Vartotojo Jurga! pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-25 23:43:41 | Nuoroda

Sveiki, jungiuosi į būsimųjų medikų būrį;) skype: stichijaa716

Žinutė parašyta: 2010-08-02 01:08:04 | Nuoroda

Sveikučiai.
Esu Jurgita, man 18 metų, gimiau ir užaugau prie jūros – Klaipėdoje. Baigiau „Ąžuolyno“ gimnaziją (klaipėdiečiai žinos;).
Kelerius metus lankiau šokius, trumpai mokiausi piešti, tačiau jokioje meno srityje savęs taip ir nerealizavau.
Šiuo metu mėgstu ieškoti savo gabumų kulinarijoje (nesvarbu, kad ne visada sėkmingai:), būti gamtoje, o visų labiausiai - daryti dar nedarytus dalykus.
Myliu muziką - atrasti gerą dainą yra didelis džiaugsmas. Dar didesnis džiaugsmas - gera muzika dalintis:)
Tikiuosi įdomių ir daugeliu prasmių praturtinančių studijų metų. Taip pat sutikti noriai bendradarbiaujančių kolegų, gal netgi tapsiančių draugais;)

Žinutė parašyta: 2010-08-08 18:41:46 | Nuoroda

Hmm, aš mažą off topicą padarysiu, jei nepyksit.. Kur baltą chalatą įsigyt?

Žinutė parašyta: 2010-08-09 16:27:20 | Nuoroda
Polikondensacija rašė:
Countess Raven rašė:
Jurga! rašė:

Hmm, aš mažą off topicą padarysiu, jei nepyksit.. Kur baltą chalatą įsigyt?

jei esi vilniete, Antakalnyje yra tokia parduotuve "mantija", adresas, berods yra antakalnio 62. O siaip gali visokiose Humanose paieskot.

Pas mus mieste yra rūbų parduotuvė,ne iš akropolio serijos,tokia paprasta,tai ten po 30lt. chalatų yra ,visai gražių :) Tad Vilniuje,mano manymu,turėtų irgi tokių parduotuvių būt :)

dėkui už informaciją. ;) iš Klaipėdos aš, tai reiks pasidomėt, ar yra pas mus kokių spec. parduotuvių. o jei ką, teks jau Vilniuj būnant nusipirkt.