Vartotojo majla pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-24 23:55:15 | Nuoroda

Aš įstojau į aplinkos apsaugą...:)D 

Tai vat....  Net nesitikėjau čia įstot ir tiesą sakant patyriau šoką iš pat pradžių. Bet dabar manau, kad visai neblogai bus :)

Kas dar įstojo į šią specialybę?:) rašykit,darysme meet'ą... :D

Žinutė parašyta: 2010-07-25 00:02:39 | Nuoroda

aplinkos apsauga... gal ir nieko....Bet man įdomu ar šioj srity daugiau berniukų studijuojančių bus ar mergaičių...

Žinutė parašyta: 2010-07-25 00:05:23 | Nuoroda

aplinkkos apsauga... :):D

Žinutė parašyta: 2010-07-25 00:08:03 | Nuoroda

Greta. Aplinkos apsauga. 

Žinutė parašyta: 2010-07-25 11:38:46 | Nuoroda

aha....:) šiaip aš visad labiau tarp berniukų būdavau,ir draugų berniukų daugiau turiu nei mergaičių,tai tikiuos,kad jų netrūks... Bet man keista,kaip galėjo taip nutikti,kad čia įstojau,chemijos egzo tai nelaikiau,o matke iš B lygio 4% gavau,o jin svarbiausia buvo....  Chemijos nuo 11kl.jau nebeturėjau,o kai žiūrėjau tvarkaraščius toj kolegijoj,tai žiūriu bus chemijos paskaitų...Kaži kaip seksis....

mana klasiokas tai į gamtotvarką įstojo,irgi šoke buvo...saka nesąmonė,visiems vien iš kolegijų pasiūlymai ein,kaip taip gal būt.... tai vakar abu nuėjom pas mano berniuko mamą (ji kolegijoj dirba,matematiką dėsto) ir paklausėm nuomonės...Tai sužinojau,kad aplinkos apsauga yra šiek tiek geresnė specialybė nei gamtotvarka... Tai bent tiek paguodė

Žinutė parašyta: 2010-07-25 12:24:38 | Nuoroda

aha,čia tai tiesą pasakei:) Kiekviena specialybė turi perspektyvų. Todėl sieksiu šioj srity būt geriausia...

Žinutė parašyta: 2010-07-25 12:27:05 | Nuoroda

Aj,tai su draugais kaip prižvengėm...Mana klasioks į gamtotvarkos vadybą įstojo.Tai sakau jam: aš saugosiu gamtą ir tau vadovausiu,o tu ją tvarkysi  saka,ne aš vadybininkas,tai aš vadovausiu kitiems,o tu kursi ekologiškus tualetus... i žvengiam visi...

Žinutė parašyta: 2010-07-25 12:29:50 | Nuoroda

Beje,kitas mano klasiokas irgi į kineziterapiją įstojo,bet sakė dalyvaus antrajame ture (norėjo į VDU). O kai sužinojo,kad į kineziterapiją čia tai kaip susinervino.... Tai vat,būtų buvęs tavo kursiokas... Bet gal da bus...

Žinutė parašyta: 2010-07-25 12:42:34 | Nuoroda

ne,taip nebus! Abu vadovausim kažkam...

Da kai jis vakar saka va tiems durniams vadovausiu katrie profkes baigė...Sakau jam,tai palauk,gal bus taip,kad jie tau vadovaus...Saka nebus nebus...Nu pažiūrėsim

O tu nenusimink,kad į šiaulių kolegiją. Žinok,kad šiaulių kolegija geresnė nei šiaulių universitetas. Taip man sakė draugo mamytė.  (dėstytoja ji dirba). Tai vat...Paskui galėsi tęst studijas universitete:)

Žinutė parašyta: 2010-07-25 12:49:59 | Nuoroda

labas... O tai gal gali papasakot apie tą aplinkos apsaugos studijas? Kaip ? Ar sunku? Įdomu? Ką pirmam kurse išmoksti? Buvo praktikos? 

Žinutė parašyta: 2010-07-25 12:51:15 | Nuoroda

Ateisim ateisim

aj,va,o šitą dalyką daugiau berniukų ar mergaičių studijuoja? :) ar apylygiai?

Žinutė parašyta: 2010-07-25 12:54:08 | Nuoroda

ok...aš tai jau daba chemijos bijau ir dar anglų va...nu ir viskas....

Žinutė parašyta: 2010-07-25 13:00:02 | Nuoroda

Super tada jei nebus...:) Nemėgstu anglų... kai bus,tai jaučiu reiks papildomą mokytoją samdytis...

nu jei minimaliai chemijos žinių reiks tai tada gal kaip nors... 

Žinutė parašyta: 2010-07-25 15:45:21 | Nuoroda

O aš Šiaulių kolegijoje -  Aplinkos apsauga vf, NL.