Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:20:44
| Nuoroda
negaliu jau nervai istampyti,baigiu per siandiena pakeli cigareciu surukyt,nors buvau beveik metus kada bus mokomos vietos paskelbtos??? kaip manot ar yra sancu istot i mokama vu istorija su 13.54 ar geografija vu su 14.35:) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:31:55
| Nuoroda
bet seip kaskokia nesamone yra mano klasioke istojo i vu filosofija nemokamai su 14.89 balu o as su 15.16 neistojau:D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
22:28:19
| Nuoroda
blt as ir ziopla!!!!!! istojau i vu istorija bet istestinem studijm:( ka man dabar daryt,meginti per antra tura stot i nuolatine,o jei per antra tura niekur neistosiu:(((tai liksiu ant ledo visai,ziuriu....zmones patarkit,o gal galima po metu ar po puses i nuolatine pereit?:( |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
00:15:18
| Nuoroda
Martinuxx rašė:
Smeterling rašė:
ineita rašė:
blt as ir ziopla!!!!!! istojau i vu istorija bet istestinem studijm:( ka man dabar daryt,meginti per antra tura stot i nuolatine,o jei per antra tura niekur neistosiu:(((tai liksiu ant ledo visai,ziuriu....zmones patarkit,o gal galima po metu ar po puses i nuolatine pereit?:( kuo skirias ištestine nuo nuolatines? Kaip kolega minėjo nuolatinių trukmė 4 metai,o ištęstinių - 6 metai.Taip yra todėl kad ištęstinėse lėčiau renkami kreditai,ko pasekoje,lengviau derinti mokslus ir darbą (jei yra poreikis) tai visa tai as zinau bet man tokio poreikio nera ,as noriu i nuolatine,bet bijau jei atsisakysiu ir meginsiu antram ture stot i nuolatines,tai nepateksiu ir wisai liksiu neistojus:0 tai va nezinau ka daryti,gal galima bus vienerius metus pasimokyt istestinem o po to pereit i nuolatini,o gal po puses metu bus galima:) nezinau,nusisausiu:((( va mano visa lentele,gal kas padetu apsispresti:)
Pageidavimų sąrašas, renkantis studijų programas (prioritetų mažėjimo eilės tvarka)
Eil. Nr.
Aukštoji m-kla
Studijų programa
Finan- |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
00:16:38
| Nuoroda
oj norejau lentele imest,bet nesigavo:) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
16:23:40
| Nuoroda
sveiki,kokiu balu istojot i mokama?nes mano 14.38 ir noreciau per antra tura stot i geografija,bet nezinau ar yra sancu, per pirma tura istojau i vu istorija bet istestinem studijom ,kurios man netinka,kaip manot ar yra galimybe istot i geogragija mokama su tokiu balu:) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
16:28:23
| Nuoroda
sveiki istojau i vu istorija ( labai ten norejau) bet deja istestinem studijom ir per antra etapa meginsiu dar stoti nuolatinem mano balas tik 13.58 kaip manot ar pavyks,labai noreciau patekti,prasau patarkit ka daryti |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-29
15:36:55
| Nuoroda
sveiki,istojau i vu geografija:) jeee |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-03
23:54:14
| Nuoroda
sveiki:) esu nauja jusu kolege:) istojau per antra etapa:) mano skype- ineta.jukneviciute:) |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-17
23:07:51
| Nuoroda
galima suplanuot susitikima ir pries rugseji:))) |