Vartotojo Pumpum pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-06-13 17:09:50 | Nuoroda

Taip, Name Surname reikia pasirašyti. Arba dar kituose pavyzdžiuose laiškų matau parašyta

Sincerely,

Signature 

Žinutė parašyta: 2010-06-13 18:17:32 | Nuoroda

Aš rašiau rašinį pirma tema. Norėjau pasirinkti tik vieną poziciją ir ją argumentuoti, tai pasirinkau, kad žmogus nevisada gali rinktis ir atsakyti už savo veiksmus. Argumentavau kai kurių tėvų auklėjimu, kad nuo vaikystės pildo visas užgaidas, taip neleisdami vaikui ugdyti savarankiškumo, o vaikui suaugus ir toliau nori kontroliuoti gyvenimą. Argumentavau Altorių šešėliais, sakydama, kad Liudas Vasaris pasiduodamas tėvų įtakai įstojo į kunigų seminariją, o jei tėvai nuo vaikystės būtų skatinę vaiką daryti tai, kas jam patinka, tai jam būtų lengviau gyventi ir daryti sprendimus. Žodžiu, kažkokią pievą suvėliau, dar įkėliau J.V.Gėtės citatą. Antrą argumentą daviau tokį, kad kartais gyvenimas pakoreguoja mūsų sprendimus, atsitikus nelaimingam įvykiui, pvz patenka į avariją, po kurios lieka neįgalus, arba suserga liga, dėl kurios praranda sveiką protą, nors galbūt prieš tai ir turėjo visas galimybes rinktis. Pabaigą parašiau visišką briedą, tai jaučiu, kad man ją visą išbraukys :D apie teksto suvokimą tyliu, net gėda prisimint, ką parašiau paskutiniuos sakiniuos. 

Žinutė parašyta: 2010-06-13 21:26:31 | Nuoroda
Bū rašė:
Pumpum rašė:

Aš rašiau rašinį pirma tema. Norėjau pasirinkti tik vieną poziciją ir ją argumentuoti, tai pasirinkau, kad žmogus nevisada gali rinktis ir atsakyti už savo veiksmus. Argumentavau kai kurių tėvų auklėjimu, kad nuo vaikystės pildo visas užgaidas, taip neleisdami vaikui ugdyti savarankiškumo, o vaikui suaugus ir toliau nori kontroliuoti gyvenimą. Argumentavau Altorių šešėliais, sakydama, kad Liudas Vasaris pasiduodamas tėvų įtakai įstojo į kunigų seminariją, o jei tėvai nuo vaikystės būtų skatinę vaiką daryti tai, kas jam patinka, tai jam būtų lengviau gyventi ir daryti sprendimus. Žodžiu, kažkokią pievą suvėliau, dar įkėliau J.V.Gėtės citatą. Antrą argumentą daviau tokį, kad kartais gyvenimas pakoreguoja mūsų sprendimus, atsitikus nelaimingam įvykiui, pvz patenka į avariją, po kurios lieka neįgalus, arba suserga liga, dėl kurios praranda sveiką protą, nors galbūt prieš tai ir turėjo visas galimybes rinktis. Pabaigą parašiau visišką briedą, tai jaučiu, kad man ją visą išbraukys :D apie teksto suvokimą tyliu, net gėda prisimint, ką parašiau paskutiniuos sakiniuos. 

Vat tu tokia, iš nedaugelio, kiek skaičiau pasisakiusių. Visi pamiršta, kad klausime buvo: ar žmogus GALI rinktis.. Ir nagrinėjo ar šiaip renkasi viską gyvenime, ar turėtų rinktis.. O klausimas yra ar jam suteikiamos galimybės rintis.

Na aš stengiaus mąstyti taip, kad klausime buvo AR VISADA GALI, o kadangi tikrai nevisada, tai ir argumentavau tą pusę. Kiek klausinėjau kitų, beveik visi argumentavo, kad gali, arba abi puses. Aš kažkaip laikausi nuomonės, kad geriau argumentuoti tik vieną pusę, bet nežinau, ar esu teisi. :)

Žinutė parašyta: 2010-06-14 15:47:25 | Nuoroda

Pusė velnio, tikėjausi tikrai sunkesnio. Listeningas buvo padorus, tik paskutinis sunkus, tai padariau tik pusiau, vieno atsakymo iš vis neparašiau. Readingas sunkokas buvo. Patį tekstą supratau, bet man visad sunku pritaikyt atsakymus. Ten tik nepadariau normaliai kur buvo paskutinės 3 užduotys prie readingo, kur į klausimus iš teksto atsakyt. Gramatikos tikėjaus ryškiai sunkesnės. Nepatiko tik užduotis, kur reikia perdarinėt sakinius, aišku, kad kelias klaidas įvėliau, bet visuma nieko. Džiaugiuos dėl laiško ir rašinių temos. Į laišką tik sunku sutilpt buvo, pusę išbraukiau, kad tilpčiau į žodžius. Dėl rašinio rašiau savo nuomonę apie geriausią profesiją, ir rašiau kelis argumentus, kodėl tai mano nuomone geriausia profedija. :) sutilpau į laiką, dar truputį ir anksčiau išėjau. Laukiu rezultatų! 

Žinutė parašyta: 2010-06-14 19:33:07 | Nuoroda

Mums visad sakydavo, kad mažina už žodžius balus. Dar priklausant kiek viršyjai. Jei 20 tai 1 balą, jei 40 tai 2 ar kažkas tokio. Tai aš išbraukiau daugiau nei pusę laiško ir įsitekau į 106 žodžius, parašius maždaug apie paskutinį skambutį, kad labai buvo smagu važinėt mašina ir pypint žmonėm :D tad tiek. :D 

Žinutė parašyta: 2010-06-14 19:53:32 | Nuoroda
666666 rašė:

Viska suspejot padaryt?

taip, dar anksčiau baigiau 20min

Žinutė parašyta: 2010-06-14 20:11:34 | Nuoroda
Jelefant rašė:

o uz kiek virsijima nuima tasku? Nes as 107 zodzius parasiau, negi mazins uz tai? :)

Už tiek ne

Žinutė parašyta: 2010-06-14 20:15:45 | Nuoroda
matrica rašė:
Metal Face Doom rašė:

Tai čia kai kurie ekspertai ir dar pudrina smegenis, tikrai made me thrill

as galeciau gincytis iki nukritimo,  kad ten tikrai turejo buti make me thrilled

ten buvo made, o ne make, taigi thrill

Žinutė parašyta: 2010-06-22 19:32:54 | Nuoroda

Aš šiandien jau sužinojau pirmąjį egzaminą. Iš muzikologijos gavau aštuonis, esu visai patenkinta, tiek ir tikėjausi :) na o kadangi tai man buvo pats žiauriausias egzaminas tiek psichologiškai, tiek šiaip, tai kitų rezultatų jau laukiu šiek tiek ramiau. Prašymą užpildžiau pačią pirmą dieną kai tik galėjau, tik vienintelę vietą. Jei nepavyks, stosiu kitąmet ten pat :)

Žinutė parašyta: 2010-06-24 01:42:13 | Nuoroda
jusste rašė:
Pumpum rašė:

Aš šiandien jau sužinojau pirmąjį egzaminą. Iš muzikologijos gavau aštuonis, esu visai patenkinta, tiek ir tikėjausi :) na o kadangi tai man buvo pats žiauriausias egzaminas tiek psichologiškai, tiek šiaip, tai kitų rezultatų jau laukiu šiek tiek ramiau. Prašymą užpildžiau pačią pirmą dieną kai tik galėjau, tik vienintelę vietą. Jei nepavyks, stosiu kitąmet ten pat :)

Ką rašei, jei ne paslaptis? :) Šaunus požiūris, matosi, kad žinai, ko gyvenime nori, o ne renkiesi taip, kad bile įstot :)

į LMTA violončelę

Žinutė parašyta: 2010-07-01 12:13:29 | Nuoroda

Buvau mokykloj, dar nėra, o NEC apsiskelbęs, kad jau yra :X 

Žinutė parašyta: 2010-07-01 14:28:33 | Nuoroda
Deivizs rašė:

Skambinau, sule dar neturi.. :|

kuriam mieste?

Žinutė parašyta: 2010-07-01 14:37:03 | Nuoroda

66! 

Žinutė parašyta: 2010-07-01 15:28:01 | Nuoroda
Jenny rašė:

patarkit ka daryti metinis isejo 8 lietuviu o islaikiau  tik 40 % tikejaus maziausiai 60% kazkokia nesamone grupiokai kurie mokesi 5-6 gavo 70%   dieve kaip gaila negaliu ...

manęs net nerekomendavo laikyt egzamino, bet žinojau, kad neteisus mokytojas. o surinkau daugiau už tuos, kuriuos rekomendavo. pažymiai mažai ką reiškia.

Žinutė parašyta: 2010-07-02 00:46:54 | Nuoroda

Aš tai realiai nesiruošiau visiškai lietuvių egzaminui. Kiek gaudavai informacijos per pamokas, tiek. Aišku, norėjos perkopti 70 ribą, bet džiaugiuosi ir tokiu balu. Stojimams man užtenka, nes daugiausiai lemia stojamasis balas. :) 

Žinutė parašyta: 2010-07-12 09:57:38 | Nuoroda

ar kas nors jau turi rezultatus?

Žinutė parašyta: 2010-07-12 10:12:12 | Nuoroda

Aš tai turiu nueit mokyklon, tai noriu, kad nebūtų veltui :D

Žinutė parašyta: 2010-07-12 10:27:53 | Nuoroda

Nu jo, tikrai verta dėl anglų apeliaciją teikti, kai yra tam tikri atsakymai. :D

Žinutė parašyta: 2010-07-12 10:34:01 | Nuoroda
Ingridele rašė:
Pumpum rašė:

Nu jo, tikrai verta dėl anglų apeliaciją teikti, kai yra tam tikri atsakymai. :D

kvaila tu kokia, laike muzikos egzamina MOKYKLINI ir gavo 8 :DDDDDDDDDDDDDDDDD 

Negaliu kaip juokinga papasakosiu savo chebrai :D:D:D:D is muzikos MOKYKLINIO egzamino gauti 8 :D

Oi kaip juokinga. Muzikologija tai ne muzika. Muzikologiją reikia laikyti dvi paras, į kurią įeina solfedis, harmonija, kūrinių analizė, muzikos istorija bei daugelis kitų dalykų. Tokį egzaminą reikia laikyti stojant į muzikos ir teatro akademiją. 

Žinutė parašyta: 2010-07-12 10:37:47 | Nuoroda

Visų pirma tai net ne muzikos egzaminas, pasikartosiu. :) muzikologijos nelaiko jokio vidurinės mokyklos, nes jai net neruošia. Laiko tik konservatorijų ir menų mokyklų mokiniai, nes tai absoliučiai du skirtingi dalykai.