Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
19:41:04
| Nuoroda
Man nėra galimybės pasirinkti, kad motyvacinį testą rašyčiau Vilniuje. Ar tai reiškia, kad Vilniuje nebėra vietų laikyti tą testą ?? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-12
23:29:28
| Nuoroda
Bandysiu ir aš stoti į VPU. Bijau motyvacinio testo, bet guodžia tai, kad net gavus nulinį įvertinimą galima bus pretenduoti į VF vietą. Tai sėkmės visiems, kas laikys tą motyvacinį =) Meluokit ir neraudonuokit =D |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-13
11:54:50
| Nuoroda
Justė, rašė:
justy rašė:
Bandysiu ir aš stoti į VPU. Bijau motyvacinio testo, bet guodžia tai, kad net gavus nulinį įvertinimą galima bus pretenduoti į VF vietą. Tai sėkmės visiems, kas laikys tą motyvacinį =) Meluokit ir neraudonuokit =D o i ka tu stosi?:] Norėčiau įstoti į muzikos pedagogiką. Tik ten dar stojamieji egzaminai bus, tai nežinau ar pasiseks. O kurią tu dieną laikysi testą? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
18:36:27
| Nuoroda
Emdute rašė:
Sveikuciai, As labai noriu paklausti gal kas zinot nes as jau nieko nebesuprantu vieni sako vienaip kiti kitais,taigi as taip pat stoju i socialine pedagogika bet neakivaizdiniu ir vnf tai man ta motyvacini testa reikia laikyti ar neprivaloma? universitet skambinau i informacija o jie nieko nez,paskambinom dar kar tai sako reikia,o Lietuvos Ryte perskaiciau 2010-06-11 sako kad jei nelaikai tai gali i mokamas studijas stoti,bukit geri padekit.Nes man jei neprivaloma laikyti keliauti 3000km butu apsurdas.Aciu uz pagalba Motyvacinį testą reikia laikyti tik tiems, kurie nori pretenduoti į VF vietą. Jeigu tu stosi į VNF, tada gali nelaikyti testo =) |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
18:41:24
| Nuoroda
Justė, rašė:
rimtai,bandziau ziuret ir oplia... gerai nesijausiu kalta kad nedrisau,tiesiog neturejau kur,nes viskas buvo uzimta Ten kažkokia klaida man rodos. Man iš pradžių nebuvo galimybės pasirinkti, kad testą laikyčiau Vilniuje, bet paskui pažiūrėjau dar kartą ir ta galimybė atsirado =D Be to prieš tai rašiau į lamabpo emailą ir man atrašė, kad tikrai galiu pasirinkti norimą vietą, kur laikysiu testą.. Dar turi laiko užsiregistruoti, nebijok =)) |