Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-20
22:24:49
| Nuoroda
Ar laikydama motyvacinį testą ir jį išlaikiusi nebegalėsiu taisyti savo prašymo? Rašoma, jog prašymą turėjau užpildyti likus 24 valandoms iki stojamojo egzamino pradžios, nors nelaikantiems galima jį pildyti iki liepos 19d. Ar man to prašymo pildymo laikotarpis nebegalioja?
Kažko labai susivėliau skaitydama taisykles ir dabar neramu. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-20
22:50:01
| Nuoroda
Sveiki. Ar laikydama motyvacinį testą pedagogo specialybei ir jį išlaikiusi nebegalėsiu taisyti savo prašymo? Rašoma, jog prašymą turėjau užpildyti likus 24 valandoms iki stojamojo egzamino pradžios, nors nelaikantiems galima jį pildyti iki liepos 19d. Ar man to prašymo pildymo laikotarpis nebegalioja? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-13
16:23:56
| Nuoroda
O kokios darbo perspektyvos? Ką galvoji dabar dirbt? Kaip manai, ar anglų kalbą dar "apsimoka" mokytis, juk dauguma dabar sako, jog kam čia reikia, visi ją moka . Aš galvoju apie šią specialybę, bet dėl kitų žmonių nuomonių pradėjau abejot kažko... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-13
20:50:26
| Nuoroda
O kažin, ar baigus tiesiog anglų filologiją, nėra galimybės įsidarbinti mokytoja? Juk pedagogo išsilavinimo negaunama ( nors kita vertus, gal tarp pasirenkamų dalykų yra kažkokių pedagogikai reikalingų dalykų)? Ir, jei galiu paklaust, su kiek procentų iš anglų egzamino įstojai? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-13
20:54:23
| Nuoroda
Mano sąraše kažkur irgi mėtosi ši specialybė . O nežinot, ar ją baigus reiks dirbt mokytoja, ar tegalės tik redaktore ir pan.? Pedagoginio tai negaunama . |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-18
01:11:08
| Nuoroda
Kažko 2 dailės ir Kūno kultūros pas mane??? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-21
21:44:33
| Nuoroda
Mano anglų tik 80, ir kodėl aš visgi viliuosi dar? )) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-21
22:38:12
| Nuoroda
basikom rašė:
zirklūtes. rašė:
Inede rašė:
„Pirmame etape stojantysis susižinos, kur pagal balus labiau tinkamas. Ir valstybė taip pat atsirinks. O praėjusiais ir ankstesniais metais labiau lemdavo, ką pirmu, ką antru numeriu įrašė. Šįmet pirmame etape nelabai turės reikšmės, kokia tvarka pageidavimus surašys. Visų pirma bus išnagrinėti visi norai, kuo objektyviau parodyta, kur stojantysis labiau tinkamas ir ten bus pirmiausia kviečiamas. Skirtumas tas, kad atsitiktinis ar kažkieno negerai suorientuotas norų išdėstymas kuo mažiau turės įtakos“, - kalbėjo LAMA BPO prezidentas. Eina peklon viskas. Nesilankysiu studijos.lt iki penktadienio, nes galima vėžį įsivaryt visokių va tokių dalykų prisiskaičius:D Nebesuprantu nieko jau:D Siūlys ne tai,ką labaiu nori studijuoti, bet tai, kur tinki labiau su savo balais? Blemba, reikėjo man rašyt tą anglų filologiją, kurios visai nenoriu, dar ims ir pasiūlys būtent ją ojojoj, kaip išsigandau šitą perskaičius. O jėtau, net dabar apmirus sėdžiu Gerai, kad nepriėmė, nes tada tai tikrai būčiau prisidirbus su tom "atsarginėm" man irgi kai nudiegė. Siaubas siaubelis gerai, kad nepriėmė |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-21
22:43:52
| Nuoroda
taip, bet kai pagalvoji, kad (jei taip įvyks), visi tokie stiprūs angliukai susirinks, tai baisoka truputį |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:29:53
| Nuoroda
Kaip ir ... anglų filologija Tik nesuprantu kelių dalykų, gal galit man paaiškint? Kodėl abiejose grafose mano vienodi balai, pvz pirmoj eilutėj ties anglų abiejuose stulpeliuose tas pats? Ir kaip priimt tą kvietimą? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:56:46
| Nuoroda
O čia šiam forume kažkas rašė, kad jau patvirtino kvietimą... Tas man ir sumaišė viską |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
20:08:46
| Nuoroda
tai jei visi pirmadienį, tai gal netyčia susidursim
P.S. o galvojat apie bendrabučius kas? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
13:08:46
| Nuoroda
Ar kas gavo patvirtinmą į el. paštą? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
13:13:37
| Nuoroda
A gavote patvirtinimus, kad esat kviečiami, į el.paštus, kaip buvo žadėta? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
23:42:02
| Nuoroda
baziliska rašė:
devisal rašė:
gal jau kas buvot sutarčių pasirašyti , tai galėtumėt pasakyti kokius dokumentus reikia pasiimti ? Buvau šiandien, reikia atestato, jo priedo, paso, kvito kad sumokejai 122lt ir nuotraukos.. o ar rašei prašymą dėl bendrabučio? Ten kaži reikia kokių tėvų pajamų pažymų ar ne? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
17:52:54
| Nuoroda
Obaziliska rašė:
Nonselora rašė:
baziliska rašė:
devisal rašė:
gal jau kas buvot sutarčių pasirašyti , tai galėtumėt pasakyti kokius dokumentus reikia pasiimti ? Buvau šiandien, reikia atestato, jo priedo, paso, kvito kad sumokejai 122lt ir nuotraukos.. o ar rašei prašymą dėl bendrabučio? Ten kaži reikia kokių tėvų pajamų pažymų ar ne? Rašiau prašymą, ten tik prašymą galima parašyti, o vėliau faxu atsiust pazyma apie seimos sudeti ir paskutiniu triju mensiu pajamas:) bet galima juos ir iskarto atvezt i universiteta nebutina siust faxu O jeigu faxu tai vadinas iš tėvų darboviečių siųsti? Ir beje kur gaut pažymą apie šeimos sudėtį gal žinai? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
22:03:14
| Nuoroda
Anywow rašė:
Morengas rašė:
Aš taip pat šiandien pasirašiau... Žinot, net pavargau O tai reiks dar atvykt rugpj. 30 - rugsėj. 7 dienomis registruotis? Taip,nusivesti ta sutarti Kodėl reikės? Nieko nesupratau tada... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
22:05:02
| Nuoroda
Milda0 rašė:
Mist rašė:
Anglu filologija Sveikinu! busim kursiokes Aš irgi prie jūsų. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
22:57:02