Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:26:10
| Nuoroda
Vu politikos mokslai:) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:28:48
| Nuoroda
As su 19.74. Nesitikejau i vf, bet pasiseke;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:46:22
| Nuoroda
basikom rašė:
VU TSPMI Aš taip pat i VU TSPMI:)) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
16:06:44
| Nuoroda
Kas i VU, politikos mokslus? :> |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
16:31:28
| Nuoroda
Pacukas rašė:
LinaB rašė:
Kas i VU, politikos mokslus? :> Aš
Tai turbūt busim kolegos:) i vf istojau ar ne? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
17:02:08
| Nuoroda
eeeeee rašė:
kolegos politologai Kur įstojai politologija VU? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
20:39:33
| Nuoroda
Paskendus rašė:
graphy36 rašė:
patarkit ka daryti? istojau i VU anglu filologija vf. pasilikt studijuot ar eit i antra tura ir bandyt patekt i politikos mokslus vnf? Jei tikrai tikrai tikrai nenori į anglų filologiją ir gali mokėt už mokslus, tai eik į politikos mokslus, manau, bus smagiau mokytis tai, ko troškai nuoširdžiai o koks tavo stojimo balas,jei ne paslaptis? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
20:45:03
| Nuoroda
Paskendus rašė:
graphy36 rašė:
Paskendus rašė:
graphy36 rašė:
patarkit ka daryti? istojau i VU anglu filologija vf. pasilikt studijuot ar eit i antra tura ir bandyt patekt i politikos mokslus vnf? Jei tikrai tikrai tikrai nenori į anglų filologiją ir gali mokėt už mokslus, tai eik į politikos mokslus, manau, bus smagiau mokytis tai, ko troškai nuoširdžiai bet neaisku ar priims. mano balas 18,94. reikes laukti pirmadienio ir ziuret pagal diagramas su kokiais balais buvo kvieciami Tuomet palauk pirmadienio, ypač jei esi iš Vilniaus,ar jo apylinkių (juk tada bet kada galėsi nuvykti pasirašyt sutarties) , manau, kad dabar vistiek nebebus tokie aukšti balai į vnf, kaip per pirmą turą Pernai į vnf buvo 18,9 minimum, šiemet keičias balas kažkiek. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
21:04:21
| Nuoroda
LinaB rašė:
Paskendus rašė:
graphy36 rašė:
Paskendus rašė:
graphy36 rašė:
patarkit ka daryti? istojau i VU anglu filologija vf. pasilikt studijuot ar eit i antra tura ir bandyt patekt i politikos mokslus vnf? Jei tikrai tikrai tikrai nenori į anglų filologiją ir gali mokėt už mokslus, tai eik į politikos mokslus, manau, bus smagiau mokytis tai, ko troškai nuoširdžiai bet neaisku ar priims. mano balas 18,94. reikes laukti pirmadienio ir ziuret pagal diagramas su kokiais balais buvo kvieciami Tuomet palauk pirmadienio, ypač jei esi iš Vilniaus,ar jo apylinkių (juk tada bet kada galėsi nuvykti pasirašyt sutarties) , manau, kad dabar vistiek nebebus tokie aukšti balai į vnf, kaip per pirmą turą Pernai į vnf buvo 18,9 minimum, šiemet keičias balas kažkiek. Aš tau galiu atiduoti vnf vieta i politikos mokslus,nes as gavau du pakvietimus,į vf ir į vnf;DD |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
21:07:22
| Nuoroda
Mano 19,74:) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
21:17:45
| Nuoroda
basikom rašė:
Ugnė.Bartašiūtė rašė:
Sveiki, aš taip pat įstojau i VU TSPMI politiką! Sveikinu visus būsimus kolegas ir koleges. dėkui, Tave taip pat! Gal pasikeičiam skype kontaktais, nes turbūt busim grupiokės ) |