Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-14
18:53:26
| Nuoroda
Ieškojau tokios temos ir nieeeeeeeeeekur neradau. Tad klausiu jau įstojusių į vtdk menų fakultetą kaip su stojamaisiais?sunkūs, ką darėt? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
19:06:29
| Nuoroda
nors ir liko tik stojamieji, bet pamačius kiek į mano norimą spec. žada stoti, net susiparinau.. ; / |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-15
09:54:02
| Nuoroda
swlabr rašė:
Supah rašė:
nors ir liko tik stojamieji, bet pamačius kiek į mano norimą spec. žada stoti, net susiparinau.. ; / i menus stosi?:) Ahaaa, ir kaip mažas vaikas, labai rimtai bijau ; / tikiuosi ta baimė nepakiš kojos stojant... |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-15
09:54:28
| Nuoroda
NONcom rašė:
lintu13 rašė:
Supah rašė:
nors ir liko tik stojamieji, bet pamačius kiek į mano norimą spec. žada stoti, net susiparinau.. ; / Aš teisėn stoju, va kam kam, tai tiem, kas kartu su manim stoja parintis reik Užsilenks greit programa nuo stojančių į teisę aha, pakraupau kiek yra norinčiųjų į viešąjį administravimą, teisę, ir politiką stot ;O Baisiai daug ;D?galima tiksliau gal? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-15
13:57:28
| Nuoroda
lintu13 rašė:
Supah rašė:
NONcom rašė:
lintu13 rašė:
Supah rašė:
nors ir liko tik stojamieji, bet pamačius kiek į mano norimą spec. žada stoti, net susiparinau.. ; / Aš teisėn stoju, va kam kam, tai tiem, kas kartu su manim stoja parintis reik Užsilenks greit programa nuo stojančių į teisę aha, pakraupau kiek yra norinčiųjų į viešąjį administravimą, teisę, ir politiką stot ;O Baisiai daug ;D?galima tiksliau gal? Mru teisėn stoja 514 į nemokamą, 313 į mokamą. O Dieve... :}}}} O dėl to viešojo administravimo tai mega epic fail čia ne specialybė ir nesuprantu, ko į ją taip visi nori. Specialybė be specialybės Bet jūs egzus išlaikot ir ramūs, o man stojamieji... ; / |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-03
10:24:42
| Nuoroda
Sveiki, ieškoti arba nemoku arba tikrai neradau, Kaip reikia apskaičiuoti kiek balų sudaro vertinimai egzaminų ir stojamųjų? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-03
17:07:59
| Nuoroda
vat man formulės ir reikia, nes čia nesuprasi..pasitikėti nesinori..bet manau, kad teisingiausia bus tiesiog laukti ar priėmė ar ne...ir viskas. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-03
22:42:40
| Nuoroda
gal gali numesti nuorodą su ta statistika? Nelabai randu... ; / |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-09
14:08:25
| Nuoroda
Kas į interjero dizainą? rašykit skypėn: DD ragamuffin16numb |