Vartotojo mindmai pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-01 23:05:09 | Nuoroda

Per visus 12 metu nelabai ka ir mokiausi, tik moku rasyti gramatika, moku destyti mintis.. Su namu darbais visada budavo problemu, niekada ju nedarydavau, mieliau sededavau pamokoje ir spoksodavau pro langa.. Tikejausi iki 30%,  bet surinkau 48%, nesitikejau tiek .. Juolab, kai nesiremiau nei vienu rasytoju rasinyje..O turiu keleta klasiokiu, kurioms metinis balas 9-10, ir spekit kiek tesurinko? 20-30% .. Man atrodo taip buvo todel, kad kaip kazkas cia rase, jog per daug informacijos turi galvoje ir paskui pats tarp savo minciu pasimeti ir nebezinai ka rasyti. .. Kad ir kaip bebutu, sveikinu visus islaikiusius :)

Žinutė parašyta: 2010-07-01 23:33:20 | Nuoroda

Kaip manot tenai tu kodu tikrai negalejo sumaisyti ? Nes kai pasiziuriu i kitu egzaminu rezultatus, tai tikrai netikiu ...Tas neislaike, tas vos islaike, tenai kuris nesimoke ir begiojo is pamoku 70% ir t.t.. Tokios kvailos mintys lenda galvon..

Žinutė parašyta: 2010-07-02 00:04:40 | Nuoroda
karodo rašė:

Niekada gyvenime nekaliau, atsirinkinėjau informaciją,kuri  man buvo įdomi- buvo įdomu mokytis, niekada neišeidavo mažiau 8.. gavau 54%..    Kai kurios panos,kurios mokėsi 10-tukais, gavo 30- 24% čia normalu? O didžiausi beraščiai  gavo daugiau.  AR ČIA YRA NORMALU?

Bet tai vistiek, reiskias jie kazka parase gerai, parase i tema, kad tiek gavo... Juk is oro tiek surinkti neimanoma..

Žinutė parašyta: 2010-07-02 00:07:05 | Nuoroda
Tomis rašė:

Čia loterija...

Aš tai džiaugiuosi, kad mano mokyklos panos ,ale, kuriuos pastoviai gaudavo po 10, išėjo metiniuose 10, susimovė egzamine : ) 

Vo čia tai teisybė... Egzaminas parodo, kad mokytojams nereikėt vertinti mokinių pagal pavardes :) 

PAzimys dar ne viskas.. aisku gaila, kai zmogus ruosiasi ir visa kita, o susimauna egzamine, reikia pagalvoti, kad jeigu butu tau paciam sitaip.. Bet kai paciam viskas gerai, tai apie kitus ir net negalvoji, juk teisybe sakau .. :)

Žinutė parašyta: 2010-07-02 00:07:46 | Nuoroda
PRgamer rašė:
karodo rašė:

Niekada gyvenime nekaliau, atsirinkinėjau informaciją,kuri  man buvo įdomi- buvo įdomu mokytis, niekada neišeidavo mažiau 8.. gavau 54%..    Kai kurios panos,kurios mokėsi 10-tukais, gavo 30- 24% čia normalu? O didžiausi beraščiai  gavo daugiau.  AR ČIA YRA NORMALU?

Visiškai normalu, jeigu tie turėjo galvas ant pečių, bet per pamokas dūrą stumdavo. O tos 10-tukininkes gal islepintos savo mokytojų ir norėjo labai jau mandrai parašyt, kai tuo tarpu užtenka paprastai ir aiškiai.

Sutinku

Žinutė parašyta: 2010-07-02 00:23:16 | Nuoroda
vakarpuse4 rašė:

sveiki. norėčiau pasitarti su jumis. aš gavau 63, nors manau, jog bent 70 tikrai turėjo būti. ar man rašyti apeliaciją ar ne?

As tavo vietoje nerasyciau .. :)

Žinutė parašyta: 2010-07-02 01:28:56 | Nuoroda

Parasykite kas studijuojate VPU kuno kulturoje su kokiais balais istojote ? Labai butu idomu suzinoti ..

Žinutė parašyta: 2010-07-03 00:32:18 | Nuoroda

Norejau pasiteirauti, jei as prasyme pirmoje vietoje nurodziau VPU kuno kulturos specialybe VF, toliau iki 9 vietos kitas VF studijas ir 10 vietoje vel VPU kuno kulturos specialybe tik jau VNF (9 VF studijas ir 1 VNF )  ,  bet as labai noriu i VPU istoti, tai man ir siulys daleiskim VF kuno kultura ir VNF kuno kultura tame paciame universitete? Cia daleiskim jeigu siulytu..

Žinutė parašyta: 2010-07-03 11:24:47 | Nuoroda
sarma rašė:
mindmai rašė:

Norejau pasiteirauti, jei as prasyme pirmoje vietoje nurodziau VPU kuno kulturos specialybe VF, toliau iki 9 vietos kitas VF studijas ir 10 vietoje vel VPU kuno kulturos specialybe tik jau VNF (9 VF studijas ir 1 VNF )  ,  bet as labai noriu i VPU istoti, tai man ir siulys daleiskim VF kuno kultura ir VNF kuno kultura tame paciame universitete? Cia daleiskim jeigu siulytu..

Taip, jei parašei kūno kultūrą VF ir VNF, jei tik užteks tavo balų, gausi turbūt į abu pasiūlymus :).

Dekui ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-04 01:35:51 | Nuoroda
AušraL rašė:
Aivaras77 rašė:
sarma rašė:
mindmai rašė:

Taip, jei parašei kūno kultūrą VF ir VNF, jei tik užteks tavo balų, gausi turbūt į abu pasiūlymus :).

Abu pasiulymus ??? O tai siulo ne vienas studijas ? as kaip suprantu eina nuo virsaus ir skaiciuoja ir i kuria patenki nuo virsaus ta ir siulo, tai jis gal bus pakviestas i kokia tik 6 specialybe jo pasirinkta VF, o ne ta 10VNF, ar kazko nesuprantu ?

Jei tavo balas patenka į parašytas vf vietas tau bus tokia viena pasiūlyta, jei dar rašei ir vnf, ir tavo balas ten taip pat patenka (kas aišku logiška) - tau bus pasiūlyta ir vnf vieta. Išvada, jei rašei ir tokias ir tokias studijas turėsi galimybę  rinktis , ar mokėti , ar ne   ;)

Dekavoju :)

Žinutė parašyta: 2010-07-06 02:38:47 | Nuoroda

Štai labai geras puslapis del balu, kam reikia tas jį išsinagrinės www.baluskaiciuokle.lt/

Žinutė parašyta: 2010-07-06 11:37:26 | Nuoroda
giedrusia rašė:

Aisku, nupus mane iskart po pasisakymo... Bet vis tiek rasau. Matot, kiek gavau is egzamino. Na tikejausi daugiau gauti, taciau dabar galvoju, ar verta rasyti apeliacija, ar tik del to nukentesiu. Gal galetumete patarti? Dekui.

84% iš egzamino ir tu nori apeliuoti ? MAn tai cia net nebejuokinga darosi ... :) Ir kiek tu galvoji pasikelsi bala? 2-3 procentais? O gal numuši sau balą su tiek pat? Juk žmogus negali visko žinoti ir galvoti, kad tikrai turėjau gauti daugiau ar mažiau. tam ir yra vertinimo komisija, kuri nusprendžia kiek tu esi vertas ... Aš nieko nesakau, gal tu zinai daug, bet gal tu kažko i temą nedataikei ir "tegavai" tuos 84 procentus ..

Žinutė parašyta: 2010-07-06 13:14:34 | Nuoroda

O čia ištikrųjų, kad jei rašai apeliaciją, tai nebegali laikyti mokyklinio egzamino ? nes pas mum mokykloje taip išaiškino.. Ir tada nebegauni atestato ..

Žinutė parašyta: 2010-07-06 13:19:50 | Nuoroda
mindmai rašė:

O čia ištikrųjų, kad jei rašai apeliaciją, tai nebegali laikyti mokyklinio egzamino ? nes pas mum mokykloje taip išaiškino.. Ir tada nebegauni atestato ..

Čia jeigu daleiskim neišlaikai ?

Žinutė parašyta: 2010-07-06 13:37:41 | Nuoroda
AlexN rašė:
mindmai rašė:

Jei neislaikei tai ne tik gali, bet ir turi laikyti ji. Jei apeliacija bus sekminga, tai galesi rinktis ar mokyklinio pazymis ar tie procentai is valstybinio.

Ar šita informacija 100 procentu ? Tai kodel mums mokykloje paaiškino kitaip, tiems kurie neišlaike?

Žinutė parašyta: 2010-07-06 13:38:59 | Nuoroda

Kuo arčiau pirmadienis, tuo dienos slenka lėčiau ...

Žinutė parašyta: 2011-07-31 00:29:23 | Nuoroda

As taipogi gyvensiu bendrabutyje ir studijuosiu kuno kultura :) Kiek cia yra istojusiu i kuno kultura ? Kokia jusu pagrindine sporto saka ?

Žinutė parašyta: 2011-07-31 12:55:29 | Nuoroda
medinis rašė:
mindmai rašė:

As taipogi gyvensiu bendrabutyje ir studijuosiu kuno kultura :) Kiek cia yra istojusiu i kuno kultura ? Kokia jusu pagrindine sporto saka ?

krepsinis,o tavo?

Kulturizmas.

Žinutė parašyta: 2011-07-31 15:04:58 | Nuoroda
KUNOKULTURA rašė:
mindmai rašė:
medinis rašė:
mindmai rašė:

krepsinis,o tavo?

Kulturizmas.

Krepsinis ;]

Kaip speju, dauguma bus krepsininkai .. :)