokytis BIO. Laikysit ji? ;]
As jau laikes praeitais metais. Siemet kaip eksternas laikiau chemija. Is biologijos surinkau 90. Linkiu kad tau rasinys biologjos nuskiltu kaip man praeitais metais apie fermentus. Ir pasikartok smegenis tuos visada megsta idet. Tai, kad siemet jau rasiniu nebera..:}} valiO... chemija as prasciausiai mokejau, susigriebiau siemet.. o bio, tai ir olimpiadas laimejus esu, bet labiausiai bijau.. :? man tas pats, bet jaučiu bio egzas kai olimpiada bus, jei tokios tendencijos užduočių:D |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-10
16:12:56
| Nuoroda
ievusee rašė:
Gabrielle* rašė:
Moncceee rašė:
ievusee rašė:
Moncceee rašė:
o jums neatrodo kad 2 dalyje 2 klausime 10 protonu, o 3 klausinme 3 skirtingi junginiai? nezinau, gal ir klystu taip manydama Monikute, tikrai 11prot., o del tu junginiu, na beveik dauguma rado 2. ;} o kodel tada 11? nesuvokiu as:) deguonis 8 ir trys vandeniliai po 1. mano draugė va 3 su 8 sudėjo ir gavo 12;D Tavo drauge šaunuOlė, tinka prie mūsų chebrOs.. DD o aš galvojau, durnai atrodau, su skaičiuotuvu skaičiuodama 8+3 ;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-10
16:13:51
| Nuoroda
KMU medicina |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-10
16:27:59
| Nuoroda
Cia taip paskaiciau ir smagu pasidare... Nesam per biologija jokio bandymo dare... O visi skaiciavimai- genetikoj......... per olimpiadą teko genų atkarpų molekulines mases ar ką ten skaičiuot.. dar iš pradžių sukarpyt tą geną pagal inicialinius, terminalinius kodonus, ieškant penkių raidžių tarp kokių 20 ilgiausių eilučių smulkiom raidėm.. ir jei pražiopsai reikiamą raidę, viskas susigadina, veltui skaičiavau viską.. nors ne, dbr jau manau, kad į bio egzą tikrai porą tokių uždavinukų įdės:'DD |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-10
16:28:41
| Nuoroda
golden rašė:
As bio kazkaip maziau bijau, respublikinese teko sudalyvaut, tai tik tas mane ir guodzia. Siaip jau geriau sunkesnes uzduotys, nes ant lengvu lengvai daug kas pakimba, kai pradeda velniai zino ko ieskot, o reikalingas elementarus atsakymas. Gaunasi, kad prirasai litanija, o esmes nera man visad buvo įdomu, kur respublikinių dalyviai stoja po 12tos kl:> |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-11
15:14:51
| Nuoroda
Himalaya rašė:
Tai kiek tikitės procentų? taškų yra tarp 80-90, tai tiek ir tikiuos.. gal įstosiu į KMU mediciną, manau, kad bio geriau bus, ten jau arkliukas, o chemiją taip iš paskos vilkdavau:) |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-11
19:08:22
| Nuoroda
paulius2006 rašė:
Ačiū, jeigu nebus, gal bus kas nors kita? Gal kažką naujo duos? aišku, pasunkins kitas užduotis:D |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-13
13:32:14
| Nuoroda
Lialius' rašė:
o tas apibrezimas ? ;DDD nu aš tokį patį parašiau. ką čia daugiau išrast galima?:) |