Vartotojo Indree pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-24 14:17:40 | Nuoroda

Kas i viesaji administravima? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-25 15:27:44 | Nuoroda

Sveiki :)) kas i viesaji administravima? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-27 22:54:35 | Nuoroda
atene rašė:

Sveikuciai, gal cia yra zmogiuku kurie i viesaji administravima istojo, ir bus mano kolegos?:))

Labutis,as i viesaji administravima:)) tik ziuriu kad musu cia mazuma ;/

Žinutė parašyta: 2010-07-28 11:15:24 | Nuoroda
atene rašė:
Indree rašė:
atene rašė:

Sveikuciai, gal cia yra zmogiuku kurie i viesaji administravima istojo, ir bus mano kolegos?:))

Aha, as irgi pastebejau, na bet juk dar tikrai susipazinsim su visais kai pradesim studijuoti;))

tik tiek kad labai neramu :))) kokie tie kolegos bus :)) butu faina anksciau biski susipazint :))

Žinutė parašyta: 2010-07-28 11:15:35 | Nuoroda
atene rašė:
Indree rašė:
atene rašė:

Aha, as irgi pastebejau, na bet juk dar tikrai susipazinsim su visais kai pradesim studijuoti;))

tik tiek kad labai neramu :))) kokie tie kolegos bus :)) butu faina anksciau biski susipazint :))

Žinutė parašyta: 2010-07-29 14:23:46 | Nuoroda
atene rašė:
Indree rašė:
atene rašė:
Indree rašė:
atene rašė:

na taip, nors kai pildziau dokumentus universitete, jau spejau susipazinti su viena kolege, tai manau ir su kitais bus lengva susibendrauti:)) o gal tu zinai kiek siais metais istojo zmogiuku i viesaji administravima i  NL studijas?:))

Oj zinok kad nea... :))