Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-15
13:21:14
| Nuoroda
ignas90 rašė:
Apt18 rašė:
Ziurekite, o yra point'as pildyti du kartus NL studijas kaip parodyta paveikslelyje ar uztenka tik pazymeti viena karta NL (jei as tik noriu stoti i NL)?
Užtenka nurodyti vieną prioritetą, jei nori stoti tik į NL. Antru prioritetu vėl nurodžius NL niekas nepasikeis. Ka reiskia tas NL? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-15
13:31:47
| Nuoroda
Labas, stai vat mat iskilo toks klausimas, kas cia yra per pasnekesys.. Ziurineju konkursiniu balu skaiciuokle su visom specialybem ir va konkreciai LMTA audiovizualiniame mene, neskaitant mokyklos egzaminu dar praso ir 'pasnekesio pasirinktos studiju programos klausimais". Kas gi cia yra? Ar cia tai, kur reikalaujama kituose univeruose motyvacinio pokalbio ir rasto darbo, ar kaip..? Paaiskinkite.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-15
14:07:46
| Nuoroda
Sveiki. Mane sudomino sios kolegijos autovizualiniai menai. Laikyti egzaminai - matematika, lieuviu ir daile. Bet kaip yra su stojamaisiais? Paaiskinkite placiau, ka ten reikia daryti, kada pays stojimai, tvarka, uzduotis ir pan.. nes net nenutuokiu apie tai nieko.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
18:11:01
| Nuoroda
Sakykit, o jei as pasiskaiciavau savo konkursini bala, tai .. nu kas is to gauto skaiciaus? Juk niekur neraso su kokiu balu priima i universiteta, o su kokiu jau nebepriima.. Ar as klystu? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
18:18:06
| Nuoroda
o internete nera tu ankstesniu rezultatu?
|
||
Žinutė parašyta:
2010-07-08
16:18:53
| Nuoroda
O ar yra internete koks nors sarasas, kur butu pateikti pernai metu stojamieji balai i tam tikra specialybe? Mane konkreciai domina VPU geografijos stojamasis balas, noriu palyginti su savuoju.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
15:41:09
| Nuoroda
chebra, sakykit, jei yra parasyta "kvietimas, NL" tai viskas, skaitosi istojau?? cia nereikia man jokiu antru etapu laukti?? |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-04
17:34:17
| Nuoroda
eh tu kaimas, kas nores su tavim susipazinti.. |