Vartotojo Saulyt pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-25 12:31:17 | Nuoroda

Sveiki! Bene vienintelė panelė į telekomunikacijų inžineriją įstojau :D irgi VF, kad ir taip turi but aisku :)

Žinutė parašyta: 2010-07-25 13:01:48 | Nuoroda

tai ką mielieji, teks mokytis :) čia jau nebe mokykla kaip sakant :D

Žinutė parašyta: 2010-07-25 13:28:48 | Nuoroda
Martinuxx rašė:
Visaine rašė:
jacikaas rašė:

Telekomunikacijų inžinerija :) O aš kadangi savo banko sąskaitos neturiu, tai galėsiu per el. bankininkystę pervest tuos pinigus iš kito žmogaus sąskaitos?

O, šaunuolis kad įstojai! Turbūt galima ir pervesti, bet paprasčiau nueiti į banką, sumokėti ir nunešti į universitetą kvitą. Aš taip ir darysiu. Ryt važiuoju į Vilnių, įstojau į VTDK geležinkelių eksploatavimą. Balų būtų užtekę ir VGTU, tai dabar neapsisprendžiu gailėtis ar nesigailėti, kad rašiau tik kolegiją. Ai, gal nesigailėsiu.

Klausyk tu gal neklaidink žmonių! VGTU negalima iš anksto sumokėti įmokos! Nuvykus į priėmimą yra duodamas specialus kodas,kurį reikia įvesti sumokant 120 lt įmoką.

Girdėjau ir aš, kad tik nuvažiavus gavus ten viską vietoj gali apsimokėti, tau patinkančiu būdu.

Žinutė parašyta: 2010-07-25 13:38:59 | Nuoroda

gal netoliesi koks bankas yra ten... važinėtis labai nesinorėtų...

Žinutė parašyta: 2010-07-25 14:06:07 | Nuoroda
Baisals rašė:

Sauletekyje yra bankas pastate prieš vgtu tai toks stiklinis pastatas jame yra ūkio bankas ;)  antakalnio gatveje yra seb bankas prie šilo tilto , 2 swedbankai, snoro kioskas

labai gerai, lėksim iki SEB`o :D

Žinutė parašyta: 2010-07-25 14:11:44 | Nuoroda
jacikaas rašė:
Simionas rašė:

Aš dar vienas būsimas Telekomunikacijus... O žiūriu čia mūsų jau gal net 5... Malonu...

Atrodo, kad 5 jau mūsų ;) Malonu susipažint ;) O dėl fuksų stovyklos, tai ten univiere reikės užsiregint? :)

Et vyrukai mano būsit :D GRUPIOKAI. :P gal būs dar kokia panelė tikiuos nebūsiu vienintelė tokia :D

Žinutė parašyta: 2010-07-25 14:17:45 | Nuoroda
trolandas rašė:
jacikaas rašė:
Simionas rašė:

Aš dar vienas būsimas Telekomunikacijus... O žiūriu čia mūsų jau gal net 5... Malonu...

Atrodo, kad 5 jau mūsų ;) Malonu susipažint ;) O dėl fuksų stovyklos, tai ten univiere reikės užsiregint? :)

jau 6 su manim :P 

dar beveik vietinis, netoli manęs :) vis gi pajūris :D

Žinutė parašyta: 2010-07-25 14:21:37 | Nuoroda
trolandas rašė:
Saulyt rašė:
trolandas rašė:
jacikaas rašė:
Simionas rašė:

jau 6 su manim :P 

dar beveik vietinis, netoli manęs :) vis gi pajūris :D

vo blm :O bus su kuo nors per atostogas  vazinet namo :D 

tai žinoma!  čia žiūriu telekomunikacijų bestudijuojančiu dauguma :D

Žinutė parašyta: 2010-07-25 14:26:00 | Nuoroda
Martinuxx rašė:

Aš irgi žiūriu,nu nemažai nemažai čia į telekomunikacijų inžineriją įstojusiųjų :) Šiaip man irgi netoli pajūris. Tai kada važiuojat dokumentų vežti ? :D

Planuoju ryt vakare važiuot, o susitvarkyt dokus antradienį ryte :)  o tu? :)