Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-14
17:25:04
| Nuoroda
sveiki visi ;> turiu klausima... ziauriai bijau, nes liseninge is pradziu surasiau su piestuku, poto apvedziojau ir nutryniau.. gavos biski kitoks atspalvos, bijau, kad gali nevertint uzduoties. Ar gali? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
17:30:28
| Nuoroda
živilė rašė:
zezima rašė:
sveiki visi ;> turiu klausima... ziauriai bijau, nes liseninge is pradziu surasiau su piestuku, poto apvedziojau ir nutryniau.. gavos biski kitoks atspalvos, bijau, kad gali nevertint uzduoties. Ar gali? As irgi taip pat dariau. Nemanau, kad isvis pastebes toki dalyka kaip siek tiek kitoki atspalvi... Tikiuosi, kad net nekreips i tokias smulkmenas demesio ... Bet ziurint kas vertins, dar sugalvos prisiknist, o siaip egzas tai buvo nesunkus bent man |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
19:02:40
| Nuoroda
NONcom rašė:
zezima rašė:
živilė rašė:
zezima rašė:
sveiki visi ;> turiu klausima... ziauriai bijau, nes liseninge is pradziu surasiau su piestuku, poto apvedziojau ir nutryniau.. gavos biski kitoks atspalvos, bijau, kad gali nevertint uzduoties. Ar gali? As irgi taip pat dariau. Nemanau, kad isvis pastebes toki dalyka kaip siek tiek kitoki atspalvi... Tikiuosi, kad net nekreips i tokias smulkmenas demesio ... Bet ziurint kas vertins, dar sugalvos prisiknist, o siaip egzas tai buvo nesunkus bent man prisigalvojat nesąmonių niekas nekreips dėmesio. Faktas. Mokytoja sakė, kad jei žmogus, net vardą netyčia pasirašė pvz. lietuvių egze, ten tą vardą užtušuoja. Juk mokytojai irgi žmonės, žino, kad nuo to priklauso vieneri abituriento metai. Negalvokit, kad šaltakraujai ten kokie nu dekui, nuraminai |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
19:08:36
| Nuoroda
as tai rasiau apie politika aktualiausia siandienos tema man kazkaip ;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
15:32:20
| Nuoroda
Neblogai bent man |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-06
19:14:57
| Nuoroda
laukiam laukiam atsakymu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
17:57:22
| Nuoroda
sveiki visi, o jeigu tarkim as stoju ir univeras praso triju egzu ir vieno metinio, ir jei tarkim tas metinis yra matkes pazymys, o as laikiau matke tai man ziures vistiek i pazymi ar i egzo rezultata? ;/ |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
18:28:55
| Nuoroda
sveiki visi, o jeigu tarkim as stoju ir univeras praso triju egzu ir vieno metinio, ir jei tarkim tas metinis yra matkes pazymys, o as laikiau matke tai man ziures vistiek i pazymi ar i egzo rezultata? ;/ |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
18:34:45
| Nuoroda
susimąsčius rašė:
woohoo rašė:
sveiki visi, o jeigu tarkim as stoju ir univeras praso triju egzu ir vieno metinio, ir jei tarkim tas metinis yra matkes pazymys, o as laikiau matke tai man ziures vistiek i pazymi ar i egzo rezultata? ;/ neatsakysiu i tavo klausima ,tik pasiteirausiu.. kiek tu mazdaug tasku buvai surinkes is matkes? skaiciavau tai gavos kazkur virs 20, bet net neisivaizduoju jei 14 gavau.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-12
14:04:00
| Nuoroda
Sveikinu visus pabaigus mokykla |