Vartotojo Mindaugas Vilius pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-26 13:36:24 | Nuoroda

Aš įstojau 8 numeriu į VPU taikomąją istoriją, nors 7 numeriu į VU pagal diagrama tai pat turėjau įstoti. Analogiškos 7 ir 8 numeriu diagramos, bet štai koks paradoksas, į VU neįstojau. Ir niekas negali išsamiai paiškinti, nei į LAMA prisiskambinsi, nei patys universitetai nežino ką pasakyti, kai su jais susisieki.

Žinutė parašyta: 2010-07-26 13:41:25 | Nuoroda
kusta rašė:

O tai ka tada reiskia paprastas bruksnys be rodyklytes :D ?

Brukšnys reiškia apskritai kiek įstojo į tą sritį ar kryptį. PVZ: kineziterapija yra biomedicinos, tai biomedicina ir yra žymima tuo brukšniu. Nes ten parodomo su kokiu žemiausiu balu galima buvo įstoti į biomediciną, o rodyklė tai rodo kineziterapijos programa.

Bent aš taip suprantu. :)

Žinutė parašyta: 2010-07-26 13:50:36 | Nuoroda
Nepavyzdinga rašė:

mano tai ten ta rodyklite ten pat kur mano balas tai as buvau paskutine priimta?:D

Visko gali būti, jeigu būna lygus balas kažkas nusveria įstojimą. Turi būti kažkoks svertinis koeficientas.

Žinutė parašyta: 2010-07-26 13:52:28 | Nuoroda
kusta rašė:

As ir taip manau, bet gal yra kitaip mananciu ar zinanciu 100 procentu tiklsiai :D ? Pas mane tai rodyklike su bruksniu skiriasi :D

Tai pas visus skiriasi rodiklytė nuo brukšnio.

Žinutė parašyta: 2010-07-26 14:24:23 | Nuoroda
Nepavyzdinga rašė:
Mindaugas Vilius rašė:
kusta rašė:

As ir taip manau, bet gal yra kitaip mananciu ar zinanciu 100 procentu tiklsiai :D ? Pas mane tai rodyklike su bruksniu skiriasi :D

Tai pas visus skiriasi rodiklytė nuo brukšnio.

pas mane nesiskiria, viskas vienoj eilutej:D

Aaa... įdomu.

Žinutė parašyta: 2010-07-26 15:16:24 | Nuoroda

O klausykit. Ar yra skirtumas jei aš stodamas 2 etapu, sudeliosiu kitaip stojimus, ar gali tada i mano jau istota vieta kitas istoti?

Tai jei dalyvauju 2 etape as turiu maziau sansu istoti ar kaip?

Žinutė parašyta: 2010-07-26 15:22:53 | Nuoroda
Masha07 rašė:
Mindaugas Vilius rašė:

O klausykit. Ar yra skirtumas jei aš stodamas 2 etapu, sudeliosiu kitaip stojimus, ar gali tada i mano jau istota vieta kitas istoti?

jei iki 28 nepasirašai sutarties, savo gautą vietą prarandi.

Na jo, šitą aš suprantu. Bet tai 2 etape aš dėl jos vistiek galiu kovoti ir vėl galiu į ją įstoti?

Žinutė parašyta: 2010-07-26 15:33:38 | Nuoroda
Masha07 rašė:
Mindaugas Vilius rašė:
Masha07 rašė:
Mindaugas Vilius rašė:

Na jo, šitą aš suprantu. Bet tai 2 etape aš dėl jos vistiek galiu kovoti ir vėl galiu į ją įstoti?

nu gali bandyti laimę, bet įstojimo tikimybė laaaaabai sumažėja, ypač jei kokių socialinių mokslų. kodėl netinka į kurią esi pakviestas?

Man gal ir tinka, bet supranti čia man atrodo žiauri klaida, aš net nesuprantu.

7 numeriu rašiau VU istorija, o 8 VPU taikomoji istorija. Įstojau į VPU, bet diagramos yra tokios pačios, mano balas yra į kairę už tos rodiklės ir aš nesuprantu kodėl įstojau ne į VU?

Žinutė parašyta: 2010-07-26 15:44:00 | Nuoroda
Aurushca rašė:

o tenais ir valstybes finansuoja ir nefnansuoja i ta diagrama surasyti?

pas mane tik vf

Žinutė parašyta: 2010-07-26 16:00:36 | Nuoroda
Masha07 rašė:
Mindaugas Vilius rašė:
Masha07 rašė:
Mindaugas Vilius rašė:
Masha07 rašė:
Mindaugas Vilius rašė:

nu gali bandyti laimę, bet įstojimo tikimybė laaaaabai sumažėja, ypač jei kokių socialinių mokslų. kodėl netinka į kurią esi pakviestas?

Man gal ir tinka, bet supranti čia man atrodo žiauri klaida, aš net nesuprantu.

7 numeriu rašiau VU istorija, o 8 VPU taikomoji istorija. Įstojau į VPU, bet diagramos yra tokios pačios, mano balas yra į kairę už tos rodiklės ir aš nesuprantu kodėl įstojau ne į VU?

tai matyt atsirado daugiau žmonių, kurių prioritetas buvo aukštesnis nei tavo. pakvietė atitinkamą skaičių ir matyt tu nebepatekai. gali bandyti 2ame etape, bet žiūrėk, kad nepaliktum be nieko :)

Aišku, na žiūrėsiu. Ačiū

Žinutė parašyta: 2010-07-28 21:52:36 | Nuoroda

joa

Žinutė parašyta: 2010-07-29 18:43:37 | Nuoroda
Joot ^ ^ rašė:

Yra istojusiu i taikomaja istorija ?:) 

As esu :)

Žinutė parašyta: 2010-07-29 18:48:12 | Nuoroda

Planuoju, jeigu spesiu atvaziuoti, o tu jau uzsiregistravai?

Žinutė parašyta: 2010-08-04 12:10:04 | Nuoroda
GinteGinte rašė:

SveikiSveiki, aš ir į taikomąją istoriją įstojau ;)

manau susitiksim fuxų stovykloj , nes ir pati į pirmą pamainą užsirašiau

sveika :) skype savo pasakyk, jei gali

Žinutė parašyta: 2010-08-05 18:30:32 | Nuoroda

facebook: Mindaugas Vilius