Vartotojo Dat New pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-23 15:50:25 | Nuoroda

nieko nauja prasyme neatsirado,reiskes neistojau! gaila,ohh kaip gaila ;) reikes i profke dokumentus nest ;D 

Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:57:18 | Nuoroda

Žinutė parašyta: 2010-07-23 21:02:50 | Nuoroda

mane irgi,nei studijoti,nei i chata.nejaugi viskas taip blogai ;) 

Žinutė parašyta: 2010-07-24 11:50:03 | Nuoroda

ka tik parejo 3 sms ,kad neistojau ;) bet kaip negalejau istoti i KK Maisto pramonės verslo vadyba kai praeitais metais VF buvo 8.8 o pas mane 13.84,tai ant kiek pakilo tas balas?,nu nafig

Žinutė parašyta: 2010-07-28 17:22:08 | Nuoroda

sveiki,kaip jus pakeitet savo prasyma? i pirmas vietas padejote specialibes kur daugiau laisvu vietu ar kur maziau balo truko ,kad prijimtu jus? 

Žinutė parašyta: 2010-07-29 14:51:40 | Nuoroda

pakviete i VK vf NL maitinimo verslo org. antru numeriu rasiau su 13.84 

Žinutė parašyta: 2010-07-29 16:28:53 | Nuoroda
*Agne rašė:

Įdomu ar yra tokių kurie pirmu etapu negavo,o antru gavo va šitas būtu įdomu :)

as pirmu negavau, o antru gavau

Žinutė parašyta: 2010-07-29 16:34:56 | Nuoroda

oo pagaliau gavau kvietima cia studijoti...man idomu ar bus kokia nors nuolaida del barako nuomos jei mire vienas is tevu,nes kaip zinau 50% nuolaida suteikia tiems, kurie neteko abieju tevu ,o kaip del vieno?

Žinutė parašyta: 2010-08-01 10:57:02 | Nuoroda

sveiki,as esu is elektrenu ir as nezinau kaip man patekti i Vilniaus kolegija,nu as su autobusu atvaziuoju i Vilniaus AS o kaip tuoliau? as nezinau i koki man autobusa ar marsrutini sesti,gal kas padetu? man iki 4d reikia sutarti pasirasyt,

Žinutė parašyta: 2010-08-01 11:24:45 | Nuoroda

aciu labai 

Žinutė parašyta: 2010-08-04 14:27:32 | Nuoroda
wūdnė rašė:

agniette, nekalbėk praeitimi, aš dar mokinuos, gi tik pirmas kursas praėjo ir pats įdomumas prasideda tik nuo antro kurso, nes pirmame einam bendruosius dalykus kaip ir kitose studijų programose: psichologija, matematika, anglų, vadyba, dokumentų valdymas, informatika, spec.kalba, ir t.t. Bet šiaip visada ėjau su šypsena į paskaitas nes gavau nuostabią grupę, o jei dar barakėlį gyvensit tai išvis fun :)) kažkuri pirmakursė turėtų pakliūti pas mus kambariukan, nes prašėm tos pačios specialybės pirmakursės, tai turės gauti galimybę daug auksinių užrašų ;DDD

tikiuosi ir man padesit, jeigu ka ;)

Žinutė parašyta: 2010-08-04 18:04:44 | Nuoroda
Zonijus rašė:

kas tas fb ? :D

facebook'as

Žinutė parašyta: 2010-08-05 18:01:56 | Nuoroda
Smeterling rašė:

kokius būtiniausius daiktus pasiimti į bendrabuti?

http://www.barakas.net/barako-istorijos/pasiruosimas-kraustymuisi-i-bendrabuti/

Žinutė parašyta: 2010-08-08 16:49:42 | Nuoroda

as ;D vvf 

Žinutė parašyta: 2010-08-08 18:19:51 | Nuoroda

Žinutė parašyta: 2010-08-09 16:36:16 | Nuoroda
Gintaryttee rašė:

O jūs jau skambinot pasiteiraut ar gavot bendrikus ir žinot kad tikrai gavot?:) nes aš taipogi rašiau prašyma ir tikiuos priims gyvent ir mane ten :) tai jei ka vistiek palieku Skypa: ginta753 ;)

as kai atvaziauvau sutarti pasirasyt,tai uzpildziau prasyma del bendrabuciu ir iskarto man pasake 30-31d atvaziuoti i bendrabuti ;D sake: bendrabucius pas mus visi gauna"

Žinutė parašyta: 2010-08-09 23:53:36 | Nuoroda
agniette rašė:

as ir gyvensiu:), o is kur jus zinot kelintam?

kiekvienas barakas turi savo adresa, tu jei neklistu i maitinimo versla(as ten pat istojau) tai pas tave vvf bendrabutis, o jo adresas Didlaukio g. 61

Žinutė parašyta: 2010-08-10 20:29:58 | Nuoroda

kai atejau pasirasineti sutarti,man pasake eik lsp pasidaryk,atejau i kabineta,mane pasodino prie kompo ir pasake reginkis (sename lsp tinklalapy) o foto net neprase ,o dabar as matau,kad mano lsp pagamintas,jau reikia issirinkti banko skyriu,tai jie mano foto paeme is tu 3 kuriu reikejo kai dokumentus pasirasinejau ar kaip?  

Žinutė parašyta: 2010-08-10 21:45:16 | Nuoroda
Lecher rašė:

Sveiki ,

Gal kas zinote ar reikejo pildyti (keisti ) prasyma , kad dalyvautum treciam etape ,nes , pavydziui ,  norint dalyvauti pirmame etape keisti nieko nereikejo , viskas vyko automatiskai . O dabar man gavosi tokia situacija , kad as su aukstesniu balu neistojau i vf , o kiti su zymiai mazesniu balu istojo i tas pacias studijas vf. 

kad dalyvaut treciajame etape reikejo is naujo prasyma pildyt,nes tas senas prasymas anuliavosi ar kaip cia pasakyt,nu as kaip nepildziau nieko tai ir nedalyvavau. O jei tu pildei prasyma bet nepatekai nors ir balas buvo didesnis,tai gal tai del prioritetu tvarkos,nzn as,durna sistema,pats tik is 2 etapo patekau,

Žinutė parašyta: 2010-08-19 09:54:34 | Nuoroda
Pixma rašė:

jei pasirenku banka, kada anketa butina duoti, ar kai jau i rankas gauni pazymejima ar anksciau (pvz pries savaite)? 

pvz: VIKO naudojasis lsp.lsas.lt tai as sulaukiau kol mano duomenys bus patvirtinti,pasirinkau swedbank'o skyriu, nukopijavau 2 anketas ir mokejimo kvita(man jo neprireike),nuvaziavau i ta skyriu padaviau viena anketa su priklijota nuotrauka,sumokejau 14+3lt man dave mokejimo kvito kopija(geltona) ir sake laukit emailo,o mano busena dabar:  "LSP būsena: LSP siunta perduota Kurjeriui (kai LSP bus Swedbank, gausite laišką el. paštu)
Duomenų būsena: LSP duomenys pilnai įvesti 
Nuotraukos būsena: LSP nuotrauka tinkama gamybai"