Vartotojo otaitau pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-07 17:06:44 | Nuoroda

Oi tu aviator (t.y. tautvi :DD), kam gasdini vargsus fuksus, nieko ten nera nei baisaus nei neimanomo, jei tik balai nesa, tikrai nera, ko bijoti ir begti kazkur kitur ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-07 17:43:35 | Nuoroda

o kas tau kelia nerima? :) Dziaukis vasara ir lauk atsakymo :)

Žinutė parašyta: 2010-07-07 18:12:34 | Nuoroda

Aš irgi būtent dėl to nenorėjau į teisę, bet paskui suvoki, kad nuo to, kad pats nestosi, kiekio nesumažinsi, ir problema yra ne, kad visi stoja, bet, kad yra tiek vietų ir priima. Čia universitetai ir kolegijos turėtų mažinti studentų priimamų skaičių ir taip padaryti normalų skaičių, bet aišku, kam to reikia jiem, kaip pinigai geri pareina :)

Žinutė parašyta: 2010-07-07 18:15:05 | Nuoroda

o ka lintu13  tu mokeis tuos 2 metus?

Žinutė parašyta: 2010-07-11 23:01:33 | Nuoroda

Thotu, ką  mokeis VU? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-11 23:16:49 | Nuoroda

Jūsų diskusijos dėl universitetų truputį juokingos, bet turbūt amžinos :) Kad ir kaip būtų, visur yra savų pliusų ir minusų :) Tačiau vis dėl to vienas pastebėjimas - retas stoja į MRU, jei užtenka balų į VU, kad ir kaip būtų, visi puola ginti Riomerio, kai pamato, kad balų į VU neužtenka :) O tame man atrodo ir yra VU pliusas, kad čia susirenka gabesnis, darbštesnis jaunimas ir procentaliai daugiau absolventų sėkmingai įsidarbina ir pan. Tai NEREIŠKIA, kad MRU nėra gabių ar darbščių, tiesiog jų procentas bendroje MASĖJE  yra mažesnis ir šie dalykai kuria universiteto įvaizdį , o ne valgyklos ar bendrabučiai :)

P.S. aš taip pat nesakau, kad VISI įstoję į MRU, neįstotų į VU. Kalbu apie DAUGUMĄ, apie vyraujančias tendencijas :)

Žinutė parašyta: 2010-07-11 23:28:41 | Nuoroda

www.vtv.lt/naujienos/aukstasis-mokslas/absolventai-labiausiai-patenkinti-studijomis-vu-teises-faku.html

o čia tiems, kam labiau patinka VU ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-13 13:29:20 | Nuoroda
Žydrūnė rašė:

Juokinga skaityti tokius universitetų karus. Pati studijuoju MRU Teisę, esu labai patenkinta. Tačiau nematau jokio reikalo eiti į diskusijas apie VU, rašyti išgalvotas statistikas, cituoju "velgi kartoju, buna geru ir blogu(nemotyvuotu) studentu ir ten ir ten, bet aisku tas skaicius, kalbant apie blogus studentus zymiai didesnis mru", neargumentuotai skleisti visokius faktus, kuriuos turbūt irgi perskaitei kažkokiam forume ar išgirdai iš draugo draugės sesės draugo? Ką gali pasakyti apie studijas universitete, kuriame pats nestudijavai? Nesuprasiu :)

Aišku, turi būti patenkinta MRU, nes į VU nemokamai ir nebūtum patekusi :D

Žinutė parašyta: 2010-07-13 13:32:14 | Nuoroda

Nu argi jūs nesuprantat, kad kažkas tiesiog iš jūsų dejonių tyčiojasi :))) Čia netikras profilis su netikrais rezultatais, o jūs tikit, kad realus žmogus taip svaigsta ;p

Žinutė parašyta: 2010-07-13 13:42:55 | Nuoroda
grytė rašė:
otaitau rašė:

Nu argi jūs nesuprantat, kad kažkas tiesiog iš jūsų dejonių tyčiojasi :))) Čia netikras profilis su netikrais rezultatais, o jūs tikit, kad realus žmogus taip svaigsta ;p

nu bet juk visokių keistuolių, švelniai tariant, pasitaiko.:D

Pasitaiko, bet čia ne ta atvejis :)

Žinutė parašyta: 2010-07-13 13:54:39 | Nuoroda
vitae rašė:

O galima gauti dvi stipendijas: socialinę ir už gerus rezultatus? :)

Žinoma!

Žinutė parašyta: 2010-07-13 14:31:37 | Nuoroda
Thotu rašė:
otaitau rašė:
Žydrūnė rašė:

Juokinga skaityti tokius universitetų karus. Pati studijuoju MRU Teisę, esu labai patenkinta. Tačiau nematau jokio reikalo eiti į diskusijas apie VU, rašyti išgalvotas statistikas, cituoju "velgi kartoju, buna geru ir blogu(nemotyvuotu) studentu ir ten ir ten, bet aisku tas skaicius, kalbant apie blogus studentus zymiai didesnis mru", neargumentuotai skleisti visokius faktus, kuriuos turbūt irgi perskaitei kažkokiam forume ar išgirdai iš draugo draugės sesės draugo? Ką gali pasakyti apie studijas universitete, kuriame pats nestudijavai? Nesuprasiu :)

O VIEŠPATIE, vėl prasideda. Blemba, bet jūs ten ir idiotai susirinkę, garbės žodis :D

Tavo tokia pati situacija, abejoju, ar garbintum taip tą MRU su KB 20 :D

Žinutė parašyta: 2010-07-13 14:55:41 | Nuoroda
Žydrūnė rašė:
otaitau rašė:
Žydrūnė rašė:

Patenkinta ne todėl, nes neįstojau į prestižinį VU, o todėl, kad iš tikrųjų esu patenkinta studijomis :) Matau egzaminų skaičiukai tau tikrai kelia savimeilę :)

Tai pirmu nr stodama nerašei VU? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-29 18:34:45 | Nuoroda
Legetutė rašė:

Man atrodo iš Marijampolės ar kur 5 klasiokai įstojo :) o paskaitos dažniausiai Saulėtekio 9 vyksta, ar ne?

Visada :) Nebent laisvieji dalykai gali vykti kitur, bet jum tai dar neaktualu :)

Žinutė parašyta: 2010-07-29 18:48:01 | Nuoroda
Partizan rašė:

Nu pas mus irgi bajeriukų buvo su klasiokais, yra, kad klasiokai studijuotų drauge. Bet jei 5 iš vienos klasės, tai, spėju, bus unikalus atvejis. Ligita, keliausi į stovyklą? Ir gal jau žinai kur gyvensi, neprisijungsi prie barakinių,a? ;)

minvi, pas mus yra irgi kurse tokiu, nzn ar 5, bet po 3 tai tikrao

Žinutė parašyta: 2010-07-29 19:12:23 | Nuoroda
Partizan rašė:
otaitau rašė:
Partizan rašė:

Nu pas mus irgi bajeriukų buvo su klasiokais, yra, kad klasiokai studijuotų drauge. Bet jei 5 iš vienos klasės, tai, spėju, bus unikalus atvejis. Ligita, keliausi į stovyklą? Ir gal jau žinai kur gyvensi, neprisijungsi prie barakinių,a? ;)

minvi, pas mus yra irgi kurse tokiu, nzn ar 5, bet po 3 tai tikrao

Tai aš žinau, kad Kristė su klasiokais studina ir Palangiškių gi belekiek, tj ten tikrai klasiokų bus, tai juos ir turiu omeny... Beje, kas tu? :DDDDD

kursiokas

Žinutė parašyta: 2010-07-29 19:41:10 | Nuoroda

o kas del matiekos klause, tai jos nera, bet logika labai artima matiekai ir daug kam su savo 2 kreditais pakiso koja ir liko skolos, o kam sekasi matke, tai ten juokai