Vartotojo Sublustrum pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-08 12:37:22 | Nuoroda

Sveiki, žmonės.

Iš pradžių maniau stosiu į VU Informatiką, vien dėl programos, maniau kad labai įdomūs dalykai yra kriptologija, duomenų kompresija ir kiti tokie su diskretkę susiję dalykai. To pasigedau PS'e.

PSininkai pasireikškit, taip norisi daugiau programavimo, kurio pirmam semestre Informatikoje su žiburiu tik ieškoti, bet ar nebus PS'e, kad labai paviršutiniškai supažindinama su visom koncepcijom, kaip kad lowlevel programavimas, funkcinis objektinis ir šiaip peršokama, bet visos studijos esmė paruošti vadovą dokumentams tvarkyti?

Būtų super jei kaip minėta matematika diskrečioji daugiau matytusi, t.y. kas iš tikrųjų svarbiausia informatikams, kodavimo teorijos, kompresija ir t.t. Vis norisi į PS, bet pergyvenu ,kad baigus tik ir eiti tokius +- dalykus atlikti, ir mokėti tik vadovauti, visdėlto ir pačiam labai įdomu paprogramuoti.  

Žinutė parašyta: 2010-07-08 13:37:01 | Nuoroda

Žmonės, pamėginsiu paaiškinti, gal kiek ramiau bus.

Tarkim čia kažkas 10% matės surinko,  dar kažkas 7 iš istos, ir pergyvenat kad neišlaikėt.

Dabar įdėmiau: kad gauti vieną procentą iš bet kurio egzamino, reikia iš pradžių gauti taškus kelis (kiekviename egzamine skirtingai, dar jie kolkas neaiškūs), tarkime matematikos 10 ir istos 10. 

Taigi jei jūs gavote 10% matės, tai reiškia kad ne tik 10 taškų surinkote uždaviniuiose, bet po jų dar kažkiek nes aplenkėte 10procentų išlaikiusių mokinių. Taip pat su istorkę, ne tik tarkim 10 taškų surinkote ,kad išlaikyti bet dar kažkiek išsprendėt ,nes aplenkėt 7% išlaikiusių .

Išlaikiusių ,tai turiu omenyje tų kurie surinko jau tuos 10 pereinamų taškų. :)

Žinutė parašyta: 2010-07-08 13:38:24 | Nuoroda

95. Manau neblogai, gražus skaičius. :) 

Žinutė parašyta: 2010-07-16 12:31:42 | Nuoroda

Ei blemba gal klaida kažkokia yra, varau jaučiu dabar į punktą, pasakysiu kai grįžiu, baisu biškutį pasidarė, aš per skaipą lamabpo klausiau, bet kažkaip atsakė vistiek nesijaučiu saugiai. 

Žinutė parašyta: 2010-07-16 13:21:45 | Nuoroda

Kątik iš lamos atėjau, pataisė mano prašymą, kažkas su mokyklos kodu bei gyvenvietę buvo blogai, sako dabar grįžau, atsidariau ir atsirado pažymiai skyriuje Užpildytas prašymas, viskas jau tvarkoj :) 

Žinutė parašyta: 2010-07-16 14:19:37 | Nuoroda
Tautvydas10 rašė:
Sublustrum rašė:

Kątik iš lamos atėjau, pataisė mano prašymą, kažkas su mokyklos kodu bei gyvenvietę buvo blogai, sako dabar grįžau, atsidariau ir atsirado pažymiai skyriuje Užpildytas prašymas, viskas jau tvarkoj :) 

 Na dėl gyvenvietės tikrai negalėjo nerodyt :D O tu kodą ranka rašei ar pasirinkai ten?

 Na dėl gyvenvietės, tai tik dėl tvarkos pataisė, o šiaip kodą rinkausi ten, o pasirodo ji pažiūrėjo nete kitą visai kodą ir suvedė, ir tiko, tada grįžau ir yra rezultatai anketoje.