Vartotojo hm... pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-26 11:51:20 | Nuoroda

o jei netycia pavyktu istot per antra etapa, tai iki kada reik pasirasyt dokumentus, nes papildomas priemimas prasideda rugpjucio 5 diena, jei neklystu ?

Žinutė parašyta: 2010-07-26 11:54:10 | Nuoroda

tai zjb niekur neistosiu, nes visur buvau sudejes vf, o dabar nors viena vnf padaryciau, bet keisti negalima.

man ir ta pati situacija

Žinutė parašyta: 2010-07-31 16:56:46 | Nuoroda

Man ir tas pats... Idomu ar bus imanoma patekt i vnf politologija per trecia etapa, nes ekonomika, tai speju bus perpildyta... labai gailiuosi, kad neparasiau pirmame etape nei vienos vnf, buciau neturejusi dabar to galvos skausmo...

Žinutė parašyta: 2010-08-01 23:37:41 | Nuoroda
KISS4U rašė:
cantslowdown rašė:
KISS4U rašė:
cantslowdown rašė:

visi cia tik kalba apie norus, juokinga net. norint gyventi pagal norus turi but ir galimybes. as ir pvz noriu po pasauli pakeliaut bet nera finansu. taip pat ir su studijom. jei nori studijuot pagal norus reikia arba lb lb lb gerai mokytis arba turet pinigu(durniai ima paskolas). tai gi tie patarimai stokit pagal norus durnai skamba, reik realiai mastyt.

nematau nieko durno imti paskolą. pati planuoju ją pasiimt, nes mokytis noriu ir nepatekau į vf. pabaigsiu pirmą kursą važiuosiu per vasarą užsidirbti pinigų, gražinsiu paskolą ir dar susimokėsiu už ateinančius metus, nematau tame problemų. kai nori gyvenime kažko pasiekti, tai reikia stengtis dėl to, o ne sėdėt rankas sudėjus ir dejuoti kaip sunku, tik durniai ima paskolas. niekam nėra lengva, bet galima pasistengti, kad bent kiek palenvėtų.

ok, tavo nuomone tokia, gerbiu, bet ko cia vaziuoji? kas tau leidzia manyt  kad as ar kiti sedi rankas sudeje? apskritai teko bendrauti su zmonem kurie pasieme paskolas ir jau po metu gailisi pasieme. beto niekas negarantuoja kad pasiseks studijose ar nuvaziuot uzsieny uzsidirbt pinigu. aisku kas nerizikuoja tas negera sampano. bet mano nuomone tokia kad netokiam amziui reikia imti paskolas ir apsikraut sau gyvenima.

ant tavęs nieks nevažiuoja, aš kalbėjau apskritai apie visus, kurie daugiau kalba, negu daro. kiekvienas turim savo nuomonę ir visada ginsim ją, taip jau yra. o kitas dalykas kiekvieno žmogaus gyvenimiškas subrendimas pasireiškia skirtingu metu, ir viena(s) jau būdamas 18m gali elgtis ir mastyti, suktis gyvenime taip, kaip kita(s) būnant 30m pasirodys daug labiau nesubrendus(-ęs), nei ta(s) 18m. ir tik mes patys galime nuspręsti ar darome teisingus sprendimus ar neklystame, ar viską gerai apgalvojome prieš darant kažką lemtingo mūsų gyvenime.

perskaicius komentarus, tai pasirode, kad labai jau dideles asmenybes kaip ne kurie jauciasi baige mokykla.laisvai filosofuoja kada kas suauga ir kada kas kaip masto, kas gerai ir kas blogai... net juokinga pasidare.

Žinutė parašyta: 2010-08-02 10:52:34 | Nuoroda
LiuDuTia* rašė:

galbut kas nors rimtai zino kada prasides treciasis etapas ir bus galima pradeti keisti prasymus? :)

rugpjucio 5 diena. :)

Žinutė parašyta: 2010-08-05 12:33:59 | Nuoroda

gal kas zinot kur rasoma kiek liko laisvu vietu?

Žinutė parašyta: 2010-08-05 12:42:17 | Nuoroda

nesuprantu, kodel taip neaiskiai viska isdeste apie tas laisvas vietas... keista