Vartotojo Weewee pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-06-25 21:21:57 | Nuoroda

Sveikas,

Studijuoju šiame fakultete. Ką gailiu pasakyti - prieš porą metų, kai tik stojau, labiausiai bijojau bendrabučių būklės, nes mitai apie juos ohoho kokie sklando. Bet atvykus vasaros gale į savo būstą 1 bendrabtyje labai apsidžiaugiau - tvarka tikrai yra. Durys naujos, langai nauji, dušai sutvarkyti, tualetų būsena taip pat gera. Viskas švaru, valoma. (Tik kartais po savaitgalio būna liūdnas vaizdas virtuvėje ar WC, kaip studentai patys apsišiukšlina). Bet tai - tik materealioji pusė. Geriausias dalykas, koks čia nutiko - tai žmonės. Dauguma tikrai labai draugiški ir geri žmonės, jei pritrūksi miltų ar kiaušinių, bendrabuty - ne bėda.

Kalbant apie pačias studijas, tai jei tu iš tikro esi gamtininkas, jei nori gyvenimą susiet su mišku, bėdos nebus. Žinoma, reikės įveikti fiziką, matematiką, chemiją ir statybų inžinerija, o visa kita tiesiog savaime skaitysis ir galvon lįs. Dėstytojai žmogiški, elkis su jais padoriai, ir jie su tavimi taip elgsis.

Kas tikrai stoja į miškus ir nori sieti savo gyvenimą su gamta, tikrai nesigailės čia patekęs. :)

Žinutė parašyta: 2010-07-06 17:51:29 | Nuoroda

Sveikinsim įsijungus į mūsų gretas. ;)

Papasakok, kaip seksis! :)

Žinutė parašyta: 2010-07-27 16:34:47 | Nuoroda

Sveikinu :)

Tikrai, pamatysi, čia esantys žmonės papildys gerų draugų gretas.

Žinutė parašyta: 2010-08-07 13:08:37 | Nuoroda

Matai, su tom sistemom neaiškūs reikalai čia. Pirmam kurse viskas oficialiai baigės liepos 24d., o šiuometiniai pirmakursiai jau birželio gale buvo laisvi. Šiam, 2kurse, baigėm praktikas liepos 16d., tad pusę vasaros kaip ir mokslingos turėjo būt. Bet va, sakau, sistemos keičias, jums man rods net specializacijas gali tekti rinktis, pvz, jau kažkelintam kurse teks kursuot tarp medžioklėtyros, želdynių, ekonomikos miškininkystėje ir pan. Lyg ir, bet 100% dar neaišku. pamatysi :)

Sąrašų, kas kuriam kambary gyvensit, dar nėra?