Vartotojo naktine pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-26 11:27:59 | Nuoroda
Moneeka rašė:

paaiskinkit man bukai - jei " paskutinis pakviestas stojantysis į šią krypčių grupę" tas bruksnys yra uz mano balo tai kaip as neistojau????

man toks pat klausimas iškilo... :/

Žinutė parašyta: 2010-07-26 12:24:58 | Nuoroda
void rašė:

Taip, nes parašei 9 prioritetu. Tai reiškia, nors tavo balas ir tiko, iš pradžių pirmesni kas rašė 1,2,3... prioritetais rašė mėgino laimę, taip kad iki 9 vietos kol atėjo jau viskas buvo užimta :)

dabar aiškiau... ech... o būčiau įstojus jeigu mokamą vietą rašyčiau 1-u prioritetu, o ne 2-u :/

lauksim antrojo etapo rezultatų, nes pagalvojus visiems įstojusiems buvo siūlomos 2-i vietos - VF ir mokamos, tai reiškia dar šansų bus :)

Žinutė parašyta: 2010-07-26 13:17:36 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:

HELP. jei priemiau pakvietima studijuot ir pasirasiau sutarti, tai lamabpo man nieko ten nebereikia daryti, jo???/ nieko istrint nereikia???

nieko trint nereikia, juk jau sutartį pasirašei - reiškia jau esi studentų sąrašuose ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-26 13:31:00 | Nuoroda

Pas mane ta pati situacija... Ir nelabai suprantu kodėl tada negavau kvietimo...

Žinutė parašyta: 2010-07-26 13:36:15 | Nuoroda
agnese rašė:

o atnrame etape vel pasiulys viena vf viena vnf vieta?

Siūlo 1-ą VF arba mokamą

Žinutė parašyta: 2010-07-26 14:32:29 | Nuoroda
du.sausainiai rašė:

pasiskambinau į vu kur lyg ir turėjau įstoti, tai pasakė kad diagramoje ir neakivaizdininkai todėl toks žemas praeinamas

o tai ką galvoti, jeigu toje specialybėje nėra neakivaizdinio?  

Žinutė parašyta: 2010-07-26 17:04:20 | Nuoroda

Pataisykite mane jeigu aš klystu -2-oji diagrama rodo konkrečią specialybę, paskutinis pakviesto stojančiojo rodyklė yra tikrai toliau negu mano balas. stojau į tą pačią spec. 1-u prioritetu į VF, antrą mokamą įrašiau.  Neakivaizdinio ten nėra...

1-oje diagramoje matau "Stojančiųjų balai krypčių grupėje "1.1.4. socialinių mokslų studijų sritis " - ten bendra soc. mokslų diagrama?

Nieko nebesuprantu... o rašydama postą matau, kad ryte mano matytos diagramos kažkodėl pakito  Nes ryte dar padariau print screen'ą... Nu mistikų mistiką

Žinutė parašyta: 2010-07-26 17:06:45 | Nuoroda

dar viena įdomybė - patikrinus ryte diagrama buvo vienokia, po pietų ji pasikeitė

Kažkokia mistika...

Žinutė parašyta: 2010-07-26 17:28:11 | Nuoroda
Ad Absurdum rašė:

Jei rašo, kad bendra, reiškia bendra. Vat aš turiu konkretesnę diagramą, skirtą vienos vienintelės studijų programos, vnf vietų daliai. Ir ką gi -- joje aiškiai pavaizduota, kad paskutinio kviečiamo studijuoti asmens KB -- 17.12, maniškis -- 17.96. Kvietimo negavau.

koks prioritetas?

Žinutė parašyta: 2010-07-28 11:14:24 | Nuoroda

Atsirado atnaujinimai kiek sutarčių jau yra pasirašyta... Būtų labai naudinga kad LAMA suvestų visas po to, kai dokai jau nebebus priimami :) Bet turbūt šito tikėtis neverta...