Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
14:17:40
| Nuoroda
Kas i viesaji administravima? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
15:27:44
| Nuoroda
Sveiki ) kas i viesaji administravima? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-27
22:54:35
| Nuoroda
atene rašė:
Sveikuciai, gal cia yra zmogiuku kurie i viesaji administravima istojo, ir bus mano kolegos?:)) Labutis,as i viesaji administravima:)) tik ziuriu kad musu cia mazuma ;/ |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-28
11:15:24
| Nuoroda
atene rašė:
Indree rašė:
atene rašė:
Sveikuciai, gal cia yra zmogiuku kurie i viesaji administravima istojo, ir bus mano kolegos?:)) Labutis,as i viesaji administravima:)) tik ziuriu kad musu cia mazuma ;/ Aha, as irgi pastebejau, na bet juk dar tikrai susipazinsim su visais kai pradesim studijuoti;)) tik tiek kad labai neramu )) kokie tie kolegos bus ) butu faina anksciau biski susipazint ) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-28
11:15:35
| Nuoroda
atene rašė:
Indree rašė:
atene rašė:
Sveikuciai, gal cia yra zmogiuku kurie i viesaji administravima istojo, ir bus mano kolegos?:)) Labutis,as i viesaji administravima:)) tik ziuriu kad musu cia mazuma ;/ Aha, as irgi pastebejau, na bet juk dar tikrai susipazinsim su visais kai pradesim studijuoti;)) tik tiek kad labai neramu )) kokie tie kolegos bus ) butu faina anksciau biski susipazint ) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-29
14:23:46
| Nuoroda
atene rašė:
Indree rašė:
atene rašė:
Indree rašė:
atene rašė:
Sveikuciai, gal cia yra zmogiuku kurie i viesaji administravima istojo, ir bus mano kolegos?:)) Labutis,as i viesaji administravima:)) tik ziuriu kad musu cia mazuma ;/ Aha, as irgi pastebejau, na bet juk dar tikrai susipazinsim su visais kai pradesim studijuoti;)) tik tiek kad labai neramu )) kokie tie kolegos bus ) butu faina anksciau biski susipazint ) na taip, nors kai pildziau dokumentus universitete, jau spejau susipazinti su viena kolege, tai manau ir su kitais bus lengva susibendrauti:)) o gal tu zinai kiek siais metais istojo zmogiuku i viesaji administravima i NL studijas?:)) Oj zinok kad nea... ) |