Vartotojo driveps pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-07 19:03:31 | Nuoroda

Sveiki, niekur nemaciau panasaus klausimo, tad klausiu: Ar gali taip buti jog po apeliacijos egzaminas bus ivertintas neigiamai, t.y. neislaikytas? Lietuviu gavau 6% ir jauciu(tik jauciu ir man to pakanka), kad esu vertas daugiau. Taciau negalima atmesti galimybes, kad egzaminas bus ivertintas ir zemesniu balu.
P.s. kiek zinau rytoj dar galima rasyti apeliacija.

Žinutė parašyta: 2010-07-07 23:14:58 | Nuoroda
tiliuke rašė:
driveps rašė:

Sveiki, niekur nemaciau panasaus klausimo, tad klausiu: Ar gali taip buti jog po apeliacijos egzaminas bus ivertintas neigiamai, t.y. neislaikytas? Lietuviu gavau 6% ir jauciu(tik jauciu ir man to pakanka), kad esu vertas daugiau. Taciau negalima atmesti galimybes, kad egzaminas bus ivertintas ir zemesniu balu.
P.s. kiek zinau rytoj dar galima rasyti apeliacija.

iš  draugų patirties patariu apeliacijų nerašyt, reik džiaugtis, kad išlaikei, nes tikrai labai numušami balai

atkreipsiu i tai demesi :) bet klausiau "Ar gali taip buti jog po apeliacijos egzaminas bus ivertintas neigiamai, t.y. neislaikytas? Lietuviu gavau 6%"

Žinutė parašyta: 2010-07-07 23:27:38 | Nuoroda

as lygiai taip pat galvoju, bet jei imanoma, kad numazins tiek kad neislaikysiu(abejoju labai, bet visko gali but) tai rizika jau per didele. Todel ir klausiu gal yra zinanciu atsakyma siuo klausimu