Vartotojo Nesuprantu pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-25 23:52:40 | Nuoroda

Sveiki, būsimieji kursiokai :) Kažką girdėjau apie bendrą skype chat'ą - pridėkit ir mane kas, jei nesunku. Ieškokit tuo pačiu nick'u, kaip ir čia.

Beje, kada planuojama fuksų stovykla? Labai norėčiau sudalyvauti. Klasiokas įstojo į VU medicinos fakultetą ir sakė, kad ten fuksai jau rugpjūčio 2-4 dienomis.

Žinutė parašyta: 2010-07-26 00:17:52 | Nuoroda
grytė rašė:
Nesuprantu rašė:

Sveiki, būsimieji kursiokai :) Kažką girdėjau apie bendrą skype chat'ą - pridėkit ir mane kas, jei nesunku. Ieškokit tuo pačiu nick'u, kaip ir čia.

Beje, kada planuojama fuksų stovykla? Labai norėčiau sudalyvauti. Klasiokas įstojo į VU medicinos fakultetą ir sakė, kad ten fuksai jau rugpjūčio 2-4 dienomis.

bus rugpjūčio 9 - 11 dienomis.: )

O kaip dėl registracijos, mokesčio ir kitų formalumų? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-26 00:38:54 | Nuoroda
grytė rašė:
Nesuprantu rašė:
grytė rašė:
Nesuprantu rašė:

bus rugpjūčio 9 - 11 dienomis.: )

O kaip dėl registracijos, mokesčio ir kitų formalumų? :)

kai ateisi pasirašyt sutarties su universitetu, tau viską išsamiai ir maloniai paaiškins, papasakos ir atsakys į visus rūpimus klausimus.: )

Faaaaak. Iki ryt ryto laukt ;/// Gal kas turi kilą kantrybės parduot? ;]