Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-13
09:49:05
| Nuoroda
Žanai Klodai van Damai --> žurnalistui didžiausias įžeidimas yra pavadinti jį filologu. Esmėje, žurnalistas, tai ne tas žmogus, kuris naktį eiles kurpia po antklode pasislėpęs ir žibintuvėliu pasišvietęs. Jei per stojamąjį pasakai, kad laimėjai 15 pirmų vietų tarptautiniuose filologų konkursuose ir dar poezijos sekcijoje, tai iš tavęs išsityčios taip, kad ausų būgneliai sulys į smegenis ir kažin ar kada daugiau pasirodys. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-13
12:21:06
| Nuoroda
Žinau, kas yra filologų konkursai, pati ten dalyvavau, tad jokio įžeidimo nebuvo. Žinoma, nesakiau, kad dalyvavau, nes būtent toks atsakymas lauktų iš komisijos. Jei ir įžvelgei kažkokią patyčią, tai nebent perdėtai susireikšminusiems kai kuriems komisijos nariams, nes man tokių perliukų pasitaikė, kad nors imk ir išdaužyk veido sritį po pokalbio. Peace. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-13
12:47:04
| Nuoroda
Šitas? Kadangi man stojant buvo tūkstantmetis, tai pradėjo pūzras kažkoks, net nežinau kas toks manęs klausinėt debilizmų visokių. Dialogas vyko maždau taip: Ką šiemet švenčiam? Lietuvos tūkstantmetį. O kas čia per daiktas? Lietuva pirmą kartą paminėta Kvedlinburgo analuose. Kada paminėta? 1009. Kas tie Kvedlinburgo analai? [ties šiuo klausimu mano kantrybė išseko] Kedlinburgas - Vokietijos vienuolynas, analai - vienuolyno metraščiai, vadinasi - Vokietijos vienuolyno metraščiai. [Pečiulis pradėjo juoktis, o pūzras išraudo ir susinervino. Paskui tylėjo ilgai ir tada vėl pratrūko.] Kada buvo paskutinė Lietuvos okupacija? [pirma mintis man buvo "ta fak?"] Kieno okupaciją omeny turite: rusų, lenkų, vokiečių? Pačią paskutinę. 1945 arba 1946, priklauso nuo to ar turite omeny kada jie įžengė į Lietuvą, ar kada galutinai okupavo. [Pečiulis juokėsi beveik balsu, o pūzras išraudo dvigubai]
|
||
Žinutė parašyta:
2010-07-13
13:19:03
| Nuoroda
Tai čia dekanas. Jo egzo neišlaikiau aš ir kitos aukos. Nesistebėkit, bus ir pas jus tokių. Apskritai, yra dėstytojų, kurie tiesiog turi aukų, kad ir kaip stengtumėtės. Ir važiuokit stovyklon, ten būna gerai. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-13
13:20:38
| Nuoroda
jean-claude van damme rašė:
ir šiaip visi galėtų tuos linksmus nutikimus pasipasakot iš stojamojo. dar vienas. klausimas: kuri svarbiausia? ir jau pasimečiau, bet laimei kažkuri gailestinga moteris įsiterpė ir paklausė kuri ministerija man asmeniškai svarbiausia p.s. klausė tai tas pats kur ir iš vardo juokės. baisu buvo, bet patiko ir smagu prisimint Na, taip, pusė mano kurso prieš jį dreba. Man kažkaip nebaisus jis, šiaip nemalonus. Ir dar susikoliojom per kažkurį susirinkimą. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-15
09:41:54
| Nuoroda
Džiugas Paršonis – geras žmogus. Jis mums stengėsi per egzaminus tokią vertinimo sistemą sukurt, kad balai kiltų (jie ir kilo). Ir šiaip jei turėsit jo paskaitų – sėskit prieky, nes kitaip nesugebėsit susikaupt. Jis – profesionalas, tačiau nemoka dėstyt. Dėl to turėjom didelių problemų visi. Bet viskas gerai, kas gerai baigiasi. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-16
08:20:32
| Nuoroda
Vietų yra tiek, kokia yra didžiausia auditorija. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-22
10:31:51
| Nuoroda
Sveikas, Adomai, Žanai −> visus dokumentus reikės vežti į Saulėtekį. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-27
10:18:20
| Nuoroda
Tadai, žiū, pradėjai čia organizuot viską. Idėja tai visai gera, savo FB/skype tikrai galit rašyt, daryt bendrą grūpsą, bus labai naudinga. Ir mums įdomu kas per paukštukai suskrido čia. |