Vartotojo gabrė;) pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-08 00:19:35 | Nuoroda
simačka rašė:
sarma rašė:
aurete rašė:

100 gavau. Finansų ir draudimo matematika - jau gali manęs laukti

Manęs irgi! Būsim kolegos turbūt 

Tikriausiai prisijungsiu. Dar neaišku, kaip su anglų bus. ;D

Aš irgi prie jūsų prisijungiu ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-15 18:08:26 | Nuoroda

Aš irgi viena iš tų, kurie apie fdm svajoja ;) tikiu, kad bus sunku, bet, manau, kad ši studijų kryptis žymiai vertesnė už visas tas ekonomikas ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-18 18:18:14 | Nuoroda
aurete rašė:
gabrė;) rašė:

Aš irgi viena iš tų, kurie apie fdm svajoja ;) tikiu, kad bus sunku, bet, manau, kad ši studijų kryptis žymiai vertesnė už visas tas ekonomikas ;)

Tai jei jau taip puikiai egzaminus išlaikei, tai manau ir fdm bus įveikiama. Buto ieškosi ar bendrabutyje žadi gyventi?

aš turiu Vilniuje kur gyventi, tuo jau pasirūpinta :) Ką tu planuoji?

Žinutė parašyta: 2010-07-18 20:03:57 | Nuoroda
aurete rašė:
gabrė;) rašė:
aurete rašė:
gabrė;) rašė:

Tai jei jau taip puikiai egzaminus išlaikei, tai manau ir fdm bus įveikiama. Buto ieškosi ar bendrabutyje žadi gyventi?

aš turiu Vilniuje kur gyventi, tuo jau pasirūpinta :) Ką tu planuoji?

Tai tau labai gerai. Aš tai dar galvoju, kur gyventi. Manau labiau norėčiau nuomotis butą, nes esu rami ir nusiteikus mokytis(nes kažin fdm ar kitaip ir įmanoma) tai kažin ar bendrabutyje patiktų gyventi. Tik kambariokę dar reikia rasti, nes kol dauguma nežino, kur įstos, tai nieko negali žadėti.

Na jau penktadienį bus žinoma, kas kur įstos. Žinoma, geriau būtų kažką išsinuomoti, aš kažkaip labai prieš bendrabučius, nebent labiau norisi studentauti, o ne mokytis, bet netikiu, kad tokie žmonės apie mif'a susimąsto.

Žinutė parašyta: 2010-07-23 16:59:27 | Nuoroda

VU finansų ir draudimo matematika ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-23 22:55:39 | Nuoroda

Prisidedu prie tų, kurie į fdm ;D