Vartotojo MelpomenÄ— pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-24 11:37:04 | Nuoroda

Sveiki, kolegos :] Ä®stojau ir aš :) Tarptautinis turizmo verslas :)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 16:51:32 | Nuoroda

Turistai, kontaktuojamÄ—s skype :) joosa5

Žinutė parašyta: 2010-07-24 17:42:56 | Nuoroda

Vikuteich, papasakok plaÄiau :}}

Žinutė parašyta: 2011-07-14 00:08:51 | Nuoroda

Laba,

Studijuoju tarptautinį turizmo verslÄ… VU TVM. Esu labai patenkinta, iš tikrųjų. Prieš stodama prisiklausiau visokių atsiliepimų apie VU TVM (tiek gerų, tiek blogų), bet išdrįsau įstoti, nes niekur kitur kažkaip širdis nelinko ir tikrai nesigailiu. Su dÄ—stytojais sutariam puikiai, kiek teko susidurti su destytojais, tai jie tikrai kompetentingi ir jokių "papirkinÄ—jimų" nÄ—ra. Studijuojami dalykai yra įdomÅ«s ir pritaikyti pagal tai, ko reikÄ—s ateities darbe. Jei dabar reikÄ—tų rinktis, kur studijuoti, tikrai elgÄiausi taip pat, kaip ir pasielgiau ir rašyÄiau VU TVM TTV :}

Žinutė parašyta: 2011-07-14 00:14:45 | Nuoroda
Andriukas22 rašÄ—:
Invisible rašÄ—:
Andriukas22 rašÄ—:
Invisible rašÄ—:

TVM'e pagal praeitų metų balus, tai į verslo finansų valdymą su 17,14 įstojo į nemokamą, na o į tarptautinį verslą su 17,32 , o i tarptautini versla anglu kalba tai su 17,36, ir galiausiai i tarptautini turizmi versla balas aukstesnis truputeli tai 17,70. Na is tiesu jums kas cia rasete, manau tikrai nebus problemu, vat mano asmeniskai rezultatai kiek mazesni tai turbut nepateksiu :) bet bus matyti, nes istikinau , jog tie egzai tai loterija, vat ir galiu nepatekti :/

cia rimtai tokie mazi balai reikalingi? :) taip iseitu, kad as su savo 17.82 nesunkiai belenkur istoju tvm'e? :D

Na taip iseina ;) kazkiek balas keisis, bet manau tavasis tikrai butu tarp tu nemokamu. ;))

nu super tada :)) o gal zinai dar ar jaunimo rinktines nariai gauna papildomu balu stojant cia?

Ä®siterpsiu :] VU TVM puslapyje yra konkursinio balo skaiÄiuoklÄ— ir ten parašyta:

"*Prie konkursinio balo papildomai pridedami:
Šalies ir tarptautinių olimpiadų I-III vietos laimÄ—tojai gauna atitinkamai po 5, 3 ir 2
papildomus balus. Už to paties tipo olimpiadą balas pridedamas tik vieną kartą (didžiausias).
Už skirtingas olimpiadas skirti papildomi balai sumuojami."

:}

Žinutė parašyta: 2011-07-14 08:42:15 | Nuoroda
Andriukas22 rašÄ—:
MelpomenÄ— rašÄ—:
Andriukas22 rašÄ—:
Invisible rašÄ—:
Andriukas22 rašÄ—:
Invisible rašÄ—:

TVM'e pagal praeitų metų balus, tai į verslo finansų valdymą su 17,14 įstojo į nemokamą, na o į tarptautinį verslą su 17,32 , o i tarptautini versla anglu kalba tai su 17,36, ir galiausiai i tarptautini turizmi versla balas aukstesnis truputeli tai 17,70. Na is tiesu jums kas cia rasete, manau tikrai nebus problemu, vat mano asmeniskai rezultatai kiek mazesni tai turbut nepateksiu :) bet bus matyti, nes istikinau , jog tie egzai tai loterija, vat ir galiu nepatekti :/

cia rimtai tokie mazi balai reikalingi? :) taip iseitu, kad as su savo 17.82 nesunkiai belenkur istoju tvm'e? :D

Na taip iseina ;) kazkiek balas keisis, bet manau tavasis tikrai butu tarp tu nemokamu. ;))

nu super tada :)) o gal zinai dar ar jaunimo rinktines nariai gauna papildomu balu stojant cia?

Ä®siterpsiu :] VU TVM puslapyje yra konkursinio balo skaiÄiuoklÄ— ir ten parašyta:

"*Prie konkursinio balo papildomai pridedami:
Šalies ir tarptautinių olimpiadų I-III vietos laimÄ—tojai gauna atitinkamai po 5, 3 ir 2
papildomus balus. Už to paties tipo olimpiadą balas pridedamas tik vieną kartą (didžiausias).
Už skirtingas olimpiadas skirti papildomi balai sumuojami."

:}

bet kaip suprantu cia tik olimpiadininkams? negi nieko nereiskia jeigu as uz jauniu rinktine losiu ir pvz dar turiu prizines vietas jauniu cempuos? :)

Nesu tikra, bet manau, kad nieko neduos Äia :]

Žinutė parašyta: 2011-07-18 18:30:47 | Nuoroda
saulukas rašÄ—:

Sveiki :) gal galetumete man padeti? kur galeciau rasti vu tvm reikiamu egzaminu ir metinio pazymio stojimui lentele? nes nelabai randu.. ;D ir ta balu skaiciuokle kazkokia idomi pas juos, gaunas kazkokie dideli skaiciai, ne taip kaip per baluskaiciuokle.lt. bet ten VU TVM nera, tai net nzn kur man normaliai pasiskaiciuoti.. ;D

Kai skaiÄiuoji ta skaiÄiuokle, tai neoamiršk,kad egzamino lygį reikia padirinkti "valstybinis", o ne "A lygis" arba "B lygis". Daguma Äia klysta, todÄ—l gaunasi labai dideli balai skaiÄiuojant :]

Žinutė parašyta: 2011-07-19 17:37:29 | Nuoroda
Litiene rašÄ—:

Norejau paklausti kaip del stipendiju? kazkur skaiciau, kad TVM'e jas panaikino. jeigu ne, ar labai sunku jas gauti, kokio dydzio? :)

Skatinamųjų stipendijų VU TVM nÄ—ra, taÄiau yra vardinÄ—s stipendijos. Joms rengiamas konkursas ir stipendija skiriama metams. Stipendijos dydis apie 300Lt. Taip pat yra socialinÄ—s stipendijos.