Vartotojo vrumvrum pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-23 11:18:47 | Nuoroda

sveiki, mano konkursinis balas 20,46, bandau stot į mediciną nemokamai, tai dabar dreba ir kojos, ir rankos laukiant rezultatų bet kur dėsies žmogus, viskas jau padaryta, belieka laukti, kas toliau 

Žinutė parašyta: 2010-07-23 11:22:46 | Nuoroda

Ir man tas pats ir dabar tik pastebėjau, kad mano egzaminų rezultatų kažkodėl nerodo, bet niekis

Žinutė parašyta: 2010-07-23 11:26:40 | Nuoroda

omg

Žinutė parašyta: 2010-07-23 11:30:59 | Nuoroda
Sanosuke rašė:
frostas rašė:

per anksti tema sukuret... dar 1 offtopikas :) reikejo tik siandien 15 val sukurt.

Pritariu.Čia panos kaltos, nežino, kur nervus dėt, tai rašo nesąmones, kaip pyragus kepa, lyg čia įdomu būtų skaityt kitiems.

kas ką nori, tas tą rašo, kaltų čia ieškot pradėjo

Žinutė parašyta: 2010-07-23 11:49:24 | Nuoroda
arafel rašė:

Jeigu niekam neįdomu kas iš jau-beveik-studentų pyragus kepa, argi kam nors gali būti įdomu kur jie įstojo? Man atrodo, kad visiem viskas įdomu, tad reik leist žmonėm dalintis įdomybėmis:DDD

that's the spirit!

Žinutė parašyta: 2010-07-23 12:03:17 | Nuoroda

jei neįstosiu į nemokamą, teks stot į mokamą ir labai stipriai reketuot namiškius

Žinutė parašyta: 2010-07-23 12:06:24 | Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
vrumvrum rašė:

jei neįstosiu į nemokamą, teks stot į mokamą ir labai stipriai reketuot namiškius

as tai is viso apie mokama net negalvoju, jei neistoju i vf nesvarbu kur, apie mokslus galiu pamirst 

tai čia daug kam taip, ir man iš tikrųjų panašiai turėjo būt, bet pasirašė maniškiai mokėt už mokslą, jei tik įstosiu į tą specialybę, į kurią reikia

Žinutė parašyta: 2010-07-23 12:07:52 | Nuoroda
KarabinaS rašė:
vrumvrum rašė:

su tokias balais sunku suprasti kai save žmogus nuvertina manydamas,kad neįstos i VF..aukščiau galvą..

ačiū, bet man vis galvoj sukasi mintis "o ką gali žinot", kai dar tiksliai nežinai, tai ir kirba kažkas vis viduj

Žinutė parašyta: 2010-07-23 12:09:15 | Nuoroda
Inede rašė:

o koks tavo tas balas ?

čia kieno?

Žinutė parašyta: 2010-07-23 12:10:45 | Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
vrumvrum rašė:
Inede rašė:

o koks tavo tas balas ?

čia kieno?

visu :D

mano tai 20,46, pasiskelbsiu dar kartelį

Žinutė parašyta: 2010-07-23 12:11:07 | Nuoroda
Inede rašė:
vrumvrum rašė:
Inede rašė:

o koks tavo tas balas ?

čia kieno?

tavo :)

20,46 o tavo?

Žinutė parašyta: 2010-07-23 12:12:40 | Nuoroda
ji112 rašė:
vrumvrum rašė:

gaila as tokios galimybes neturiu... tek i VK stot... arba kitu metu laukt

kad tos kolegijos tikrai nėra taip baisu, kaip daugeliui atrodo.. kiek turiu pažįstamų, tai mokosi ten ir nesiskundžia, netgi atvirkščiai

Žinutė parašyta: 2010-07-23 12:15:09 | Nuoroda
ji112 rašė:
vrumvrum rašė:
ji112 rašė:
vrumvrum rašė:

kad tos kolegijos tikrai nėra taip baisu, kaip daugeliui atrodo.. kiek turiu pažįstamų, tai mokosi ten ir nesiskundžia, netgi atvirkščiai

na tikiuosi, galu gale planuosiu toliau isliginamuju eit i universiteta, jei kazko dar truks.. bet gaila kai visada svajojau i VU..

jei svajojai, tai suprantu, kad dabar ne pyragai, bet visada yra galimybė gilint žinias, kaip jau sakei baigus kolegiją studijuot universitete, todėl manau, kad jei tik bus noro ir ryžto, viskas ir bus gerai

Žinutė parašyta: 2010-07-23 12:17:58 | Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
vrumvrum rašė:
ji112 rašė:
vrumvrum rašė:

va butent, as kaip tik labiau irgi noriu i kolegija

tai va, sako, kad tie, kurie mokosi kolegijose, spėja ir pastudijuot, ir pastudentaut, kad nėra ten tokio baisinio streso, tik vat neaišku, kaip ten po to su darbo vietom... nors sako, kad kaip tik baigę kolegijas dažnai eina iškart dirbt, bet kai nežinau tikslių duomenų, tai visko gali būt, kad bobučių pasakos čia.. žodžiu, papasakokit, kai įstosit, kaip ten iš tikrųjų viskas

Žinutė parašyta: 2010-07-23 12:20:23 | Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
Inede rašė:
vrumvrum rašė:
Inede rašė:
vrumvrum rašė:
Inede rašė:

o koks tavo tas balas ?

čia kieno?

20,46 o tavo?

tavo yra 20,46 o pats didziausias koks gali buti balas yra 20,6 tai juk visi netures 20,6 :D tad istosi 100proc. na o mano tai mazas 15.84

kur inede stoji?

tai 20,6 didžiausias galimas, jei gauni visus šimtukus už egzus, bet gi dar yra tie papildomi balai už olimpiadas, praeitais metais į Kauną žmogelis įstojo su 23 su viršum

Žinutė parašyta: 2010-07-23 12:21:48 | Nuoroda
živilė rašė:
Inede rašė:
vrumvrum rašė:
Inede rašė:
vrumvrum rašė:
Inede rašė:

o koks tavo tas balas ?

čia kieno?

20,46 o tavo?

tavo yra 20,46 o pats didziausias koks gali buti balas yra 20,6 tai juk visi netures 20,6 :D tad istosi 100proc. na o mano tai mazas 15.84

Truputi paskleisiu panikos ir pasakysiu, kad 20.6 toli grazu nera pats didziausias balas, mat stoja zmoniu su visokiais laimejimais, uz kuriuos prideda papildomai, tai buna ir su 21.6, ir su 22.6  Na, bet tokiu nera daug

anokia čia jau ir panika, kaip jau bus, taip

Žinutė parašyta: 2010-07-23 12:22:39 | Nuoroda
Johnny B rašė:
vrumvrum rašė:
mes_nugalesim rašė:
vrumvrum rašė:
Inede rašė:

o koks tavo tas balas ?

čia kieno?

visu :D

mano tai 20,46, pasiskelbsiu dar kartelį

olimpiados?

už filologus vieną balą gavau papildomą

Žinutė parašyta: 2010-07-23 12:28:50 | Nuoroda
Deivizs rašė:

Ramiai gyvenu sau, tik ateinu čia, chaosas, visi panikoj, tai ir aš išsigąstu :D Tik nervina, kai šimtukininkai subalais >20 verkia, kad neįstos. Tubūt labai nori dėmesio susilaukt, kad visi ramintų "įstosi, įstosi"... O tokių, kas turi balą 23 ar daugiau (dėka olimpiadų) yra vienetai.

na, jei čia mane turėjai omeny, tai niekas čia šiaip jau neverkia, bet kai tiksliai nežinai, ar įstojai, tai vis tiek yra dar neramu, taip, kad gal pačiam dėmesio trūksta arba įtampos neatlaikai

Žinutė parašyta: 2010-07-23 12:32:51 | Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
Deivizs rašė:

Gal galit be citavimų rašyt?? užknisa kai dėl vieno žodžio atrašomo paima "CITUOTI" kilometrą postų.

ziuriu bernam cia pms siandien :D

"labai nori dėmesio"

Žinutė parašyta: 2010-07-23 12:37:25 | Nuoroda
živilė rašė:
Deivizs rašė:

Ramiai gyvenu sau, tik ateinu čia, chaosas, visi panikoj, tai ir aš išsigąstu :D Tik nervina, kai šimtukininkai subalais >20 verkia, kad neįstos. Tubūt labai nori dėmesio susilaukt, kad visi ramintų "įstosi, įstosi"... O tokių, kas turi balą 23 ar daugiau (dėka olimpiadų) yra vienetai.

Nei mes verkiam, nei mes ka - ispudziais dalinames ir tiek  

būūūtent