Vartotojo Pienius pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-25 12:59:38 | Nuoroda

 Sveiki, busimi kursiokai, grupiokai, ar kursiokės grupiokės. Įsotojau į VU TVM ir labai dėl to džiaugiuosi, ten studijuoja daug mano gerų draugų ir apie universitetą atsiliepia labai gerai. Dėstytojai VU TVM'e dauguma yra gan jauno amžiaus ir į studentus žiūri kaip į sau lygius kolegas, net kartais išgeria alaus :D (asmenininė patirtis). Ir kaip minėjau VU TVM'e dėstytojai jau yra dauguma padarė savo verslą ir todėl gali studentus supažindinti su savo patirtimi ir svarbiausias dalykas VU TVM'e studentai nekala iš knygų, nes dėstytojai labai puikiai perteikia medžiagą ir puikius konspektus duoda :) Be abejo žingeidiems studentams visada pasiūlo literatūros ir padiskutuoja su jais. Taigi all in all VU TVM, turėjas stereotipinį prastą vardą su kiekvienais metais keičiasi į kitą pusę. Taigi, kad busimų grupiokų susitikimas? :D BEJE VYKS FUXŲ STOVYKLA, rugpjūčio 7, 8 ir 9 dienomis ir ten susipažinsim visi :D Ištiesu tiksliau reikės pasidomėti, bet priėmimo metu būdi studentai iš atstovybės, tai pas juos ir pasiteirauti visko galima :)

Žinutė parašyta: 2010-07-25 13:21:51 | Nuoroda
Jiizy rašė:

Sveiki, butinai reikės vykti į fuksų stofkę :) Girdėjau tenais būna labai smagu :) Siūlau ir jums prisijungti busimieji draugai ir draugės :) O kas dėl studijų, tai girdėjau dėstytojai smagūs, su studentais bendrauja kaip su draugu, mokymosi kokybė puiki, suteikiamos visos sąlygos įgauti kuo daugiau žinių ir jas panaudoti realiam gyvenime :) Tikrai neapsiriksite pasirinkę TVM ;)

 Joo būtinai :D Beje yra jau sukurta facebook grupė "VU SA TVM Fux'ų Stovykla 2010" junkites visi :) Ai beje mano skype: "sieghard."