Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
13:36:09
| Nuoroda
Sveiki, ne visi norintys gauna iš karto Priklauso kiek norinčių yra, pernai ne visiems mano kursiokams iš pradžių pavyko gauti tą bendrabutį, tik po mėnesio studijų, kaip jau buvo susiradę kur gyventi ir pan. pasiūlė. Laikui bėgant atsilaisvina kambariai D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-30
01:19:40
| Nuoroda
Taip yra Ir viena iš Jų tikriausiai - AŠ Nebe Fuksė 8-) Nors, smagūs tie metai buvo D Nepasigailėsit pasirinkę VPU Istoriją čia smaguuu Nors žinoma, kiekvienam gal savaip ;] Kalbant apie bendrabutį Nju kaip čia pasakius DD Gyvent tikrai galima, stogas nekiauras (nes naujas ), grožiu tikrai mūsų bendrabutis nespinduliuoja D O pro langus... čia jau kita kalba DD kadangi jie seni ir pan. tj tikrai pučia žiemą tikrai vėsu būna | bet kaip matot, išgyvenau Manau didžiausią įtaką daro ne gyvenimo sąlygos ( nes jos pakankamai vidutinės ir nėra tokiooos lb jau baisios) viskas ten ok ;D Svarbiausia Jūsų kambariok -as, -ė ir susirasti nauji draugai, bei chebrytė ) Šiaip ten smaguu ;] O ir mokytis netrukdo niekas Na, bent man nesutrukdė |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-09
12:13:02
| Nuoroda
Šypt^ rašė:
Ei, o ką nors patvirtino LSP?;( LSP Jums patvirtins tik mėnesio gale taip, kad labai dėl to, kad negaunat patvirtinimo nesukit galvos Visada taip būna. |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-10
11:55:46
| Nuoroda
Na nžn. kas ta dauguma, gal šiemet Jums labiau pasiseks ir VPU IF greičiau viską atliks Man asmeniškai pernai patvirtino LSP tik Rugpjūčio paskutinėmis savaitėmis, tad jį galėjau atsiimti Rugsėjo antrą savaitę
|
||
Žinutė parašyta:
2010-08-14
01:14:27
| Nuoroda
Ernesta626 rašė:
Labas,o gal galite pasakyti kiek tikslai kainuoja barakai istorikam?=) Švitrigailos g 4 per mokslo metus už baraką gaunasi ~ 2000 lt. Nes ten sistema kitokia, mokėt kas mėnesį nereikia. Yra trys mokėjimas prieš atsikraustant 600lt. , sausio gale 600lt, kovo gale 400lt. ir jei dar reikia išsikraustant primokėti, jei likutis išeikvotas. O Vivulskio gatvės barakas yra brangesnis, ten mėnesiui 240lt atrodo. Tiksliai nežinau. Bent tokios kainos buvo pernai metais. Ir jos keistis labai neturėtų ir šiemet. |