Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-13
00:57:12
| Nuoroda
Buvau giliai įsitikinęs, kad nereikia vandens rašyt |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-13
13:45:55
| Nuoroda
Žiūrint į 4.4 man metanolis pasidarė vandeniu ir parašiau oktadekano rūgštis ir jos struktūrinę formulę ir net neišlyginau lygties, gal kokį tašką duos... |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-13
18:55:11
| Nuoroda
Himalaya rašė:
O kur norėtumėt stot, jei galimybės leis? KMU farmaciją ar KTU taikomąją chemiją. Dar ir pora kitų vietų pasirinkau. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-13
20:52:08
| Nuoroda
Himalaya rašė:
AndGin rašė:
Himalaya rašė:
O kur norėtumėt stot, jei galimybės leis? KMU farmaciją ar KTU taikomąją chemiją. Dar ir pora kitų vietų pasirinkau. Labai panašiai kaip aš Kur dar žadi rašyt? KTU architektūrą, VDU biochemiją ir KMU socialinis darbas medicinoje |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
22:48:32
| Nuoroda
Marijazit rašė:
AndGin rašė:
Himalaya rašė:
AndGin rašė:
Himalaya rašė:
O kur norėtumėt stot, jei galimybės leis? KMU farmaciją ar KTU taikomąją chemiją. Dar ir pora kitų vietų pasirinkau. Labai panašiai kaip aš Kur dar žadi rašyt? KTU architektūrą, VDU biochemiją ir KMU socialinis darbas medicinoje O tu gal kažkaip apsispresk, kas tu būsi : medikas ar architektas.. Architektūra - mano hobis , gal pavyks ir ten įstoti, bet, kai KTU statybos fakulteto dekanas papasakojo stojamojo sudėtį, pagalvojau, kad reiks biologiją šimtui išlaikyt, nes tas stojamasis labiau į dailės akademiją tiktų, nes visai nereikia pastatų piešt. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-15
11:43:58
| Nuoroda
93 balai garantuoti iš egzo |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-15
18:06:17
| Nuoroda
Greta- rašė:
AndGin rašė:
93 balai garantuoti iš egzo Čia ta prasme norėjai pasigirt, kad surinkai 93 taškus?;D ar kaip suprasti? gal kas daugiau surinko |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-15
20:31:09
| Nuoroda
Viena mokytoja sakė, kad rezultatai automatiškai atsiras toje stojimo sistemoje, todėl gal juos bus galima pamatyti ir savo "anketoje". |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
14:14:46
| Nuoroda
minduza rašė:
Pildziau ta lamabpo, pasirinkau kur laikysiu stojamuosiu. Bet man neramu ar taip paprastai ims ir uzregistruos i tuos stojamuosius? Ne bus taip kad nueisiu i egzamina ir sakys kad nesu sarasuose? Ar uzpildzius prasyma reik dar ka nors padaryt? Kaip nors patvirtinti savo tuos pasirinkimus? Lankiausi KTU dėl to paties ir pasakė, kad automatiškai papuolama į sąrašus ir kaip nors registruotis nereikia |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
14:47:12
| Nuoroda
Kada konsultacija KTU? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-17
18:55:21
| Nuoroda
Laimei turiu architekto gyslelę, galėsiu kokį pastatą nupiešt, tačiau į tą draperiją panačiu piešinių niekad nesu piešęs |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-17
20:07:23
| Nuoroda
Įdomu, galima piešt pastatą iš asmeninių archyvų, kurie paviešinti internete? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-18
20:45:54
| Nuoroda
Informuojame, kad Jums reikės laikyti stojamuosius egzaminus: 1. Meninio architektūrinio išsilavinimo egzaminas (II dalis), 2010-06-27 d. 09:00 val., StF311 aud., Studentų g. 48, Kaunas Pasas arba kitas asmenybę patvirtinantis dokumentas su nuotrauka ir asmens kodu yra leidimas įeiti į auditoriją laikyti egzaminą. Linkime sekmės. Man tokį laišką atsiuntė priėmimo komisija |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-27
23:55:49
| Nuoroda
NONcom rašė:
aš tai baisiai pasirodžiau abejose užduotyse Net gėda buvo priduot piešinius. ) Ai bet dzin, supratau, kad architektūra ne man :} Pastebėjau, kad visi piešė beveik tobulai, o aš naudojausi tik savo architekto gyslele kompozicijoje ir matematiniu mąstymu akademiniame piešinyje. Tikrai negausiu daug balų už kokybę ir atlikimą, bet tikiuosi gauti už originalumą ir apskaičiavimus. (nemoku piešti tiesių linijų ) |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-28
19:11:22
| Nuoroda
Rutelia rašė:
O meno istorijos, kokie klausimai buvo? labai sunkus? Neįpatingi: kokiam stiliui būdingi tinkliniai ir žvaigždiniai skliautai, kada kūrė Mane, kokiam stiliui priklauso Adomo Varno kūryba... |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-28
22:41:33
| Nuoroda
Rutelia rašė:
AndGin rašė:
Rutelia rašė:
O meno istorijos, kokie klausimai buvo? labai sunkus? Neįpatingi: kokiam stiliui būdingi tinkliniai ir žvaigždiniai skliautai, kada kūrė Mane, kokiam stiliui priklauso Adomo Varno kūryba...
o, tai visai ikandami tenais buna testas su galimais variantais?
Visaip; pvz.: kur tie skliautai, reikėjo parašyt, o kur Mane - pasirinkt |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
22:43:46
| Nuoroda
NONcom rašė:
aroma rašė:
fainaa rašė:
aroma rašė:
Noriu pasidomėti kaip dabar yra su tomis apeliacijomis, kuomet jas galima teikti?Siuo metu esu suzlugdyta kai pamaciau rezultatus nenoriu liudint,bet kaip sake priemimo komisijos pirmininkas,kad per 10 metu nei viena apeliacija nebuvo patvirtinta,tai labai nedaug sansu.O kiek gavai? gavau 20,na bet tikrai NETIKEJAU, kad gali buti taip prastai.Beviltiskai.. Jei galėčiau, atiduočiau savo 45 balus, kadangi aš nuoširdžiai sakau, kad nemanau, kad esu jų vertas. Pamatytumėt mano piešimo užduotį, galvotumėt, kad turėjot visi gaut po 100 irgi 20. Išgyvensiu. Kaip nemokančiam piešti tai gerai |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-13
19:11:30
| Nuoroda
Nepaisant rezultatų, turiu vilties papulti į farmaciją chemijos dėka |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
15:59:34
| Nuoroda
KTU taikomoji chemija (KB: 17,90) kas dar chemikai? |