Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
11:03:09
| Nuoroda
kodėl negalėtų iš ryto paskelbt tų rezultatų tai būt visiem ramu, o dabar brrr.. laikas eina ir vis baisiau daros |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
11:21:47
| Nuoroda
Gretukass rašė:
varnelę uždėjot ant Rodyti prie mano forumo žinučių? 7day atėjus pas tave į profilį rodo sužymėtus 5 istorijos egzaminus man ir ta pati problema niekaip nerodo rezultatų, o tą varnelę kai uždedu ir paspaudžiu išsaugoti ji nusiima ir nesuprantu kodėl D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
19:03:45
| Nuoroda
šaunu 89 gavau šiaip prieš egzą tiek nesitikėjau, bet po egzo tikėjausi gaut virš 80 , nustebino , nes tikrai nemaniau, kad istorijos gausiu daugiau nei matematikos |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
20:29:26
| Nuoroda
kokios problemos manai , kad turėjai gaut daugiau rašyk apeliaciją tik tikrai pagalvok ar nesigaus mažiau, o šiaip manau 90 tai nėra toks blogas balas dėl kurio reiktų kelti tiek diskusijų |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
20:55:00
| Nuoroda
Vytis rašė:
zydrute rašė:
kokios problemos manai , kad turėjai gaut daugiau rašyk apeliaciją tik tikrai pagalvok ar nesigaus mažiau, o šiaip manau 90 tai nėra toks blogas balas dėl kurio reiktų kelti tiek diskusijų :) 90 yra geras balas, man taip pat:) nu tai va nėr dėl ko ir pergyvent aišku visad noris daugiau |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
21:36:28
| Nuoroda
aš į matematiką įdėjau daug daugiau o jos gavau nors ir nežymiai bet mažiau nei istorijos tačiau nemanau, kad yr dėl ko pergyvent reik džiaugtis tai ką turim |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
22:21:07
| Nuoroda
As:) rašė:
Sveiki, na o man su sitorija nepasiseke siaubingai..Galiu paskayti ja tikrai mokejau, istorijos mokytoja turejome begalo girezta ir reiklia, todel buvome priversti mokintis, paciai visais laikais turejau 8-9 ivertinima, 9 buvo kike ispustas kai mokiausi pas kita mokytoja, na o du metus mokiausi pas tikrai girezta ir reikalaujancia mokintis mokytoja, tad isejo 8, taciau atitiko tiek kiek moku, nes knygomis buvome aprauti..Na o siandiena siuabingai nuliudino, tai 20procentu...nezinau nei ak daryti, jauciuosi mokanti tikrai daugiau! galvoju rasyti apeliacija, taciau gal kas turite atsakymus? pasitikrinciua su savuojud arbu, tuomet matydama kad kazkas neivertinta, tikrai arsyciau apleiacija, kolkas bijau kad joje galiu pralaimeti, kaip kad sake, jog mazuma kas laimi.;..na bet rasus klaidu, galima gincytis.Tai jeigu kas zinote kur butu imanoma apsitikrinti, arba patys surinke daugiau ir galite parasyti ats ar atskenuoti, buciau begalo jums dekinga;) manau, kad tau geriausia išeitis būtų pasikonsultuot su istorijos mokytoja jai parodyt savo juodraštį ir tada kartu nuspręst ar tikrai verta rašyt apeliaciją |