Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-28
21:08:22
| Nuoroda
sveiki, noriu paklausti ar stojant i filosofija butina buti apsiskaiciusiam? Nes nelabai iki siol knygas skaitydavau, o studijos domina |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-28
22:05:25
| Nuoroda
sandriote rašė:
sidas rašė:
sveiki, noriu paklausti ar stojant i filosofija butina buti apsiskaiciusiam? Nes nelabai iki siol knygas skaitydavau, o studijos domina na nemanau, kad viskas remiasi į knygų skaityma. Yra išmintingų žmonių, kurie nebūtinai graužia knygas. Žinoma jei galvojama apie apsiskaičiusį žmogų, kaip apie tą, kuris daug žino tada manyčiau yra vertinga stojant, bet gi stojam tam, kad sužinotumėm, taip, kad jeigu domina tai - pirmyn. Knygos man patinka, bet neturedavau laiko skaityti. Daug mokiausi, aisku kartais si bei ta paskaitydavau, o prisedes prie knygos negaledavau sustot, skaitydavau diena nakti. Tik vat dabar ziuriu kad mano zinios skurdzios. Labiausiai man baisu, ar studijuojant filosofija, literaturines zinios yra neatsiejamai reikalingos ar kol kas galeciau apsieiti ir be ju?:) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-06
11:55:00
| Nuoroda
nooryes rašė:
as gavau tik 15 proc.,bet zinau,kad neperrasiau interpretacijos,tad galvoju tiek ir turejau gaut, 15 proc mazdaug 39 taskai...manau net neperrasius visko tikrai buciau geriau gavus,tik ne tas vertintojas,pamane turbut,kad as net pabaigos nesugebu parasyt normaliai o del apeliacijos,tai net nezinai ar verta man ja rasyt....nezinau ka daryt cia dar ne galutinis tavo ivertinimas |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-06
12:10:01
| Nuoroda
as taip pat norejau paklaust. jei per egzamina as surinkau pvz 50%, ir jei atsirastu koks 100 ar daugiau zmoniu, kurie turetu mazesni ivertinima uz mane. jei tas 100 zmoniu paduotu apeliacija, o po apeliacijos paaisketu kad jie surinko daugiau tasku uz mane, mano balas procentais po apeliaciju taip pat sumazes, nes as busiu aplenkes simtu zmoniu maziau? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
14:26:30
| Nuoroda
ko jus cia dabar nervuojates, vistiek ne vienas egzamino neislaikysit!!!! neislaikysit egzamino, arba surinksit sudinus balus. NEISLAIKYSIT JUS!!!!!!!!!!!!!! Girdejau kad labai prastai dauguma islaike..NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!!NEISLAIKYSIT!!!!! |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
14:32:14
| Nuoroda
na juk rintai neislaikysit jus tu egzaminu..:) NEISLAIKYSIT!!!!! NEISLAIKYSIT!!!!! NEISLAIKYSIT!!!!! NEISLAIKYSIT!!!!! NEISLAIKYSIT!!!!! NEISLAIKYSIT!!!!! NEISLAIKYSIT!!!!! |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
14:33:36
| Nuoroda
As girdejau kad labai labai daug mokiniu neislaike istorijos..jegele!!!!! |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
14:35:12
| Nuoroda
tu ka ;DDD islaikiau as ta lietuviu..beje, cia visai ne pyktis..smagu panervuoti zmones ^^ |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
14:36:53
| Nuoroda
girdejau siais metais vertintojai specialiai pamazino balus daugumai zmoniu matkes egzo, nes pradejo pavydet jauniems zmonems gabaus protooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
14:37:50
| Nuoroda
suprantat kaip yra, jie jau seni, o mes jauni..seni pavydi mums jaunystes, todel sumazina balus..viskas matematiskai ir logiskai paaiskinta ))))))))))) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
14:38:37
| Nuoroda
Gintare1991 rašė:
vanduo rašė:
na juk rintai neislaikysit jus tu egzaminu..:) NEISLAIKYSIT!!!!! NEISLAIKYSIT!!!!! NEISLAIKYSIT!!!!! NEISLAIKYSIT!!!!! NEISLAIKYSIT!!!!! NEISLAIKYSIT!!!!! NEISLAIKYSIT!!!!! Atsibodai. oho..2 postus parasiau jau atsibodau..pailsek tu gal nuo to kompiuterio |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
14:39:07
| Nuoroda
Čiupakabra rašė:
Sveiki Norejau paklaust Ar tiek istorijos tiek matematikos rezultatus gales suzinot is karto? ka tu suzinot nori? taigi neislaikei.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
14:39:42
| Nuoroda
as ir nenoriu buti idomus ;] |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
14:40:59
| Nuoroda
Čiupakabra rašė:
Sveiki Norejau paklaust Ar tiek istorijos tiek matematikos rezultatus gales suzinot is karto? ne |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
14:41:55
| Nuoroda
Čiupakabra rašė:
gimme rašė:
vanduo perkaito. užvirė ;D Gal jam jau paranoja nuo egzaminu turbut egzaminam paranoja nuo manes ;] |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
14:43:45
| Nuoroda
NEISLAIKYSIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
14:44:41
| Nuoroda
erikiux ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
14:45:54
| Nuoroda
Caramel90 rašė:
Berilė rašė:
vanduo rašė:
na juk rintai neislaikysit jus tu egzaminu..:) NEISLAIKYSIT!!!!! NEISLAIKYSIT!!!!! NEISLAIKYSIT!!!!! NEISLAIKYSIT!!!!! NEISLAIKYSIT!!!!! NEISLAIKYSIT!!!!! NEISLAIKYSIT!!!!! Nu va, aš čia rezultatų laukiu, o pasirodo jau yra hey is kur zinai? :D jau paskelbe? as paskelbiau |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
14:46:31
| Nuoroda
erikiux1991 rašė:
nu ir ka? nzn..linksmas nick..;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
14:47:20
| Nuoroda