Vartotojo nePyragai pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-02 11:35:29 | Nuoroda

Sveiki, va turėjau metiniam 8 iš lietuvių A lygiu ir tikėjaus iš egzo na bent 50% surinkit, bet gavos 11%. Nuėjau šiandien į mokyklą ir man pasakė jei aš rašau apeliaciją ją ištaisys iki liepos 22d. (gali ir ankščiau). Aš dėl to negausiu atestato laiku nes išleistuvės liepos 15d. Dar negalėsiu paduoti prašymo stojimui, nes nežinosiu savo rezultato iki liepos 19d. Tai net nebežinau ką bedaryti... O gal kas žinot ar būna pakartotinis stojimas? Beje kalbėjau su lietuvių mokytoją tai sakė daug iš ko nesitikėjau, kad taip mažai surinks... Nu žodžiu nesamonė. 

Žinutė parašyta: 2010-07-02 12:36:26 | Nuoroda
witiulka rašė:
nePyragai rašė:

Sveiki, va turėjau metiniam 8 iš lietuvių A lygiu ir tikėjaus iš egzo na bent 50% surinkit, bet gavos 11%. Nuėjau šiandien į mokyklą ir man pasakė jei aš rašau apeliaciją ją ištaisys iki liepos 22d. (gali ir ankščiau). Aš dėl to negausiu atestato laiku nes išleistuvės liepos 15d. Dar negalėsiu paduoti prašymo stojimui, nes nežinosiu savo rezultato iki liepos 19d. Tai net nebežinau ką bedaryti... O gal kas žinot ar būna pakartotinis stojimas? Beje kalbėjau su lietuvių mokytoją tai sakė daug iš ko nesitikėjau, kad taip mažai surinks... Nu žodžiu nesamonė. 

Man nutiko tas pats. Aš turėjau 8, o gavau 22. Mama juokauja, kad gal būt kažkam prireikė gero darbo, o perklijuot kodus ne taip jau ir sunku :) Žinoma ji bando pakelti nuotaika, tačiau nuėjau šiandien į mokyklą ir sekretorė man pasakė "Tu galvoji, kad kažka pakeis. Visada taip būna, kad geriau besimokantys prasčiau išlaiko nei tie, kurie mokėsi gerai. Tas straipsnis (kalbu apie paplitusį dialogas.lt) yra nesamonė. Ten parašė moksleivė pasivadinusi save mokytojos vardu, ji greičiausiai lygiai tokia pat kaip ir tu nepatenkinta rezultatu. Neverta tikėt, kad kažką pakeis. Mūsų mokykloje buvo tik 2 atvejai kai pakeitė įvertinimą". Po tokios jos kalbos pasidarė pikta, aš tyčia paračiau ta apeliaciją. Jei mano darbo neįvertins geriau, o jei ir prasčiau žinosių, kad padariau viską. Ir apskritai, tikrai pasinaudosiu proga pasižiūrėti savo darbą nec'e ir pasidaryti jo kopiją. :) Linkiu stiprybės apeliantams. O nec'ui kompetetingų vertintojų ir siūlau vengti tokių pupsiukių ar panašių, kurios "žaliuoja" taisydamos vargšų abituriantų darbus ir besišvaistančių 0.

Manęs, kiek supratau mokykloje iš dalies irgi nepalaikė, tik auklėtoja gal labiau, o direktorius pavaduotoja ir kitos mokytojos sakė, kad va ale neverta nes mūsų mokykloj nėra niekam pakėlę dar... Nu bet tai ką daryt jeigu vyksta kažkokie briedai. Aš jau būčiau tą apeliaciją šiandien parašęs, bet kai pradėjo kalbėt visi, kad nebegalėsiu įstot į univerą nes nespės ištaisyt darbų tai kažkaip susimėčiau... Nu dar laiko yra, jaučiu vistiek rašysiu. Ir teisingai, parašius apeliaciją jeigu ir nepakels jau to įvertinimo tai bent žinosi, kad tikrai parašei prastai, o dabar tokia nežinia iš proto išvest gali :D

Žinutė parašyta: 2010-07-02 12:44:10 | Nuoroda

Ooo kaip ką tik apsidžiaugiau, pasiteiravau lamabpo dėl stojimų, tai tie kas rašo apeliacijas, prašymų registracija pratęsiama iki liepos 22d. Na va dabar galiu tvirtai pasaktyi, kad ieškosiu teisybės :D Sėkmės visiems!

Žinutė parašyta: 2010-07-02 15:41:26 | Nuoroda

Va va, kuo toliau skaitau tuo daugiau randu bendraminčių :D Tikrai kažkas buvo negerai su tais vertintojais. Ne vienas ir ne du mokiniai nuoširdžiai dirbę surinko mažiau nei 50% Beje mano klasiokė, kuri už mane visada viską geriau parašydavo, surinko tik 9% NEC'as turetų būt užgrūstas apeliacijom, bet gerai kažkas ankščiau minėjo, tingės taisyt ir ištaisys bet kaip. Ir ačiū, man nereikia sakyti, kad aš tik kaltinu kitus, o ne save.

Žinutė parašyta: 2010-07-20 12:07:19 | Nuoroda

Nu va, džiugu, kad yra žmonių kuriems pakėlė rezultatus:) Man dėja paliko tuos 11% iš lietuvių egzo nu bet ką jau padarysi, kad taip įvyko, bent jau galva nebeskaudės ir žinosiu, kad pats nesamonių prirašiau. Nors vistiek netikiu, kad taip galėjo įvykti :D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 15:49:03 | Nuoroda

Nusibodo man čia kariaut su vėjo malūnais spaudinėjant refresh, einu blynų keptis. Gal užkraus tada :D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 16:09:42 | Nuoroda

Įstojau pirmu numeriu į jūrų uostų inžinerija KU VF blyyyn kaip gera dabar:DD Sveikinu visus taip pat įstojusius! 

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:43:12 | Nuoroda

Nu tai kas į KU įstojo rašom čia į kokia spec. ir su kokiu balu :) Aš tai Į Jurų uostų inžinerija  VF su 13.2 Kur norėjau realiai ten ir įstojau :)

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:51:07 | Nuoroda

buna ir taip :D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 18:25:26 | Nuoroda

Ką tik skambinau į univerą, bet su manim niekas kalbėt nenorėjo tad nežinau. Jaučiu, kad tik pirmadienį.

Žinutė parašyta: 2010-07-27 17:06:45 | Nuoroda

Nu va užsireginau, dabar ale jau studentas esu :D

Žinutė parašyta: 2010-07-28 03:05:53 | Nuoroda
Anywow rašė:
nePyragai rašė:

Nu va užsireginau, dabar ale jau studentas esu :D

Kokia spec?:)

Jurų uostų inžinerija o tu?

Žinutė parašyta: 2010-08-15 16:21:01 | Nuoroda

Ar yra panelių, kurios įstojo į KU JTF? :D