Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
12:32:56
| Nuoroda
Labas, gal kas ką nors žinote apie KTU fuksų stovyklą? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-29
14:52:03
| Nuoroda
HEEY, ieškau grupiokų studijuosiančių KTU verslo administravimą , būtų smagu susipažinti:)) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-29
14:56:58
| Nuoroda
Heey, visi, kas įstojote į KTU verslo administravimą būtų smagu susipažinti su busimais kursiokais:)) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-29
15:08:39
| Nuoroda
ella rašė:
gutis. rašė:
Labas, gal kas ką nors žinote apie KTU fuksų stovyklą? Labas, as zinau tik tiek, kad ji bus rugseji Labas dar karta:) as pati verslo administravime, tai ekonomikos ir vadybos fakultete, bet dar kol kas nieko nezinau:) o gal yra nete kokios informacijos? kaina, vieta, laikas ar bent kazkas panasaus? nes manau tikrai verte nuvykti:) beje esu kazka girdejusi apie kazkokia atranka, kad ne visi norintys patenka, o juos atrinks burtu keliu.. teisybe ?:)) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-29
16:43:25
| Nuoroda
ella rašė:
gutee. rašė:
ella rašė:
gutis. rašė:
Labas, gal kas ką nors žinote apie KTU fuksų stovyklą? Labas, as zinau tik tiek, kad ji bus rugseji Labas dar karta:) as pati verslo administravime, tai ekonomikos ir vadybos fakultete, bet dar kol kas nieko nezinau:) o gal yra nete kokios informacijos? kaina, vieta, laikas ar bent kazkas panasaus? nes manau tikrai verte nuvykti:) beje esu kazka girdejusi apie kazkokia atranka, kad ne visi norintys patenka, o juos atrinks burtu keliu.. teisybe ?:)) Kad daugiau nieko ir nezinau, tik kai buvau pasirasyti sutarti su KTU, ten dave lankstinuku, tai ten ir buvo surasyta kada bus, bet ir tai tik diena na as irgi tikiuosi:) bus matyti tuomet:) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-29
22:22:42
| Nuoroda
labas, Narija, gal esi kokiame facebooke, ar skype pasakytum, butu smagu pabendrauti:) Ugne, mes jau susipazinom siandien, Inga cia:D Sorry, kazkaip neuzkliuvo man, nemaciau, kad jau yra tema si, tai pamaniau reikia sukurti nauja:) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-29
22:22:43
| Nuoroda
labas, Narija, gal esi kokiame facebooke, ar skype pasakytum, butu smagu pabendrauti:) Ugne, mes jau susipazinom siandien, Inga cia:D Sorry, kazkaip neuzkliuvo man, nemaciau, kad jau yra tema si, tai pamaniau reikia sukurti nauja:) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-30
11:06:23
| Nuoroda
Labas:) reikia eiti į KTU priešais karo muziejų, kur yra:) turi iš anksto būti susimokėjusi 120 litų ir pateikti jiems čekutį:) pirmame etape buvo milžiniškos, dabar bus mažesnės, manau:) o Tu irgi į verslo administravimą taip pat?:) p.s. dėl pažymėjimų, štai čia ----> www.lsp.lt visa informacija:) pasirašai sutartį ir gali pradėti registrauotis;) |