Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
23:52:40
| Nuoroda
Sveiki, būsimieji kursiokai Kažką girdėjau apie bendrą skype chat'ą - pridėkit ir mane kas, jei nesunku. Ieškokit tuo pačiu nick'u, kaip ir čia. Beje, kada planuojama fuksų stovykla? Labai norėčiau sudalyvauti. Klasiokas įstojo į VU medicinos fakultetą ir sakė, kad ten fuksai jau rugpjūčio 2-4 dienomis. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
00:17:52
| Nuoroda
grytė rašė:
Nesuprantu rašė:
Sveiki, būsimieji kursiokai Kažką girdėjau apie bendrą skype chat'ą - pridėkit ir mane kas, jei nesunku. Ieškokit tuo pačiu nick'u, kaip ir čia. Beje, kada planuojama fuksų stovykla? Labai norėčiau sudalyvauti. Klasiokas įstojo į VU medicinos fakultetą ir sakė, kad ten fuksai jau rugpjūčio 2-4 dienomis. bus rugpjūčio 9 - 11 dienomis.: ) O kaip dėl registracijos, mokesčio ir kitų formalumų? :) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
00:38:54
| Nuoroda
grytė rašė:
Nesuprantu rašė:
grytė rašė:
Nesuprantu rašė:
Sveiki, būsimieji kursiokai Kažką girdėjau apie bendrą skype chat'ą - pridėkit ir mane kas, jei nesunku. Ieškokit tuo pačiu nick'u, kaip ir čia. Beje, kada planuojama fuksų stovykla? Labai norėčiau sudalyvauti. Klasiokas įstojo į VU medicinos fakultetą ir sakė, kad ten fuksai jau rugpjūčio 2-4 dienomis. bus rugpjūčio 9 - 11 dienomis.: ) O kaip dėl registracijos, mokesčio ir kitų formalumų? :) kai ateisi pasirašyt sutarties su universitetu, tau viską išsamiai ir maloniai paaiškins, papasakos ir atsakys į visus rūpimus klausimus.: ) Faaaaak. Iki ryt ryto laukt ;/// Gal kas turi kilą kantrybės parduot? ;] |