Vartotojo egiciukasss pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:11:52 | Nuoroda

Sveiki visi, gal yra kas istojusiu i kauni kolegija verslo anglu kalba Kedainiuose, butu smagu susipazint

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:29:01 | Nuoroda

KK verslo anglu kalba, gal yra cia istojusiu, butu smagu susipazint..

Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:04:36 | Nuoroda
Khamuhl rašė:

Sveiki, panašu, jog blogai suskaičiavo mano konkursinį balą - stoju į anglų filologija, tai reikia antros užsienio kalbos arba gimtosios kalbos metinio pažymio. Antros užsienio kalbos aš neturiu, mano lietuvių metinis 9, bet patikrinus konkursinį balą matosi, jog vietoj gimtosios kalbos pažymio įskaičiuotas 0, t.y., antros užsienio kalbos pažymys, kurios aš neturiu. Kas nors susidūrėt su panašiom problemom ir gal kas žinot, kur ir iki kada reik eit aiškintis? xD 

as susiduriau, man nukrito KB 2 balais, nes lietuviu metinio neuzskaite ir istojau i Kauno olegija, nemanau, kad verta kazka aiskintis...

Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:05:11 | Nuoroda
Khamuhl rašė:

Sveiki, panašu, jog blogai suskaičiavo mano konkursinį balą - stoju į anglų filologija, tai reikia antros užsienio kalbos arba gimtosios kalbos metinio pažymio. Antros užsienio kalbos aš neturiu, mano lietuvių metinis 9, bet patikrinus konkursinį balą matosi, jog vietoj gimtosios kalbos pažymio įskaičiuotas 0, t.y., antros užsienio kalbos pažymys, kurios aš neturiu. Kas nors susidūrėt su panašiom problemom ir gal kas žinot, kur ir iki kada reik eit aiškintis? xD 

t.y. kolegija

Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:15:18 | Nuoroda
Paskendus rašė:
Khamuhl rašė:
Mellinda rašė:
Khamuhl rašė:

Kai klausiau,tai sakė ,kad gimtosios kalbos pažymį įrašo tik kitataučiams

To sąlygose neparašyta, daugybė mano draugų stoja į anglų, nors neturi antros užsienio kalbos, nes VU priėmimo sąlygose tokios išlygos nėra. Turiu egzaminų rezultatus 98, 98, 97 ir dabar neįstosiu į savo norimą specialybę vien dėl to, kad kažkoks idiotas nenurodė tiksliai stojimo sąlygų??? WTF.

Tiesą sakant, logiškai galima išmąstyti,kad lietuvių gimtosios pažymio neskaičiuos, juk skaičiuojant balą negali imt dalyko,kurio egzaminą laikei, metinio pažymio, čia bet kurioj specialybėje. Tad nekaltinkit, kad kažkas nepasakė, tereikėjo pagalvot ir tiek. 

teisingai sakai, bet tuo metu net nepamasciau..

Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:44:07 | Nuoroda

As istojau i verslo anglu kalba, kas taip pat?

Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:44:54 | Nuoroda
Giedre A. rašė:

ar dokumentus visi fakultetai veža vienu adresu?ta prasme į vieną vieta?

aha, amn irgi idomu..

Žinutė parašyta: 2010-07-24 22:33:38 | Nuoroda

As taip pat cia istojau, kokie atsiliepimai cia besimokanciu studentu? ar lengvai pernai radot buta gyvenimui?

Žinutė parašyta: 2010-07-24 22:41:00 | Nuoroda

as i verslo anglu kalba..:)

Žinutė parašyta: 2010-07-25 11:40:49 | Nuoroda

bent kiek as supratau, kad reikia atestato arba jo kopijos, patvirtintos notaro..o reikia tik vienos foto?

Žinutė parašyta: 2010-07-25 12:16:55 | Nuoroda

visu zinios skirtingo.. o kaip yra is tikruju?

Žinutė parašyta: 2010-07-25 13:45:48 | Nuoroda

kiek zinau, kad kitose kolegijose dar net sunkiau mokytis, nei univeruose.. be to, cia daug praktikos, o univere teorijos..

Žinutė parašyta: 2010-07-25 14:17:42 | Nuoroda
ForgetMe rašė:

egiciukasss rašė:

As taip pat cia istojau, kokie atsiliepimai cia besimokanciu studentu? ar lengvai pernai radot buta gyvenimui?

Tikrai sauni kolegija :) Kai buvau pirmakursis maniau, jog nieko gero cia nebus, taciau jau po keliu savaiciu supratau, kad klydau :) Labai faini destytojai. Faina kolegijos vadovybe, ypac dekane su prodekane :) nesigailiu cia istojes :) na o del buto tai nemanau, kad sunku. Kadangi esu vietinis, tai man ir nereikejo ieskotis buto. Bet siaip is kursioku neteko girdeti, kad sunku buvo rasti buta :)

O sunku mokytis? kazkaip baimina, kad paskaitos bus anglu kalba..:) bet manau, kad si specialybe daug perspektyvesne nei anglu filologija.. labai cia norejau istot ir tikiuos, kad bus smagu mokytis ir draugiski kursiokai, o dabar labiausiai suku galva del buto..

Žinutė parašyta: 2010-07-25 15:13:51 | Nuoroda
Linas. rašė:

Man irgi panašiai, kai pasakau kad įstojau į KK, tai klausia kodėl į kolegiją stojau. Vyresni žmonės galvoja kad kolegijos tik moliams, ten renkasi visi prastai besimokantys ir pan. O iš tikro man čia manau geriau bus nei kokiam universitete.

O tą praktiką kur įgysiu, tai ją bus galima rašyti  į gyvenimo aprašymą prie darbo patirties ?

as manau, kad galima.. zinoma, kitos kolegijos yra prastokos, bet KK tai tikrai stipri, be to mokytis 3 metai, po to metai islyginamosioms, tad baigsim kartu su universitete besimokanciais ir bus toks pat issilavinimas..

Žinutė parašyta: 2010-07-25 16:18:03 | Nuoroda
Car0line rašė:

Na ne dėl kaimynų, giminių, šeimos mokaus.. Bet dėl savęs. Manau neprašasiu, nors ir kaip nenorėčiau : ) Viena mano draugė du metus mokėsi kolegijoj, o vėliau per mainu programą išvažiavo į Suomiją dar  dviem metam. Tiksliai nžn ar ji ten profesinį bakalaurą įgijo, ar į Lietuvą grįžus. Bet esmė tame, kad nuo šio rudens magistrą įgis Kembridže.  Mano manymu tiesiog reikia siekt savo tikslo, tobulėt ir nebus jokių kliučių bei nebus svarbu nuo ko pradėjai ar nuo kolegijos, ar nuo univero...

pritariu 100%

Žinutė parašyta: 2010-07-26 17:13:22 | Nuoroda

Labai Tau dekoju uz isamia informacija Rugseji susimatysim

Žinutė parašyta: 2010-07-28 19:47:44 | Nuoroda
fantom19stud rašė:

Sveiki, va istojau i verslo anglu kalba. Is pradziu nepatiko, nes gi Kedainiuose taciau jau vakare apsipratau ir jau greit varysiu  ten ieskot busto, tai mano klausimas mutu, kokia ten padetis su busto ieskojimu? Ar labai sunku susirasti ir kokios mazdaug ten kainos?

as vakar buvau, viena buta apsiziurejau dvieju kambariu, noreciau gyvent su bendrakurse, nes manau, kad vienai neidomu o kainu yra ivairiu, o tave domina 1 kambario butas?

Žinutė parašyta: 2011-08-08 17:59:57 | Nuoroda

oo Rokai, padrasink pirmakurses...:) Manau, kad jums turetu cia patikti, as nesigailiu, kad pasirinkau sia specialybe..:)))

Žinutė parašyta: 2011-08-08 18:01:00 | Nuoroda
Jaska13 rašė:

as per papildoma priemima cia bandysiu istot ,ne niekur kitur neistojau per pagrindinius :D norejau paklaust , fakultetas yra tik kedainiuose ar ir kaune?

Tik Kedainiuose:)