Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
14:27:46
| Nuoroda
sveikinu visus su anglu kalbos rezultatais ! )) na ka nuo siandien prasideda tikroji vasara |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-12
14:31:12
| Nuoroda
ech 53 tik ;/ tikejaus bent 70 ... bet nieko ;] viskas normaliai ,nereik pergyvent del skaiciu ^_^ senai aisku ,kad egzaminas tavo ziniu neparodo Num medicina atkris turbut jau vf , gal i mokama pakliusiu ;] , o jei ne ,tai visuomenes sveikata arba slauga laukia ^_^. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-12
21:27:38
| Nuoroda
Cacalele nu jau save nuvertini tai vajei vajei...normaliai ta bio islaikei dar palyginus...galvoji i visuomenes sveikata nepakliusi vf? :D aisku pakliusi ;] Jei ka as irgi ten planuoju eiti Egzaminas neparodo ir neparodys tavo tikruju ziniu ... o del kazkokiu procenteliu nereikia sau galvos kvarsinti ... Taip, man pirma irgi buvo labai skaudu del egzu rezultatu ,nes mokiaus is sirdies. Deja yra kaip yra , o norint i medicina ,kad ir su nelabai aukstais balais , visada yra tikimybe perstoti ) Chill ^_^
|
||
Žinutė parašyta:
2010-07-13
13:46:13
| Nuoroda
Labas num matau balu skaiciuokleje ,kad praeitais metais KB buvo 16.68 ,tai neaisku kaip bus siemet As irgi svarstau pasirasyt dar VU biologija , tik va ka as dirbsiu po kursu nzn... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-13
13:58:29
| Nuoroda
Laba nu as pameginsiu istoti nors su egzais nelabai pasiseke ;/ tikekimes bus idomu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-13
14:02:17
| Nuoroda
Sweiki megins kas ilysti i visuomenes sweikata arba slauga is cia esanciu? :)))) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-13
17:28:16
| Nuoroda
Laura* rašė:
EvilRez rašė:
Sweiki megins kas ilysti i visuomenes sweikata arba slauga is cia esanciu? :)))) as bandysiu i slauga kmu, bet abjejoju ar pavyks.. Aisku pavyks ) daugiau optimizmo |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-13
18:50:00
| Nuoroda
Palaukit liepos 23 ir pamatysit as per daug nekreipiu demesio i ta praeitu metu KB , siais metais gali buti jis ir mazesnis ir didesnis ka gali zinot ) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-13
20:59:33
| Nuoroda
Tikiuosi per daug simtukininku visuomenes sveikatoje nebus Nu niekis ;]] visi juk istosim kur nors ^_^ , as kazkaip nesiparinu per daug )) P.S cia kazkas minejo ,kad KB labai kils del mokykliniu egzaminu nebuvimo Nemanau,kad taip bus ,nes siemet dvigubai daugiau abiturientu isvaro i uzsieni ir dauguma laikiusiuju biologija B lygiu ja laike del to ,kad jiem reikejo kazkoki egza pasirinkt ,kad sukrapstyt tuos 2 ar 3 egziukus ,arba tiesiog nuejo siaip sau pvz kiek neklausiu mokiniu is B lygio ,tai visi islaike bio nuo 1-20 arba visai neislaike jei neklystu siemet B lyio mokiniu laikiusiuju biologija buvo daugiau nei 50% Tad mano nuomone bus panasu kaip ir praeitais metais su KB |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
16:52:50
| Nuoroda
VK biomedicinine diagnostika ;] |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
22:44:27
| Nuoroda
Sveiki yra kas istoje i vk biomedicinine diagnostika? :) butu malonu susipazint kaip nuotaikos istojus? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
13:47:03
| Nuoroda
Malonu ,malonu Siaip tikejaus as i vu istot kur nors ,bet yra kaip yra ,o i antra etapa prisibijau eit Siaip galvoju ,kad turetu but gan idomu mokytis tik va viena beda ,kad kolegija ... man asmeniskai lyg ir nesvarbu butu ,bet daugelio nusistatymas mane zudo ... Su kokiu balu istojai? :) as su 16.56 ;] |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
13:58:28
| Nuoroda
nedalyvausi 2 etape? :) as su 16.56 istojau ...nu gal tu ir teisi ,tikejaus bent i kokia visuomenes sveikata patekt yra kaip yra tik va idomu ar bus galima istestines studijas paimt ir magistro siekt? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
14:17:16
| Nuoroda
Vaikinas ;] num as ir pats nezinau...galvoju pamastyt dar iki primadienio del vietos ,tai taip istojom i nemokama bent prarast ja butu tikrai nemalonu jei antru etapu niekur nepakliutume... // |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
14:22:47
| Nuoroda
is nemencines ) visai salia vln )) o tu ? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
14:28:10
| Nuoroda
Tai nea neprasysiu ,o is kur tu? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
14:33:03
| Nuoroda
nu galim ) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
20:40:01
| Nuoroda
num daugiau nieko nera? :]]] renkames chebra renkames ) teks gi mokytis kartu ^_^ |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
16:20:54
| Nuoroda
vikute.n rašė:
EvilRez rašė:
Malonu ,malonu Siaip tikejaus as i vu istot kur nors ,bet yra kaip yra ,o i antra etapa prisibijau eit Siaip galvoju ,kad turetu but gan idomu mokytis tik va viena beda ,kad kolegija ... man asmeniskai lyg ir nesvarbu butu ,bet daugelio nusistatymas mane zudo ... Su kokiu balu istojai? :) as su 16.56 ;] labas galiu pasakyti, kad pas mane labai panaši situacija tikėjausi į VU įstoti genetiką, bet įstojau į VK biomediciną su 18,70 balo. Truputį keista, bet suprantu, kad mano balas gali būti per mažas į VU. Vat su aplinkinių nusistatymu irgi baisu ir antrame etape rizikinga dalyvauti, nes į univerus greit išgraibsto kvietimus. Tad - malonu susipažinti, būsimi kursiokai O kaip puiku musu jau visai nemazai parasykit man i pm savo skype kas studijuosit cia reik susibiciuliaut po biski Na as jau galutinai apsisprendziau stoti i biomedicina vk su islyginamaisiais gal i univera pateksiu ;] visvien aukstas yra aukstas |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-27
11:12:41
| Nuoroda
agytis rašė:
Kodel Jus dar svarstote , ar verta stoti? Kai rasete, vistiek kazkokius turejote argumentus jei rasete.... na as jau apsisprendziau cia stoti , tik va ,kad tas zmoniu nusistatymas pries kolegijas atmusa truputi ;] tas pats aukstasis igyjamas...o dar su islyginamaisiais i univera pakliusi ...kame bedos nesuprnatu as |