Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
23:41:41
| Nuoroda
Sveiki, Kadangi esu iš tos pačios (Jums padėti norinčios) komandos. Tai atsakysiu į visus klausimus aš Pirmiausia prisistatysiu esu Sandra Kavaliauskaitė, studijuoju KTU'ne Ekonomiką ir jau keliauju į trečią kursą. O dabar atsakymai į Jūsų klausimėlius : 1. Panašumai/Skirtumai Pasirinkęs kažkurią iš šių specialybių vistiek mokysies panašius modulius bent pirmame kurse, tai tikrai. Antrajame jau šiek tiek pradės skirtis, o trečiajame jau tiksliai pagal savo specializaciją, ketvirtame kurse specializacijų baigiamasis darbas, jau priklausys nuo to ką mokeis ir ko sieki toliau. Skiriasi, pagrinde tuo ką norite matyti/turėti parašyto ant savo diplomo, bei gilinantys giliau ką nori studijuoti ar pastoviai skaičiuoti (skaičiai, skaičiai,balansai,lentelės t.t.) tuomet tinka Finansų, Ekonomikos, Apskaitos sritys ar mėgsti ne tik skaičiuoti, bet ir gerai pakrutinti savo smegenukus kur reik ir iš savęs informacijos ir viską išmokti pritaikyti įvairiose situacijose. (Sorry jei ką ne tiksliai paaiškinau ), taigi tuomet tinka Vadybos, Žmonių išteklių vadybos, Marketingo sritys. 2. Privalumai. Kas bent man buvo aktualu, jog su dėstytojais lengva bendrauti, susitarti (dėl koliokviumų,egzaminų ir pnš.). Jei gerai mokysies privalumas - stipendija, į kurią galite pretenduoti jau po pirmo kurso, kai matomas Jūsų metinis balas, kuris kiekvienais metais kinta. 3. Mokymo kokybė. Kokybė yra labai aukšta. Spaust spaudžia, bet padėt padeda ir aiškinama kol išaiškinama.
Jei kas dar domina klauskite, čia ar el.paštu [email protected] (Atsakymai visą parą ) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-17
21:28:02
| Nuoroda
Sveika, Esu KTU Ekonomikos ir vadybos fakulteto būsima trečio kurso studentė Mano tikslas visiems atsakyti į klausimas ir Jums padėti. Taigi tik šiais metais t.y. 2011m. ( tik Jums) atsirado tokia atskira studijų programa kaip marketingas. Kiekvienais metais balas skiriasi. Tad nuo šių metų turėtume pastebėti kaip kas maždaug. Jei kyla kokių dar klausimų klausk drąsiai čia arba el.paštu [email protected] |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
03:34:06
| Nuoroda
andriusk92 - Sveikas Informacija reikėtų domėtis, kuri pateikta stojantiems nuo 2011 m. Apie, tai tiksliai gali rasti http://www.vfsa.lt/busimiems-studentams/ Na, o jei tingisi pasižiūrėti, tai galiu pavardinti:
Invisible - Marketingo spec. įstoti reikalaujama turėti tokius svertinius koeficientus: Egzaminų: Matematika - 0,4 Lietuvių k. - 0,4 Užsieno k. arba istorija - 0,2 Met. pažymių: Istorija arba užsieno k. - 0,2 Tai gali maždaug pasiskaičiuoti kaip kas
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
13:28:53
| Nuoroda
Sveiki Kad temos nesikartotų ir nebūtų daug daug klausimų apie vieną, sukūriame vieną temą:) Ji skirta KTU Ekonomikos ir vadybos fakulteto būsimiems studentams Turi klausimų apie:
Klausk drąsiai čia ar el. paštu: [email protected] Klausimai Jūsų - atsakymai Mūsų Būkit drąsūs! Mes Jūsų laukiam ) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
15:41:37
| Nuoroda
Sveiki būsimi Ekonomikos ir vadybos studentai Jei kyla kokie klausimiukai ar ne tik klausimiukai visada Jūsų paslaugoms Čia arba [email protected] Klausimai mūsų atsakymai Jūsų kikiki |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
15:42:57
| Nuoroda
Sandra90 rašė:
Sveiki būsimi Ekonomikos ir vadybos studentai Jei kyla kokie klausimiukai ar ne tik klausimiukai visada Jūsų paslaugoms Čia arba [email protected] Klausimai mūsų atsakymai Jūsų kikiki Pfiu klausimai Jūsų atsakymai mūsų |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
19:00:19
| Nuoroda
deimante581 Sveika iš tavo išvardintųjų specialybių perspektyviausia atrodo finansai, jei tiksliai žinai, kad sieksi būti geriausia finansininkė
LadyShadow į finansus toks pats balas buvo praeitais metais kaip ir į ekonomikos t.y. 16,32 |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-24
00:08:17
| Nuoroda
Na mano el. paštas visada buvo atviras merginos Ir čia tik praeitų metų rezultatai, tad nereikia nusivilti, gal ir pateksite Viskas prieš akis tik reikia tikėti O šeip, va aš mokame studijuoju ir esu tikrai labai patenkinta vien dėl to, kad nereik įdėti begalės pastangų, kad išlaikyčiau savo stadija (t.y. mokamą/nemokamą), norint turėti nemokamą iki trečio kurso patikėkit reikia įdėti pastangų ir negali labai nuleisti rankų Tad Jūsų pasirinkimas Mokamas mokslas nėra toks baisus jei galite tai įveikti, nes yra tam ir paskolos ir visa kita:) Nereikia išsigąsti reikia tik žinoti ko norite ateityje Tikiuosi ir linkiu įstoti ten kur širdelė trokša |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-24
17:55:27
| Nuoroda
Na ir neigiamumas, mergyt.. Nesamonę iš tikrųjų didelę pasakei Jei nori būti geriausias ir įstojai į tą kryptį, kurią norėjai (nors ir mokamą), tai jei sieksi savo stipriai, tai ir pasieksi ir darbą gausi, čia nore esmė, ar nori pasakyti, kad jei nemoki už mokslą, tai ta kryptimi iškart ir darbą gauni? Truputi nelogiškai Viskas yra įmanoma bet kokiomis sąlygomis Visada su Jumis, Sandra |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
00:33:24
| Nuoroda
Na mielieji nesipykit, ne to čia susirinkom Online10 hmm jei kalbi apie dėstomus modulius, man labiausiai patiko psichologija, kuri kaip papildoma pasirenkamoji buvo tais metais, kai įstojau Patiko matematika, nes myliu skaičius |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
23:15:51
| Nuoroda
Sveiki mielieji, Su savimi reikia turėti:
Norintiems užsiregistruoti dėl bendrabučio reikia papildomai turėti dar plius: Nuotraukos neštis nereikia, nes darys vietoje LSP skyriuje.
Visada su Jumis, Sandra |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
00:43:02
| Nuoroda
Labukas, Dar kartelį visi , kas patekot į KTU Ekonomikos ir vadybos fakultetą Laukiu iš Jūsų laiškiukų : Sujungsime visus į vieną ir suteiksime visą reikiamą info Jei kyla kokių kl. ir reikia greito ats. kreipkitės telefonu: 860875384 |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
16:20:01
| Nuoroda
Taip visiškai teisingai
|