Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-16
14:04:30
| Nuoroda
Deivizs rašė:
7. 1. tai ir susiejau kad oksidams pv N ore reaguojant su vandeniu susidarys tie lietūs. 2. Bus daug organinių medžiagų vandeny, todėl turės augalai daug maisto. Ir kitas - CO2 daug. Dar masčiau kad rugstūs krituliai nuskaidrins vandenį ir augalams teks daugaiu šviesos bet susilaikiau, nes netilptų atsakyt O paie organines trasas tai galvoju augalai gi ne organinėm minta ;D bet palikau 3. keisis, nes vyks bendrijų kaita. 2. rašiau organines trąšas ir, nu bet augalai neminta, bet neminta tik tiesiogiai, bakterijos vandeny suskaidys ir vis tiek augalam gerai ir dar rašiau azotinės trąšos išplaunamos iš dirvos
ir 3 klaus, mažės |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
14:05:33
| Nuoroda
giedruže rašė:
Deivizs rašė:
absoliutlyorganic rašė:
Gabrielle* rašė:
absoliutlyorganic rašė:
keičia esmę, nes nuo šių metų skalpuoja už formulės ir sutrumpinimus kaip medz. konc. CO2 O2 reik rašyti ANGLIES DIOKSIDAS DEGUONIS MEDŽIAGŲ KONCENTRACIJA ir tt nebent pačioje užduoty yra lygtis tai atseit nuliai, jei antro klausimo antram molekulines formules parašiau? taip Nesvaik. tipo jei reiktų rašyti šviesos fazės produktus tai landgely mažam turėčiau rašyt: adenozintrifosfatas nikotinamidadenindinukleotido fosfatas?? Tirai užskaitytų ir ATP ir NADP+ Aš ir manau, kad tikrai turi užskaityti formules išvis pirmąkart girdžiu, kad neužskaitys cheminių formulių, bet gal atsilikau, parodykit man info apie tai ir patikėsiu;) |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
14:07:05
| Nuoroda
Giedre A. rašė:
aminorugstis rašė:
Polikondensacija rašė:
aminorugstis rašė:
Polikondensacija rašė:
aminorugstis rašė:
o kaip atsakėt 7 klausimo 3 kaip keisis populiacijų rūšinė įvairovė.aš tai rašiau, kad padidės nes pakis aplinkos sąlygos ir atsiras naujų požymių,ar gerai? hmm....ar rašiau,kad sumažės,nes [rasidės eutrofikacija,miškų nykimas. bet tai juk rūšys išlieka, jos prisitaiko, panašiai kaip buvo su tais drugiais, buvo baltų populiacija, padidėjus oro užterštumui atsirado juodų..ar čia ne tas pats? nu,bet buvo parodyti išvartyti medžiai,reiškia išvyks gyvūni,kurie būvo prisitaikę juose gyventi,eutrofikacija-uždus žuvys ir pan. na nežinau, aš kitaip suprantu.žinoma aplamai organizmų sumažės, bet čia klausia apie populiacijų įvairovę..žodžiu gal perdaug giliai kažką čia noriu išraut o aš pamaniau,kad plėsis žemdirbystė,tai selekcija bus vykdoma,dirbtinė atrana,bus išvedamos naujos kultūrinių augalų ir gyvulių veislės..
išryškinta populiacijų rūšinė įvairovė, o veislės tai ne rūšys.. ir tikrai klausimas apie žalą, juk čia ekologija, viskas blogai jiem;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
14:10:59
| Nuoroda
su triušiais paskutinis, koks turėjo būt chrom rinkinys? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
14:12:50
| Nuoroda
Deivizs rašė:
1. maitinimasis? 1. rašiau seilių skyrimasis 2. maisto kvapas 3. paros laikas:D |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
14:15:15
| Nuoroda
Deivizs rašė:
Gabrielle* rašė:
Deivizs rašė:
1. maitinimasis? 1. rašiau seilių skyrimasis 2. maisto kvapas 3. paros laikas:D tai mano 1,2,3 nuliai? :D O kiti geri? ne nuliai, aš nežn, ar mano geri bet juk nėra didelio skirtumo, turėtų užskaityt visus.. nu kitus ir aš taip atsakiau |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
14:18:17
| Nuoroda
Smeterling rašė:
absoliutlyorganic rašė:
Gabrielle* rašė:
absoliutlyorganic rašė:
keičia esmę, nes nuo šių metų skalpuoja už formulės ir sutrumpinimus kaip medz. konc. CO2 O2 reik rašyti ANGLIES DIOKSIDAS DEGUONIS MEDŽIAGŲ KONCENTRACIJA ir tt nebent pačioje užduoty yra lygtis tai atseit nuliai, jei antro klausimo antram molekulines formules parašiau? taip O aš manau, kad ne, čia yra tas pats, ir butu nelogiška gauti nulį taškų. beto nera nurodyta, kad parasyti žodžiais. būtent, juk dėk kiekvieno niekalo įspėjama yra, o dėl to tai juo labiau bent mokytojai ausis išūžę būtų.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
14:19:19
| Nuoroda
Sventas rašė:
Gabrielle* rašė:
Deivizs rašė:
Gabrielle* rašė:
Deivizs rašė:
1. maitinimasis? 1. rašiau seilių skyrimasis 2. maisto kvapas 3. paros laikas:D tai mano 1,2,3 nuliai? :D O kiti geri? ne nuliai, aš nežn, ar mano geri bet juk nėra didelio skirtumo, turėtų užskaityt visus.. nu kitus ir aš taip atsakiau kaip gali būti maisto kvapas, jei klausime parašyta remtis pavyzdžiu, o pavyzdyje parašyta, jog seilės skyrės kvapo neužuodus? o kur tekste apskirtai paminėtas nesąlyginis dirgiklis,m?;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
14:23:12
| Nuoroda
giedruže rašė:
O kaip atsaket 5 kalusima? 1. melsvai pilkas 2. nes tėvai buvo melsvai pilki, dauguma palik irgi, margi pasireiškė tik F1 kartoj, todėl margas recesyvinis, melsvai pilkas - dom 3. Aa, Aa 4. jei heterozigotas, pusė palikuonių bus pilki, pusė margi, jei dominant homozigotas, visi pilki (bet nesupratau šito klaus, ko nori) 5. parašiau 2n, iš tikro n |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
14:58:35
| Nuoroda
ir klausimas vienaskaita - apibūdinkite plazminės membranos vaidmenį, o ne plazminių membranų, esančių ląstelėje ir panašiai. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
14:59:50
| Nuoroda
zvyrius rašė:
Giedre A. rašė:
zvyrius rašė:
Gabrielle* rašė:
giedruže rašė:
O kaip atsaket 5 kalusima? 1. melsvai pilkas 2. nes tėvai buvo melsvai pilki, dauguma palik irgi, margi pasireiškė tik F1 kartoj, todėl margas recesyvinis, melsvai pilkas - dom 3. Aa, Aa 4. jei heterozigotas, pusė palikuonių bus pilki, pusė margi, jei dominant homozigotas, visi pilki (bet nesupratau šito klaus, ko nori) 5. parašiau 2n, iš tikro n 2n pagal mane nes 2 mejoze dar nepasibaigusi. metafaze tik antra faze. 100 procentu n,nes knygoje pasižiūrėjau pats galvok tu. is pradziu buna lastele 2n. Replikacija 4n. mejoze 1 pasidaro dvi po 2n, ir tada jei baigtusi mejoze 2 butu po n. aš ir taip maniau, kad 2n, nes kaip ten gali dalintis dar iš n.. bet pasirodo, dalinas.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
16:06:57
| Nuoroda
tai kas čia per išrinktieji, kad vieniem pasako, o kitiem ne, m? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
19:05:31
| Nuoroda
kam neaišku dėl CO2, atsidarykit bandomąjį šių metų, 9 klausimas IV dalies ir atsidarykit vertinimo instrukciją. viskas aišku gi. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
19:08:22
| Nuoroda
Justtia rašė:
O išviso buvo galima surinkti 98 taškus, taip? 100 |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
19:10:08
| Nuoroda
Cinike rašė:
Kadaaaaaaaaa rezultataiiiiiiiiiiiii??????????????????? liepos 9 |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
19:10:37
| Nuoroda
Smeterling rašė:
La_loba rašė:
bis aufs Messer rašė:
La_loba rašė:
O man dar vienas įdomus lb klausimas. Kaip gyvūno ląstelė palaiko savo formą neturėdama sienelės? Aš parašiau, kad citoplazmos slėgiu Aš parašiau, dėl citoskeleto (jį sudaro mikrofilamentai). Genijus tu... Ech, kiek maždaug taškų reikia surink norint gaut 80?
Man ir idomu.. 80 ir surinkt, maksimumas 100 ir aišku, bus tokių, kurie surinks viską:/ |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
22:12:48
| Nuoroda
hmm, kiek pamenu, visad ginčų buvo dėl tos mejozės, mokytoja dar akcentavo, kad yra klaidų ir teorijoj, ir užduotyse. todėl ir žymėjau 2n, nes berods tą ir sakė, kad visgi 2n būna. bet aš nesiginčiju, nes knygoj rimtai n. ech.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-17
00:27:03
| Nuoroda
ai, eikit miegot jau, atostogos! |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-17
12:10:20
| Nuoroda
Sandruti rašė:
Vytaaas rašė:
monaFox rašė:
as ir pati daug kur susimoviau. beje 7.3 klausime akcentuota miesto apylinke.Manau kad kaip tik padides ta ivairove, mieste daug namu ir panasiai, kertami medziai, mazai kas is laukiniu gyvunu ar kitu gyviu gyvena, o dirbamos zemes galbut kaip tik padidintu. Na nezinau, uzkibau uz to miesto ir galbut susimoviau : D beje 6.1 tinka turi stubura? nors velgi kalmarai stuburo neturi bet gyvunai. taigi vel susimoviau ant tūpo klausimo. kazkur skaiciau komentaruose kad daugialastis, bet ir augalai daugialasciai o zuvis gyvunu karalystes, ar blogai mastau? ;/ nors cia ne karalysciu skirtumu praso.. aj nebezinau kuo toliau tuo linxmiau darosi ; D as jau mama paruosiau minciai kad niekur neistosiu tikrai atsakymas kad nepadides ivairove. is kur tau atsiras nauju ten gyvuniuku? juk zeme bus ariama ir t.t. zodziu kas zmones nesusidure zu zeme ir panasiai tikriausiai nelabai isivaizduojat O aš parašiau maždaug, kad sumažės laukinių gyvūnų populiacijų įvairovė ir padidės naminių gyvūnų populiacijų įvairovė. Ten gi buvo karvų pripiešta šalia upelio..... karvių, kad ir kiek daug, ne populiacijų įvairovė;) |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-17
19:23:13
| Nuoroda
Polikondensacija rašė:
Deivizs rašė:
Wyšnia rašė:
o koks ats turėjo būti III dalies 4klausimo 2? Turbūt XY O pagal ką jūs rašėt XY? juk galėjo būt ir XX XX ar XY? ar matot, kad pradinės ląstelės vienodai nuspalvintos? dabar žvilgsnis į sąlygą. ir klausimas, nuo kada gėjai gali palikuonių susilaukt?:) |