Vartotojo Makeshift pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-14 18:36:49 | Nuoroda

Matyt ir šiandien nebus...  

Žinutė parašyta: 2010-07-15 11:07:46 | Nuoroda

O kaip suprasti tada va šitokį straipsnį? http://www.delfi.lt/news/daily/education/stojantieji-prasymus-pateiks-nemokamai-ir-rinksis-is-4-pasiulymu.d?id=28547345

„Pirmame etape stojantysis susižinos, kur pagal balus labiau tinkamas. Ir valstybė taip pat atsirinks. O praėjusiais ir ankstesniais metais labiau lemdavo, ką pirmu, ką antru numeriu įrašė. Šįmet pirmame etape nelabai turės reikšmės, kokia tvarka pageidavimus surašys. Visų pirma bus išnagrinėti visi norai, kuo objektyviau parodyta, kur stojantysis labiau tinkamas ir ten bus pirmiausia kviečiamas. Skirtumas tas, kad atsitiktinis ar kažkieno negerai suorientuotas norų išdėstymas kuo mažiau turės įtakos“, - kalbėjo LAMA BPO prezidentas."

Žinutė parašyta: 2010-07-15 11:17:52 | Nuoroda
Student_2010 rašė:
Makeshift rašė:

O kaip suprasti tada va šitokį straipsnį? http://www.delfi.lt/news/daily/education/stojantieji-prasymus-pateiks-nemokamai-ir-rinksis-is-4-pasiulymu.d?id=28547345

„Pirmame etape stojantysis susižinos, kur pagal balus labiau tinkamas. Ir valstybė taip pat atsirinks. O praėjusiais ir ankstesniais metais labiau lemdavo, ką pirmu, ką antru numeriu įrašė. Šįmet pirmame etape nelabai turės reikšmės, kokia tvarka pageidavimus surašys. Visų pirma bus išnagrinėti visi norai, kuo objektyviau parodyta, kur stojantysis labiau tinkamas ir ten bus pirmiausia kviečiamas. Skirtumas tas, kad atsitiktinis ar kažkieno negerai suorientuotas norų išdėstymas kuo mažiau turės įtakos“, - kalbėjo LAMA BPO prezidentas."

bet cia nesamone. kazin ar kas nors bus patenkintas tokia tvarka.

Na, čia vasario 3d. straipsnis. Gal dar kas pasikeitė... 

Žinutė parašyta: 2010-07-15 20:21:41 | Nuoroda

O tai daug žmonių yra kuriems dar vis nerodo rezultatų? :/

Žinutė parašyta: 2010-07-16 09:14:24 | Nuoroda

Pas mane tai dar ne. 

Žinutė parašyta: 2010-07-17 18:15:22 | Nuoroda
graphy36 rašė:
vikuteich rašė:

dar nėra niekam?:)

nera :( o pas jus?

Nėra.

Žinutė parašyta: 2010-07-19 14:15:04 | Nuoroda
Armantele rašė:

Aš biškį kitką turiu omeny. Dabar jau visi kalba, kad ne pagal prioritetus bus įstojama (na ten eilės tvarka prašyme), o pagal tai, kur iš pasirinktų specialybių tavo KB bus didžiausias.

[10:47:34] LAMA BPO: Sveiki
[10:47:40] LAMA BPO: Po pirmojo stojimo etapo Jums bus pasiūlyta viena VF vieta ir viena VNF vieta (jei tokias prašyme rašysite).
[10:47:45] LAMA BPO: Eiliškumas svarbu
[10:47:54] LAMA BPO: Jei įstosite į pirmą programą, kitų niekas nesiūlys

Žinutė parašyta: 2010-07-23 16:13:12 | Nuoroda

VU Fizika (KB 20,18) 

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:44:34 | Nuoroda
guerre rašė:

o jus gavot laiskus i emaila? klausiu tu kurie jau zino kad istojo. 

Aš tai ne. 

Žinutė parašyta: 2010-07-23 22:18:34 | Nuoroda

O tam atspausdintam kvituke pas visus Mokėtojas: Pavardė Vardas forma?

Žinutė parašyta: 2010-07-24 15:18:17 | Nuoroda

Sveiki. Tai kas dar čia ir kur įstojot?  Aš tai į Fiziką (KB 20,18)

Žinutė parašyta: 2010-07-26 01:11:59 | Nuoroda

Aš irgi į VU Fiziką. 

Žinutė parašyta: 2010-07-26 09:36:12 | Nuoroda
simulyte rašė:
sauleeeee rašė:

nznau tikslaii bet galvoju kad tas paskutinis bruksnys yra jau visi iskaiciuoti ir  mokami ir nemokami na visi studentai kurie buvo priimti i sia programa

bet tai mano pvz tas bruksnys zemiau negu mano konkursinis balas, o manes nepakviete kaip taip gali buti?

Paskutinis brūkšnys ne į programą, o į visą studijų kryptį. Vat ta rodyklė su skaičiuku rodo paskutinį priimtą į programą.

Žinutė parašyta: 2010-07-26 09:52:43 | Nuoroda
RAMINTTA rašė:
Kevin rašė:
RAMINTTA rašė:

PAAISKINKIT TAS DIAGRAMAS???????????????????????/

ta rodykle rodo su kokiu maziausiu balu buvo priimta i tavo specialybe.

Supratau, o apacioje ten pakviesi ir pasirasiusieji? nematau kiek nepasirase

Nematai, nes dar nerodo kiek nepasirašė (o šiaip tai ten rodys kiek pasirašė, o ne nepasirašė, bet nesvarbu), o nerodo, nes neturi duomenų. 

Žinutė parašyta: 2010-07-26 10:00:40 | Nuoroda
RAMINTTA rašė:

PASIRAŠAU SUTARTĮ SU UNIVERU. AR GALIU BANDYT DALYVAUT 2 ETAPE?

Jeigu pasirašėte valstybės finansuojamų studijų sutartį su aukštąja mokykla, galite dalyvauti antrajame priėmimo etape tik dėl valstybės nefinansuojamų vietų.

Jeigu pasirašėte valstybės nefinansuojamų studijų sutartį su aukštąja mokykla, galite dalyvauti antrajame priėmimo etape tik dėl valstybės finansuojamų vietų.

Žinutė parašyta: 2010-07-26 10:17:50 | Nuoroda
sauleeeee rašė:

kaip suzinoti kiek priima zmoniu i tam tikras programas?

Na, bent jau VGTU ir VU tai turi planus savo tinklapiuose pateiktus, tad ieškokis universitetų/kolegijų tinklapiuose. 

Žinutė parašyta: 2010-07-26 12:00:09 | Nuoroda

Man taip pat. Normalu čia. 

Žinutė parašyta: 2010-07-27 23:32:32 | Nuoroda
schaba rašė:

O tai nenorit, kaip kad čia labai madinga yra, skaipais kokiais apsikeisti ir sukontaktuoti susipažinimo tikslais?

Aš tai už. Skype: silence_takes_its_toll

Žinutė parašyta: 2010-08-08 02:22:33 | Nuoroda
Ishganytojas! rašė:
Sunny rašė:

O ar yra studentu istojusiu i Vu?
patvirtino kam nors?
turejo iki2dienos rugpjucio patvirtint..vis dar nesulaukiu.kur teisybe?:D

Taigi ne tu viena :) As siandien parasiau VUSA LSP koordinatoriui. Rezultatas - jokio atsakymo :) Tikekimes bent ryt ka nors parasys... :X 

"NB! Pirmakursių duomenų tvirtinimas gali užtrukti iki rugpjūčio 31 d." Citata iš www.vusa.lt