Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
09:31:26
| Nuoroda
ji112 rašė:
cituoju forumiecio ZODZIUS ''nepatikesit bet prisiskambinau i lama sake valandos begy turetu paaisket rezultatai. isivaizduojat!! sake kad i ktu tik 5 teistojo i vf, sitokie konkursai.... sake zauuuriai uzkelti balai yra... '' tai kad is mano sules 5 jau i ktu vf istojo DDD |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
09:33:56
| Nuoroda
DeJau rašė:
gretutute rašė:
ji112 rašė:
cituoju forumiecio ZODZIUS ''nepatikesit bet prisiskambinau i lama sake valandos begy turetu paaisket rezultatai. isivaizduojat!! sake kad i ktu tik 5 teistojo i vf, sitokie konkursai.... sake zauuuriai uzkelti balai yra... '' tai kad is mano sules 5 jau i ktu vf istojo DDD Su kokiais balais gal zinai? Manes neprieme ten ;S na vienas tikrai su aukstais ,o kitas uz mane geriau tik matke islaikes ir anglu nelaikes balu ju nezinau |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
10:57:19
| Nuoroda
rANDOM` rašė:
christuke rašė:
rANDOM` rašė:
Įstojau ble 4nr i vnf bet atsisakyt mastau istojai i vnf? Jo , bet ta specialybė buvo tik kaip atsarginė nebent. Įdomu bus pamatytį kokių balų reikėjo aplamai visur tai taip iseina ka jau yra vnf |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
11:39:42
| Nuoroda
Laura18 rašė:
Gavot kas nors neteisinga zinute is 1667 kad neistojot, nors is tikro istojot? Netikekit tom zinutem!!! as nusiunciau ir is vis jokio atsakymo nesulaukiu antra diena |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
11:43:31
| Nuoroda
Hmm rašė:
gretutute rašė:
Laura18 rašė:
Gavot kas nors neteisinga zinute is 1667 kad neistojot, nors is tikro istojot? Netikekit tom zinutem!!! as nusiunciau ir is vis jokio atsakymo nesulaukiu antra diena Mano ta pati situacija.Nu zodziu jiems dar pinigu is musu nuplauke uz VISISKA NIEKA. man jau daros net neidomu ar istosiu ar ne kur,bet tik kad kas kur pranestu kad istojau ar kad neistojau,bet zinociau kas kaip o db sedi prie pc be ziniu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
11:56:07
| Nuoroda
sviesuliukas rašė:
gavau ir as sms,akd neistojau ;/ gruza varo tokie dalykai ir as ka tik gavau... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
13:10:39
| Nuoroda
sviesuliukas rašė:
LemonDog rašė:
sviesuliukas rašė:
na va,parasiau ir as kano kolegijai el laiska,vis del to idomu ar labai balai nuo praitu metu pakilo nors ne vienas toks aš laukiantis el laiško vargu ar sulauksim jai sulauksit duokit zinot |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
13:37:05
| Nuoroda
VU KHF kulturos vadyba |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
14:03:56
| Nuoroda
Kristinita rašė:
VU KHF KULTŪROS VADYBA ten, kur ir norėjau visi būsimi kolegos, rašykit į skype : ziezirbaster busim kolegos )) |