Vartotojo Rojus pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-01 23:35:13 | Nuoroda

Tikrai, neturiu ko aš prarast. Teiksiu rytoj apeliacija. Dar klausimą turiu.. Jei pateikiu apeliaciją, tai mokyklinį egzaminą galėsiu perlaikyti?

Žinutė parašyta: 2010-07-01 23:38:58 | Nuoroda
Dzekicenas rašė:

Pasakyk tai tam zmogui, kuris is pradziu buvo neislaikes, o poto gavo 50+ 

čia  toks vienintelis variantas buvo per nec.lt istoriją? :D

Žinutė parašyta: 2010-07-02 19:47:44 | Nuoroda

Jeigu egzaminų centras (nec.lt) su mumis taip "nejuokingai pajuokavo", tai gal mes irgi JAM pakelkime nuotaiką įteigdami peticiją, dėl egzaminų centro vertintojų. Kodėl turi būti tik NEC'o išrinkti vertintojai, juk egzaminą laiko visos Lietuvos ABITURIENTAI, ne visų mokyklų lygiai venodi. Teigiu, kad VBE darbus tūrėtų vertinti bent jau iš kas antros, lietuvių kalbos mokomos, mokyklos. O su tomis apeliacijomis nieko nepasieksit. Viskas yra apskaičiuota. Nemanau, kad ir vertintojai spės per 10 darbo dienų nuodugniai peržiūrėti visų apeliacininkų darbus.

Žinutė parašyta: 2010-07-02 21:16:34 | Nuoroda
**** rašė:

Sveiki:) siandien buvau miokykloje, rasiau apeliacija. Liepos 12d. i vakara turetu buti apeliaciju rezultatai.Taip pasake direktore. na nezinau kiek cia tiesos. bet man ta diena isleistuves,o iki tada turi buti paskelbti lietuviu kalbos rezultatai.

Įdomu, gal čia išimtis tik jūsų mokyklai.. o mums žada liepos 22d...

Žinutė parašyta: 2010-07-03 12:33:20 | Nuoroda

Sveiki žmones. Gal kas nutuokiate koks galėjo būti lietuvių kalbos, tas vadinamas, pereinamasis balas?

Žinutė parašyta: 2010-07-03 12:45:14 | Nuoroda

Sveiki žmonės. Gal kas nutuokiate koks galėjo būti lietuvių kalbos, tas vadinamas, pereinamasis balas?

Žinutė parašyta: 2010-07-03 13:47:18 | Nuoroda
Jelefant rašė:
sun' rašė:
Jelefant rašė:
sun' rašė:
Rojus rašė:

Sveiki žmones. Gal kas nutuokiate koks galėjo būti lietuvių kalbos, tas vadinamas, pereinamasis balas?

34.

o ne 30?

klasiokė žiūrėjo kažkur, salė 34, na, bet gal susimaišė. iš kur žinai, kad 30? 

Irgi kazkur ziurejau, neberandu dabar :)

Pernai buvo išlaikymo riba 30 balų. Jeigu šiemet iš teksto suvokimo galėjai surinkti 52 balus, tai ir iš teksto rašymo turėjo būti apie 52 balus, kaip ir pernai. Manomas dalykas, kad ir šiemet galėjo būti minimalus išlaikymo balas 30. :)

Žinutė parašyta: 2010-07-03 13:53:44 | Nuoroda
Ganyta rašė:

Sveiki,aš taip pat daviau apeliaciją ir noriu paklausti ar spėsim mes stojimuose sudalyvauti,nes baisu darosi ,kai čia viskas vėluotai vyksta. 

Spėsime. LAMABPO apeliacininkams pratesė stojimo laikotarpį iki liepos 22 dienos. Gali būti rami. Baisu man su ta apeliacija.

Žinutė parašyta: 2010-07-03 14:00:28 | Nuoroda
0_Ann_0 rašė:

Spesi tikrai Tik noriu pasakyti, jog esi saunuole, jog padavei apeliacija, nes jeigu jauti, jog buvai neivertinta, nera ko nuleisti ranku. Reikia kovoti, bandyti, jei yra galimybes. Dabar jau tik nepergyvenk, o ramiai lauk apeliacijos rezultatu. Lamabpo yra viska sutvarkius taip, jog istoti spesi tikrai. Linkiu sekmes. Nusluostyk nec'ui nosi

Kaip man nušluostyti tam nec'ui nosi, jeigu neišlaikiau? Aukštų balų nesiekiau, bet tikėjausi gauti kažkur iki 50%. Štai man pamoka, tikriausiai perdaug pasitykėjau savimi. Mielai duočiau apeliaciją, bet man nespės ištaisyti iki išleistuvių ir mūsų mokyklos valdžia atkalbinėja mane nuo apeliacijos. Jokio palaikymo. Tikrai prastai jaučiuosi. Teks liepos 7d. mokyklinį egzaminą laikyti.

Žinutė parašyta: 2010-07-03 14:33:19 | Nuoroda
0_Ann_0 rašė:

Mokyklos valdzia tingi pakelti savo subines nuo kreslu ir ka nors is viso daryti mokiniu naudai, nes juk ne ju ateitis sprendziama. Mano patarimas: klausyk tik saves. Tegu sako, ka nori. Tu turi tokia teise nesutikti su savo ivertinimu.

Pazistu zmoniu, kurie apie save galvoja tikrai per gerai, taciau tada pats saves paklausk, nejau is tiesu per 12 mokslo metu nieko neismokai? Ypac po tokiu straipsniu apie vertintojus, kurie buvo isplatinti internete Jusu vietoje spjauciau i visus, kurie bando atkalbineti, ibauginti ir siaip metyti kliutis po kojomis.

0_Ann_0 gal gali apie vertintojus kokį straipsnio nuorodą įkelti? :) Vis gal dušelė apsiramins.

Žinutė parašyta: 2010-07-03 14:39:32 | Nuoroda
Ganyta rašė:

va būtent :) žiauru ,kai žinai ,kad už tave kurie blogiau mokėsi ir turi metinį 4-6 ir išlaiko ir visai normaliai ,nors žinai,kad jie net nemoka rašyti normaliai ,tai nežinau :) pyktis paima,kai tokia nelygybė :) aš tikiuosi,kad kažkas pavyks su ta apeliaciją. svarbiausia būsi rami,kad pabandžiau :)

Būsi rami. Aš kaip pasakiau, kad noriu apeliaciją rašyti, tai mano mokyklos direktorius sako :

- Kada mes tau turėsime tą atestatą išrašyti, mums atostogos.. pam pam pam... Niekur neįstosi.  -  pradėjo gąsdinti mane.. sakau ateisiu po mokyklinio egzamino.

Žinutė parašyta: 2010-07-03 14:51:02 | Nuoroda

Ganyta, perlaikysi egzaminą?

Žinutė parašyta: 2010-07-03 14:52:23 | Nuoroda

Dėkui už gerus norus Svaja09

Žinutė parašyta: 2010-07-03 15:11:58 | Nuoroda
Ganyta rašė:

kankina vienas klausimas mane prie to pačio paklausiu,ar su mokykliniu lietuvių egzaminu sakykim įstoju į universitetą,bet į mokamą? :)

Žiūrint į kokį universitetą tu nori įstoti. Tarkim aš esu "tiksliukas", tai aš žadu stoti į KTU elektroniką. Mano gyvenimo noras yra paprastas. Noriu palengvinti žmonių ir visuomenės gyvenimą technologijomis. Jau dabar esu  sukūręs magnetinį elektros generatoriu - modelį. Taip sakant nemokama energija (amžinasis variklis, kuris nesustoja). Prie šio projekto dirbau daugiau nei puse metų. O dabar kažkoks nelemtas egzaminas turi sustabdyti mano svajonę. Gaila man LIETUVOS. Kaip mes jai galime padėti, kad joje ne visiems yra suteikta galimybė.

Žinutė parašyta: 2010-07-03 16:06:49 | Nuoroda
hmmm rašė:
Rojus rašė:
Ganyta rašė:

kankina vienas klausimas mane prie to pačio paklausiu,ar su mokykliniu lietuvių egzaminu sakykim įstoju į universitetą,bet į mokamą? :)

Žiūrint į kokį universitetą tu nori įstoti. Tarkim aš esu "tiksliukas", tai aš žadu stoti į KTU elektroniką. Mano gyvenimo noras yra paprastas. Noriu palengvinti žmonių ir visuomenės gyvenimą technologijomis. Jau dabar esu  sukūręs magnetinį elektros generatoriu - modelį. Taip sakant nemokama energija (amžinasis variklis, kuris nesustoja). Prie šio projekto dirbau daugiau nei puse metų. O dabar kažkoks nelemtas egzaminas turi sustabdyti mano svajonę. Gaila man LIETUVOS. Kaip mes jai galime padėti, kad joje ne visiems yra suteikta galimybė.

bijau, kad jis jau egzistuoja ir tikrai nera amzinas :) o gal gali pati principa papasakot?

Principas. Jis sudarytas iš elektro magnetų . pats įrenginys turi būti pasviras 45 laip. kampu, kad enercijos metu maždaug išsilygintu G ir g. Elektro magnetai impulsyviai ir periodiskai dirba, kad reiketu kuo mažiau energijos ištekliu. Savo bandymais gavau iki 33% naudingo darbo. O pačių magnetų principas yra paprįstas N<>S. Skirtingi poliai traukia, vienodi stumiai. Į savo modelį sukišau apie 700Lt. Darbingumo galia kolkas siekia iki 1kW. skaityk, jau savo kalbarĮ esu apsirūpinęs elktros energija įskaitant ir PC.  

Žinutė parašyta: 2010-07-03 16:34:38 | Nuoroda
hmmm rašė:
gal turi koki video kaip jis veikia ar ka nors panasaus?

sorry visu, kad ne i tema..

Dabar ne namuose, atostogauju. Galiu nete kažka panašaus surasti, o kaip grįšiu galesiu nufilmuoti savo įrenginį ir įdeti ;)

www.youtube.com/watch?v=Jc9rbysrv24&feature=fvst

čia yra paprastų magnetų variklis. Su juo nedaug darbo išloši bet principas yra panašus, tik pas mane chipas (kompas) ir automobilinis generatorius dar stovi ant variklio ir reguliuoja srovės periodą :) matai elektro magnetų traukos atstumą dar galima valdyti įmontuojant auto reostatą, o jų stabilumą - keičiant jų temperatūrą. Dar daug darbo prie jo reiks praleisti :)

Žinutė parašyta: 2010-07-03 16:37:38 | Nuoroda
Rojus rašė:
hmmm rašė:
gal turi koki video kaip jis veikia ar ka nors panasaus?

sorry visu, kad ne i tema..

Dabar ne namuose, atostogauju. Galiu nete kažka panašaus surasti, o kaip grįšiu galesiu nufilmuoti savo įrenginį ir įdeti ;)

www.youtube.com/watch?v=Jc9rbysrv24&feature=fvst

čia yra paprastų magnetų variklis. Su juo nedaug darbo išloši bet principas yra panašus, tik pas mane chipas (kompas) ir automobilinis generatorius dar stovi ant variklio ir reguliuoja srovės periodą :) matai elektro magnetų traukos atstumą dar galima valdyti įmontuojant auto reostatą, o jų stabilumą - keičiant jų temperatūrą. Dar daug darbo prie jo reiks praleisti :)

darbo - laiko**

Žinutė parašyta: 2010-07-03 17:03:23 | Nuoroda

Kaip nors. O KTU skiria finansavimą tokiems projektams. Manau, Jei man duotu susirinkt kokią studentų grupę ir skirtu finansavią, tai po 5-10 metų turėtume ne tik "free energy", bet ir savo lietuviškus automobilius veikiančius tuo principu. Jau užsiminiau apie savo antrajį projektą. Bandysiu dar šią  vasarą sukonstruoti hibridinį automobilį varoma megnetų pagalba ir oro slėgiu. pagal mano paskaičiavimus šis automobilis turėtu nuvažiuoti su pilnu skystintu deguonies baku apie 400 km, o didžiausias pasiekiamas greitis iki 170km/h.

Žinutė parašyta: 2010-07-03 17:13:31 | Nuoroda
AušraL rašė:
zirklūtes. rašė:

šiaip jo,kiek miglotai prisimenu iš fizikos pamokų, tai per amžius jį bandė sukurti ir niekam nesigaudavo, tai kaip čia taip tau pavyko?

Aš ir va dabar prisiminiau, jog mums dar fizikos mokytojas įrodinėjo, jog amžinoj variklio neįmanoma sukurti... :) 

Niekam nepavyko ankščiau ir niekam nepavyks jei mąstysime uždarai. Jeigu norime ką nors pasiekti, reikia būti optimistais. Manau fizikai neatkreipia dėmesio į šiolaikies technologijas, o jos plačios. Aš nesakau kad tas variklis nerudyja, viskam reikia priežiuros. Trintis ir žemės trauka yra pagrindinis stabdis mūsų technologijomis. Todėl reikia dėt pastangas. Kaip pasakytu vienas mano geras draugas "think out of the box".

Žinutė parašyta: 2010-07-03 17:13:41 | Nuoroda
AušraL rašė:
zirklūtes. rašė:

šiaip jo,kiek miglotai prisimenu iš fizikos pamokų, tai per amžius jį bandė sukurti ir niekam nesigaudavo, tai kaip čia taip tau pavyko?

Aš ir va dabar prisiminiau, jog mums dar fizikos mokytojas įrodinėjo, jog amžinoj variklio neįmanoma sukurti... :) 

Niekam nepavyko ankščiau ir niekam nepavyks jei mąstysime uždarai. Jeigu norime ką nors pasiekti, reikia būti optimistais. Manau fizikai neatkreipia dėmesio į šiolaikies technologijas, o jos plačios. Aš nesakau kad tas variklis nerudyja, viskam reikia priežiuros. Trintis ir žemės trauka yra pagrindinis stabdis mūsų technologijomis. Todėl reikia dėt pastangas. Kaip pasakytu vienas mano geras draugas "think out of the box".