Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
17:51:28
| Nuoroda
As irgi istojau sicia sveiki! |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
17:57:10
| Nuoroda
legane rašė:
i vf įstojot? aš tikiu, kad labai įdomu mokytis būtų, bet vistiek norisi universitetinio bakalauro ;} Lmta ir Vu kas kelis metus organizuoja islyginamasias kulturos vadybos studijas juk |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
23:06:08
| Nuoroda
Ilonita rašė:
kas dar i vf ir su kokiais balais?:) mano 16,06 vf o kažkas klausėt, kada sutarties einame pasirašyt- aš rytoj kuo anksčiau, gal kas nors irgi? kiba susitiksim? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
23:29:52
| Nuoroda
legane rašė:
as dar ryt budesiu prie diagramu, tai jauciu tik treciadieni, jei nuspresiu likt, leksiu dokumentus priduot ;} o kur kitur noretum istot?:) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
23:42:40
| Nuoroda
legane rašė:
i kurybines industrijas noreciau, siaip tobula specialybe kulturines veiklos vadyba, o dar kai pasiskaitau programa tai taip ir norisi mokytis ;D bet nuu kolegija, tas vardas, kai su prastesniais balais sustoja i univerus tai kazkaip dingsta sypsena is veido. Tik mane labai gundo tas Menu fakultetas ;} ui nezinau.. tai turbūt aukštesniais numeriais rašei kūrybines industrijas ir kultūros vadybą kaune? aš taip pat ten norėjau įstot. O dėl tų kur prastesniais balais į univerus įstoja- tai gal į ne tokias populiarias specialybes? ar i vnf? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
23:44:39
| Nuoroda
menų fakultetas ir man žiauriai patraukliai skamba. Pirma nusivyliau kad į kolegiją įstojau, bet po to prisiminiau ką girdėjau apie studijas univeruose, kad ten labai pro pirštus žiūri į tavo darbus, vertina vos ne iš akies, o kolegijoj dėsto taip, kad ir pačiam įdomu, o ir praktikos daugiau siūlo ) kalbu būtent apie kultūrinės veikos vadybą |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
23:49:22
| Nuoroda
nu-ko rašė:
taiptaiptaiptaiptaip. visiškai taip kaip tu mąstau. Pradžioj irgi baisiausiai nusivyliau, o dabar jau netgi noriu : )) Bus fun gi nu va, turiu bendramintę šiaip iš tiesų manau kad čia turėtų būt linksmesnės studijos, o juk ir pačioj Vilniaus širdy fakultetas!! |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
23:54:56
| Nuoroda
tai ką, kiek matau, vien merginos pas mus čia? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
23:58:29
| Nuoroda
kažkur skaitinėjau, nes kažkas buvo jų užklausęs apie išlyginamąsias, tai sakė, kad šiemet neorganizuoja (beje, kaip ir lmta) išlyginamųjų, bet kaip supratau, visvien kada nors organizuos lmta puslapy radau kad jos atrodo pernai buvo organizuotos, tai va, manau šansų yra |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
08:06:23
| Nuoroda
Kultūrinės veiklos vadyba |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
14:58:47
| Nuoroda
Nu va, pasirašiau sutartį tragiškos eilės, bet į menų fakulteto "suolą" buvo eilė tik prie pat durų į tą visą priėmimo komisiją- nestovėkit eilėse, eikit iškart iki durų, ten vos atsilaisvina menų fakulteto suolas, iškart leidžia kitą menų fakulteto būsimąjį studentą. o eilėse daugiausia stovi vadybininkų (verslo) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:41:11
| Nuoroda
only_if rašė:
ruta-d rašė:
Nu va, pasirašiau sutartį tragiškos eilės, bet į menų fakulteto "suolą" buvo eilė tik prie pat durų į tą visą priėmimo komisiją- nestovėkit eilėse, eikit iškart iki durų, ten vos atsilaisvina menų fakulteto suolas, iškart leidžia kitą menų fakulteto būsimąjį studentą. o eilėse daugiausia stovi vadybininkų (verslo) aš ir pasirašiau ) ar ne su tamsta susipažinau eilėje? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
16:20:30
| Nuoroda
Na va ) Susipažinau su mergaite kuri į vnf įstojo, deja, man sunkiai su vardais, tai nebepamenu vardo gėda |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-04
14:48:56
| Nuoroda
Ei, o kas registravotės į stovyklą, gavot kažkokį patvirtinimą ar ne? nes aš kaip ir užsiregistravau, bet jokios žinios negaunu.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-04
18:30:05
| Nuoroda
puiku tuomet kaip supratau iš vikosa forumo tai ten dar ir atranka šiokia tokia vyksta |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-05
15:57:24
| Nuoroda
Nujauciu, kad ten daugiausiai lemia motyvacija kuria ivardinai tam "laiske" besiregistruojant i stovykla |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-10
20:01:20
| Nuoroda
Aš aš! LedineRoze, sakyk savo varda D bent zinosiu kuri busi |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-20
15:50:00
| Nuoroda
Labas. Aš į vf kultūrinės vieklos vadybos įstojau su matematikos 18%. Jei kitus egzus išlaikei labai gerai, tai tikrai turi šansų |