Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
14:56:39
| Nuoroda
aš jau seniai žiauriai noriu į filosofiją, bet nėra mano tokie nuostabūs rezultatai, tai tikėjausi bent į mokamą, o dabar, kaip matau, ir ten nepatenku, jeigu čia ne krachas kaltas lamos... žodžiu, nesuprantu nieko. mačiau pranešimą kitame forume, kad įstojo mergina su 14,5 balu į nemokamą vietą. mano balas tik 17,88... pagal praeitų metų balus, turėčiau įstot į mokamą bent. bet nieko. smagu, ką? daugiau nieko studijuot nieko nenoriu. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:00:38
| Nuoroda
neįstojau. laukt dar, matyt, reikia. nesuprantu vieno dalyko, kaip taip į filosofiją nemokamai pateko su balu 14,5, o aš nepatenku net į VNF mokamai su 17,88? atsiliepkit kokei filosofai būsimi, parašykit savo balą, nes jau tikrai išproto varo ne tas žodis ;} |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:18:24
| Nuoroda
aš kalbu apie VU univerą. Na, Raminta, sakai,d aug kam taip buvo....tai ok, ką galime padaryti? man visai nejuokingi tokie pokštai. suvokiu, jog mano balas ne iš aukščiausiųjų, bet nesuvokiu, kaip galėjo patekti tenai su 14! jei tai tiesa, tuomet, lama gali daryti viską per naują. kvietimus siųsti ir taip toliau... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:27:39
| Nuoroda
tai galėsime eiti kartu;} na, dėl tų keturiolikos balų, perskaičiau ką rašė šitame forume mergina... manau, nesąmonė jau būtų tai iš piršto laužti. Beje, praeitais metais jau būtume įstoję... o dabar ką, vaikyčiai, darbo birža manęs laukia :]] |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:30:21
| Nuoroda
su kokiais balais įstojot į vnf ir vf?.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:36:22
| Nuoroda
na, tai jeigu taip yra, palikti visko šiaip sau neketinu. reikia susigaudyti visus filosofus ir susižinoti su kokiais balais įstojo. :}} |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:38:53
| Nuoroda
Ad Absurdum rašė:
ruduoas rašė:
tai galėsime eiti kartu;} na, dėl tų keturiolikos balų, perskaičiau ką rašė šitame forume mergina... manau, nesąmonė jau būtų tai iš piršto laužti. Beje, praeitais metais jau būtume įstoję... o dabar ką, vaikyčiai, darbo birža manęs laukia :]] Tai LAMA ar šiaip ar taip nusipelnė būti susprogdinta, vien už tuos techninius nesklandumus. Tep kad galima ruošt trotilą. Aišku, tikėti, kad kažkas su 14 į nemokamą praėjo, kažkaip nesinori. Nu nesinori tikėti, kad sistemoj yra palikta galimybė TOKIOMS klaidoms. Galim į darbo biržą kartu eiti. Arba kalėjimą už LAMOs destrukciją. tai taip, lama daug visokio gėrio ir gerų emocijų per šią parą suteikę visiems būsimiems (ne) studentams. :] aš pasirašau tikrai, noriu eit protestuot, griaut ir naikint. šiknon tokią sistemą. permečiau akimis kitą forumą, ir supratau, kad manęs tikrai laukia darbo birža, kadangi mano sąraše tik filosofija, į kurią, kaip matau, nepatenku. :] įdomu, kokius darbus siūlo... O kitą met bėgsiu perlaikinėt lietuvių, bet turbūt irgi bus neįmanoma įstoti, nes lama pakels visus pereinamuosius balus iki dangaus:}}}}} |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:41:03
| Nuoroda
Dvyne rašė:
RAMINTTA rašė:
ruduoas rašė:
aš kalbu apie VU univerą. Na, Raminta, sakai,d aug kam taip buvo....tai ok, ką galime padaryti? man visai nejuokingi tokie pokštai. suvokiu, jog mano balas ne iš aukščiausiųjų, bet nesuvokiu, kaip galėjo patekti tenai su 14! jei tai tiesa, tuomet, lama gali daryti viską per naują. kvietimus siųsti ir taip toliau... Žinok tokių kaip tavo situacijoj čia tikrai yra.... Vieni įstoja su žemesniais, o kitas su aukštesniais neįstoja... Daug ka lemia tai, kuriuo numeriu parasyta. Jei parase pirmu numeriu tai istos ir su zemesniu balu. o kitas kad ir 3 vietoj parase neistos su aukstesniu balu. bent jau man taip atrodo. na, velnias, pirmoje vietoje VF filosofija, tuomet eina pora specialybių kurias parašiau šiaip sau, nes žinojau, kad neįstosiu, ir jos VF. ir tuomet paskutinė VNF filo. velnias. jei galėčiau, ištrinčiau viską, kas aukščiau... nesąmonė, jeigu nuo numerio, o ne nuo balo priklauso... velniop |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
16:09:23
| Nuoroda
Ad Absurdum rašė:
ruduoas rašė:
Dvyne rašė:
RAMINTTA rašė:
ruduoas rašė:
aš kalbu apie VU univerą. Na, Raminta, sakai,d aug kam taip buvo....tai ok, ką galime padaryti? man visai nejuokingi tokie pokštai. suvokiu, jog mano balas ne iš aukščiausiųjų, bet nesuvokiu, kaip galėjo patekti tenai su 14! jei tai tiesa, tuomet, lama gali daryti viską per naują. kvietimus siųsti ir taip toliau... Žinok tokių kaip tavo situacijoj čia tikrai yra.... Vieni įstoja su žemesniais, o kitas su aukštesniais neįstoja... Daug ka lemia tai, kuriuo numeriu parasyta. Jei parase pirmu numeriu tai istos ir su zemesniu balu. o kitas kad ir 3 vietoj parase neistos su aukstesniu balu. bent jau man taip atrodo. na, velnias, pirmoje vietoje VF filosofija, tuomet eina pora specialybių kurias parašiau šiaip sau, nes žinojau, kad neįstosiu, ir jos VF. ir tuomet paskutinė VNF filo. velnias. jei galėčiau, ištrinčiau viską, kas aukščiau... nesąmonė, jeigu nuo numerio, o ne nuo balo priklauso... velniop Prioritetai skirti grynai mums, kad galėtumėm nuspręst, kokia seka tikrintų mūsų galimybės. Žmogus su mažesniu balu negali būti priimtas net jei rašė pirmu numeriu jei tuo tarpu žemesniu prioritetu tą pačią specialybę pasirinkęs asmuo turi auktesnį ir nepateko į tas vietas, kurias rinkos aukštesniu prioritetu. Blemb, tikrai būtų įdomu žinoti, koks buvo žemiausias vf balas. darom apklausą, reikia sužinoti. tikrai manau, kad diagramose bus nesąmonės, parašytos taip, kaip jiems palankiau. kada einam sprogdinti? :] žinot, kur jų ta būstinė or smthng? sprogdintojų jau, kaip matau trys, manau, bus ir daugiau. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
16:12:24
| Nuoroda
živilė rašė:
ruduoas rašė:
aš jau seniai žiauriai noriu į filosofiją, bet nėra mano tokie nuostabūs rezultatai, tai tikėjausi bent į mokamą, o dabar, kaip matau, ir ten nepatenku, jeigu čia ne krachas kaltas lamos... žodžiu, nesuprantu nieko. mačiau pranešimą kitame forume, kad įstojo mergina su 14,5 balu į nemokamą vietą. mano balas tik 17,88... pagal praeitų metų balus, turėčiau įstot į mokamą bent. bet nieko. smagu, ką? daugiau nieko studijuot nieko nenoriu. Su 14,5 VU nemokama?? Labai keista, mat pernai reikejo 18+... buvau įrašiusi porą kitų dalykų, kurių vis tiek nenoriu ir nepatenku. tiek to, kitąmet vis tiek įstosiu, jei su lietuvių perlaikymu nesusimausiu. šiemet vis tiek turėjau pagal balus patekti į mokamą... būtų labai faina, jei žmonės parašytu su kokiais balais įstojo į VF i VFN |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
16:22:51
| Nuoroda
Gal kažkas nematė praeitų metų egzaminų, ar kas čia yra? nebuvo nė velnio sunkiau. man buvo - žymiai lengvesni nei šių metų. bet ne tame čia esmė. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
16:36:20
| Nuoroda
Tai tame ir esmė, jeigu čia dėl visko kalti tik mūsų balai, tai ką darysi. Nors tiesa, praeitais būtume jau visi įstoję ir greičiausiai dauguma į VF. ant sistemos aš pykstu ir toliau pyksiu, kad taip daro. labai nuostabios reformos, matau, kad jas ėmėsi įgyvendinti labai šauniai :] puiku. mylėti savo šalį darosi labai sunku dėl visų šitų sistemų, reformų ir viso kito ;] visas pyktis man krūvon susimetė, tiek dėl kitų, tiek dėl savęs. žodžiu, tikėjimo šia sistema nėra. visiškai. pamatysim tas diagramas, ir aš, iš tiesų, jomis nė velnio netikėsiu. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
16:52:14
| Nuoroda
ačiū bent vienam žmogeliui. balas labai geras, tai jau matėsi ir iš rezultatų. būtų dar smagiau jei parašyti įstoję į VFN. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
11:57:57
| Nuoroda
galit kas nors paaiskinti apie tas diagramas, jeigu mano balas yra aukstesnis nei paskutiniojo pakviesojo, ka tai reiskia? ar tai nereisia kad istojau/???/ padekit suprast maldauju,arba man tuoj vaziuos stogas |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
12:02:48
| Nuoroda
lapace rašė:
man irgi tas patslaurynassss rašė:
siandien perzvelgiau atsiradzusia lama diagramos lentele . Ir nesuprantu pagal ja turejau pakliut ten kur norejau nes stojamasis mano balas zymei aukstesnis uz paskutiniojo pakviestojo studijuoti mano studiju programa, bet pakvietimo negavau ... gal dar kamnors taip yra ????? skambinau numeriais nurodytais lamoje - uzimta kiek beskambinciau
man irgi tas pats. jei prisiskambinsi, pasakyk ka sake man irgi tas pats! bliamba, kaip mum jaustis? ka tai reiskia? niekas prisiskambint negali, suprast ar istojo irgi! ne nu eina ssikt. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
13:05:18
| Nuoroda
Ad Absurdum rašė:
ruduoas rašė:
lapace rašė:
man irgi tas patslaurynassss rašė:
siandien perzvelgiau atsiradzusia lama diagramos lentele . Ir nesuprantu pagal ja turejau pakliut ten kur norejau nes stojamasis mano balas zymei aukstesnis uz paskutiniojo pakviestojo studijuoti mano studiju programa, bet pakvietimo negavau ... gal dar kamnors taip yra ????? skambinau numeriais nurodytais lamoje - uzimta kiek beskambinciau
man irgi tas pats. jei prisiskambinsi, pasakyk ka sake man irgi tas pats! bliamba, kaip mum jaustis? ka tai reiskia? niekas prisiskambint negali, suprast ar istojo irgi! ne nu eina ssikt. Analogiška situacija. Beja, ruduoas, tu gi irgi į dėl filosofijos VU, ane? Atkreipei dėmesį, kad su tom diagramom išvis kažkas negerai? Yra tik 5 mokamos vietos, o antrojoje diagramoje rodo, kad 25 astebejau ten daug nesamoniu, zodziu reikia su Vu ar lama aiskintis, nezinau ka daugiau bedaryti |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-28
17:18:51
| Nuoroda
Prieš kelias minutes, tuo pačiu metu, kai baigės ipirmas etapas, gavau pokvietimą į PIRMĄ etapą : D tikiuosi, jie mane perkels į antrąjį, kadangi dėl jų kaltės aš kažkodėl net neturėjau galimybės pasirašyti sutarties... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-28
17:52:49
| Nuoroda
šindien atsiuntė ir man pakvietimą, tik va, į pirmąjį etapą. tikiuosi, jie savo klaidą ištaisys ir kąą, būsim kursiokai ar grupiokai : )) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-28
17:54:48
| Nuoroda
Gavau šiandieną, kažkaip per vėlai, kvietimą į pirmą etapą. tikiuosi, atsiųs į antrą :]] |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-09
19:35:32
| Nuoroda
ei, visi kas įstojo į filosofiją, meskit man žinutę. noriuu pažindintis ;}} |