Vartotojo blond pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-26 23:13:54 | Nuoroda

aš gavau kvietimą čia studijuoti vf, bet labiau norejau kitur, taigi nelabai nudžiugau ;/  kodėl jūs rinkotės šią specialybę?

Žinutė parašyta: 2010-07-27 17:22:49 | Nuoroda

na aš ir šiandien jau nunešiau dokumentus, labai maloniai priėmė visi, ir dizaino fakulteto atsovybė smagi pasirodė, tai tikiuosi nebus liūdna studijuoti :)

Žinutė parašyta: 2010-07-27 23:29:03 | Nuoroda

kiek grupiu nezinau, bet is merginos kuri registravo dokumentus supratau, kad nelabai daug i dizaino fakulteta atejo busimu pirmakursiu. Gal koki chat'a bendra padarom? mano skype: unnyte

Žinutė parašyta: 2011-05-23 19:04:25 | Nuoroda

 Aš studijuoju šią specialybę, esu pirmakursė. Tikrai nesigailiu pasirinkusi studijas čia. Na tos techninės dalies pirmame, antrame kurse tikrai nemažai, tai nedžiugina bet galima kentėti. gal tie tikslieji dalykai ir geriau pagalvojus, prieš kolį pasėdi, pasprendi ir viskas, nereikia kaip humanitaram kalt teorijos knygų storiausių. :P o  ir  pirma sesija visai nesunki buvo, du egzus tik laikiau ir tai abu neprivalomi :)

Pirmame pusmetyje buvo įvadas į studijas, pavažinėjom po spaustuves, pažiūrėjome ką pagal specialybę mūsų veikia žmonės. Parodė maketavimo, dizaino skyrius ir visą techninę pusę, tikrai idomu :)

 

Žinutė parašyta: 2011-05-23 19:22:50 | Nuoroda

 Praeitais metais aš čia įstojau, ir džiaugiuosi dėl to. Visi baidosi tu technologijų, chemijų matematikų ir t.t. bet nieko čia baisaus. Mano klasiokai stojo į teisę, kosmetologiją, verslo administravimą, vadybą, ekonomiką ir t.t na ir ką, susitinkam, pašnekam, tai pasirodo mane mokslai mažiausiai spaudžia. Pasimokyti tik prieš kolius reikia, o ne pastoviai kalti kaip kitiems. :P sesija ir nesunki buvo, daugelis egzų neprivalomi jei deramai atsiskaitai kolius. Po to dar mėnesį atostogavau kol kitas pusmetis prasidėjo.  :) Ir šiaip specialybiniai dalykai idomūs, dar pirmą pusmetį važinėjom po spastuves, įmones, kur savo akimis galėjome pamatyti ką veikia šios specelizacijos žmonės :)

Žinutė parašyta: 2011-07-18 12:54:58 | Nuoroda

 hmz tiksliai nepamenu kažkas apie 13 gal :) bet šiuo metu  visi iš mano kurso studijuojame nemokamai. Iš pradžių buvo šiek tiek studentų mokančių už mokslą, bet bėgant laikui keletas turinčių krepšelius išėjo, išvyko ar iškrito ir visi norintys perėjo į nemokamas vietas :)