Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
13:36:24
| Nuoroda
Aš įstojau 8 numeriu į VPU taikomąją istoriją, nors 7 numeriu į VU pagal diagrama tai pat turėjau įstoti. Analogiškos 7 ir 8 numeriu diagramos, bet štai koks paradoksas, į VU neįstojau. Ir niekas negali išsamiai paiškinti, nei į LAMA prisiskambinsi, nei patys universitetai nežino ką pasakyti, kai su jais susisieki. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
13:41:25
| Nuoroda
kusta rašė:
O tai ka tada reiskia paprastas bruksnys be rodyklytes ? Brukšnys reiškia apskritai kiek įstojo į tą sritį ar kryptį. PVZ: kineziterapija yra biomedicinos, tai biomedicina ir yra žymima tuo brukšniu. Nes ten parodomo su kokiu žemiausiu balu galima buvo įstoti į biomediciną, o rodyklė tai rodo kineziterapijos programa. Bent aš taip suprantu. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
13:50:36
| Nuoroda
Nepavyzdinga rašė:
mano tai ten ta rodyklite ten pat kur mano balas tai as buvau paskutine priimta?:D Visko gali būti, jeigu būna lygus balas kažkas nusveria įstojimą. Turi būti kažkoks svertinis koeficientas. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
13:52:28
| Nuoroda
kusta rašė:
As ir taip manau, bet gal yra kitaip mananciu ar zinanciu 100 procentu tiklsiai ? Pas mane tai rodyklike su bruksniu skiriasi Tai pas visus skiriasi rodiklytė nuo brukšnio. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
14:24:23
| Nuoroda
Nepavyzdinga rašė:
Mindaugas Vilius rašė:
kusta rašė:
As ir taip manau, bet gal yra kitaip mananciu ar zinanciu 100 procentu tiklsiai ? Pas mane tai rodyklike su bruksniu skiriasi Tai pas visus skiriasi rodiklytė nuo brukšnio. pas mane nesiskiria, viskas vienoj eilutej:D Aaa... įdomu. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:16:24
| Nuoroda
O klausykit. Ar yra skirtumas jei aš stodamas 2 etapu, sudeliosiu kitaip stojimus, ar gali tada i mano jau istota vieta kitas istoti? Tai jei dalyvauju 2 etape as turiu maziau sansu istoti ar kaip? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:22:53
| Nuoroda
Masha07 rašė:
Mindaugas Vilius rašė:
O klausykit. Ar yra skirtumas jei aš stodamas 2 etapu, sudeliosiu kitaip stojimus, ar gali tada i mano jau istota vieta kitas istoti? Tai jei dalyvauju 2 etape as turiu maziau sansu istoti ar kaip? jei iki 28 nepasirašai sutarties, savo gautą vietą prarandi. Na jo, šitą aš suprantu. Bet tai 2 etape aš dėl jos vistiek galiu kovoti ir vėl galiu į ją įstoti? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:33:38
| Nuoroda
Masha07 rašė:
Mindaugas Vilius rašė:
Masha07 rašė:
Mindaugas Vilius rašė:
O klausykit. Ar yra skirtumas jei aš stodamas 2 etapu, sudeliosiu kitaip stojimus, ar gali tada i mano jau istota vieta kitas istoti? Tai jei dalyvauju 2 etape as turiu maziau sansu istoti ar kaip? jei iki 28 nepasirašai sutarties, savo gautą vietą prarandi. Na jo, šitą aš suprantu. Bet tai 2 etape aš dėl jos vistiek galiu kovoti ir vėl galiu į ją įstoti? nu gali bandyti laimę, bet įstojimo tikimybė laaaaabai sumažėja, ypač jei kokių socialinių mokslų. kodėl netinka į kurią esi pakviestas? Man gal ir tinka, bet supranti čia man atrodo žiauri klaida, aš net nesuprantu. 7 numeriu rašiau VU istorija, o 8 VPU taikomoji istorija. Įstojau į VPU, bet diagramos yra tokios pačios, mano balas yra į kairę už tos rodiklės ir aš nesuprantu kodėl įstojau ne į VU? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:44:00
| Nuoroda
Aurushca rašė:
o tenais ir valstybes finansuoja ir nefnansuoja i ta diagrama surasyti? pas mane tik vf |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
16:00:36
| Nuoroda
Masha07 rašė:
Mindaugas Vilius rašė:
Masha07 rašė:
Mindaugas Vilius rašė:
Masha07 rašė:
Mindaugas Vilius rašė:
O klausykit. Ar yra skirtumas jei aš stodamas 2 etapu, sudeliosiu kitaip stojimus, ar gali tada i mano jau istota vieta kitas istoti? Tai jei dalyvauju 2 etape as turiu maziau sansu istoti ar kaip? jei iki 28 nepasirašai sutarties, savo gautą vietą prarandi. Na jo, šitą aš suprantu. Bet tai 2 etape aš dėl jos vistiek galiu kovoti ir vėl galiu į ją įstoti? nu gali bandyti laimę, bet įstojimo tikimybė laaaaabai sumažėja, ypač jei kokių socialinių mokslų. kodėl netinka į kurią esi pakviestas? Man gal ir tinka, bet supranti čia man atrodo žiauri klaida, aš net nesuprantu. 7 numeriu rašiau VU istorija, o 8 VPU taikomoji istorija. Įstojau į VPU, bet diagramos yra tokios pačios, mano balas yra į kairę už tos rodiklės ir aš nesuprantu kodėl įstojau ne į VU? tai matyt atsirado daugiau žmonių, kurių prioritetas buvo aukštesnis nei tavo. pakvietė atitinkamą skaičių ir matyt tu nebepatekai. gali bandyti 2ame etape, bet žiūrėk, kad nepaliktum be nieko Aišku, na žiūrėsiu. Ačiū |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-28
21:52:36
| Nuoroda
joa |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-29
18:43:37
| Nuoroda
Joot ^ ^ rašė:
Yra istojusiu i taikomaja istorija ?:) As esu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-29
18:48:12
| Nuoroda
Planuoju, jeigu spesiu atvaziuoti, o tu jau uzsiregistravai? |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-04
12:10:04
| Nuoroda
GinteGinte rašė:
SveikiSveiki, aš ir į taikomąją istoriją įstojau manau susitiksim fuxų stovykloj , nes ir pati į pirmą pamainą užsirašiau sveika skype savo pasakyk, jei gali |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-05
18:30:32
| Nuoroda
facebook: Mindaugas Vilius skype: fcvilnius17 |