Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
16:19:03
| Nuoroda
76... Tikėjausi gauti daugiau. Bent 80... Žinau, kad lietuvių kalba yra loterija. Nepradėsiu filosofuoti apie tai, kad kiekvieną tekstą kiekvienas žmogus supranta ir interpretuoja kitaip, ir kad suvokimo tekstai yra labai netinkami dalykai įvertinti abituriento žinias... bet aš dažnai mąstydavau kiek kitaip nei mokytoja, bet tai nesutrukdė metiniam iki 9 štempt. O gavau tik 76. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
16:32:09
| Nuoroda
Prašau, nestokit nieks į teisę... Labai prašau... aš turėjau iš lietuvių labai daug surinkt, kad bent kiek pakelčiau balą, nes iš istorijos tikiuosi labai mažai surinkti, nes toks jausmas, kad nieko nemokėjau. Tai, jei galit nestokit nieks į teisę... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
16:36:25
| Nuoroda
Margaritta rašė:
49% stojančiųjų stoja į socialinius mokslus, neabejoju, kad vos ne pusė jų - į teisę. Taigi. Pasižiūrėjau lamoj, tai ten daugiausia stojančių... Nors kad į mokamą įstočiau, vis gerai būtų. Bet čia ne į temą. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
16:38:50
| Nuoroda
Hushaby rašė:
Nu kas čia per nesamonė, nestokit niekas į teisę??? Nu sry, tokius prašymus pati sau pasilaikyk. Kas norės tas ir stos. O šiaip manau protingas žmogus tikrai nesirinks teisės studijų vien dėl milžiniško jo populiarumo, ir vis mažėjančių perspektyvų. Nereikia pykti, čia buvo pusiau juokais. O jūsų manymu į teisę stosiu tik dėl populiarumo ir mažėjančių perspektyvų? Deja. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
16:41:11
| Nuoroda
_Algis_ rašė:
Tai kiek jau surinkai lietuviu, kad net i mokama nesitiki patekt? 76, bet iš istorijos galvoju mažai gauti. Tai galvojau, gal pasikesliu balą su labai gerai išlaikytais lietuvių ir anglų egzaminais. Bet nesvarbu, čia totalus off-topic |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
18:54:33
| Nuoroda
Avietytte rašė:
80 gerai ar blogai? man tai nervas ima kai taip kalba zmones, as 23 gavau tik... is anglu irgi nieko nebesitikiu tai kur man stot... Man tai irgi nervas ima. Čia pasižiūrėjus kitų rezultatus jaučiuos kaip neišmanėlė. Istorijos niekada nemokėjau gerai, bet mažiau nei 7 niekada neišeidavo. O gavau tik 31 procentą. Nors jau vien kai pamačiau užduotis, taip ir galvojau, kad maždaug tiek ir gausiu, nors, kaip sakoma, viltis durnių motina... |