Vartotojo Laus pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-24 20:12:45 | Nuoroda

Sveikos! :)

Na ką, nuo šiol būsim kursiokės.

O tai buvo jūsų pirmasis pasirinkimas ar aukščiau Turizmo ir viešbučių vadybas Kauno kolegijoj rašėt kažką daugiau? 

Žinutė parašyta: 2010-07-24 20:51:19 | Nuoroda

Smagu girdėti, kad į norimiausią ir įstojai :)

Pas mane pirmoje vietoje buvo LKKA turizmas ir sportas, bet matyt per daug užsinorėjau, o antroje jau  turizmas ir viešbučiai :)

Žiūrėjau ką turėtumėme mokintis pirmaisiais metais ir iš karto nustebina (gerąja prasme) 6 savaičių praktika, pati maloniausia dalis.  O aš jau svaisgtu apie ERASMUS programas ir taip toliau, labai norisi pabadnyti bent tris mėnesius studjuoti ir užsienyje ^^

O gal lakei jaunųjų gidų kursus Kaune ar ką nors susijusio su šia specialybe? Ar  ne viena būsiu tokia žalia? : >

Žinutė parašyta: 2010-07-24 21:03:47 | Nuoroda

O jeckau, net geriau pasidarė :D

Dėstytojai nereikės vien dėl manęs visko nuo pačių pradžių pasakoti :D

O kada dokumentus žadi tvarkytis? Aš jau pirmadienį bandysiu stovėti prie durų su visomis šmutkėmis : > 

Žinutė parašyta: 2010-07-24 21:26:59 | Nuoroda

Tik prancūų ir vokiečių? O_o

O jeckau, nei vienai per didelės meilės nejaučiu...  Bet spėju imsiu vokiečių, ech, o taip tikėjausi, kad kokia ispanų ar portugalų kalba bus.

O kokie sportai? 

Įdomu kiek mūsų bus grupėje, nes kol kas bent jau čia, tai tik kelios esam :)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 21:38:20 | Nuoroda

Oo, tai mūsų gan daug bus :)

Bet vis tiek, gaila dėl kalbų... Reikės gerai apgalvoti ką pasirinkti, nes su nei viena neteko susidurti...

Dėkui už informaciją, jau laukiu pirmadienio, kada galėsiu pati viską pasirintki ir susipažinti kas ten kaip bus ^^

O dar ką nors sakė? Noriu nuėjus ten jau bent šį tą žinoti :D

Žinutė parašyta: 2010-07-24 21:55:50 | Nuoroda

O važiuosi į fuxų stovyklą?

Reikės viską susinešti, kad padarytų pažymėjimus ir visą kitą, kad būčiau tikra studente :D 

Žinutė parašyta: 2010-07-24 22:11:05 | Nuoroda

Ten fotografuotis, ne nuotrauką atvežti?  

O kiek už pažymėjimą nežinai?

Žinutė parašyta: 2010-07-24 22:25:45 | Nuoroda

Aiškumėlė, dėkui :)

Galėtų daugiau atsirasti būsimų kursiokių, gal kas turi daugiau patirties šioje sferoje, pasidalintų patirtimi  ^^

Žinutė parašyta: 2010-08-02 11:53:57 | Nuoroda

Sveikos būsimos kursiokės! :)

Am, kam kilo klausimas dėl italų kalbos, tai jinai yra iš laisvai pasirenkamų dalykų ir tai nereiškia, kad būtinai turėsit mokintis kalbą, jei bus noras galėsit pasirinkit ir kažką kito. O informaciją apie tai galit rasti:

www.kauko.lt/kolegija.php?id=165

www.kauko.lt/studijos/show_all.php

Aš irgi pasirinkau prancūzų kalbą, bet pradedu gailėtis :/ Žinoma, prancūzų kalba nėra labai reikalinga Lietuvoje (jei iš viso tokia paklausa yra), bet tai priklauso nuo šalies su kuria mes siesim savo ateitį, nors vis tiek, man prancūzų nebus labai reikalinga :D