Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
12:32:56
| Nuoroda
Labas, gal kas ką nors žinote apie KTU fuksų stovyklą? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-29
14:52:03
| Nuoroda
HEEY, ieškau grupiokų studijuosiančių KTU verslo administravimą , būtų smagu susipažinti:)) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-29
14:56:58
| Nuoroda
Heey, visi, kas įstojote į KTU verslo administravimą būtų smagu susipažinti su busimais kursiokais:)) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-29
15:08:39
| Nuoroda
ella rašė:
gutis. rašė:
Labas, gal kas ką nors žinote apie KTU fuksų stovyklą? Labas, as zinau tik tiek, kad ji bus rugseji Rugsejo 11-12dienom informatikos fakultetui, o rugsejo 18-19dienom statybos ir architekturos fakultetui O kitiem nezinau kada Labas dar karta:) as pati verslo administravime, tai ekonomikos ir vadybos fakultete, bet dar kol kas nieko nezinau:) o gal yra nete kokios informacijos? kaina, vieta, laikas ar bent kazkas panasaus? nes manau tikrai verte nuvykti:) beje esu kazka girdejusi apie kazkokia atranka, kad ne visi norintys patenka, o juos atrinks burtu keliu.. teisybe ?:)) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-29
16:43:25
| Nuoroda
ella rašė:
gutee. rašė:
ella rašė:
gutis. rašė:
Labas, gal kas ką nors žinote apie KTU fuksų stovyklą? Labas, as zinau tik tiek, kad ji bus rugseji Rugsejo 11-12dienom informatikos fakultetui, o rugsejo 18-19dienom statybos ir architekturos fakultetui O kitiem nezinau kada Labas dar karta:) as pati verslo administravime, tai ekonomikos ir vadybos fakultete, bet dar kol kas nieko nezinau:) o gal yra nete kokios informacijos? kaina, vieta, laikas ar bent kazkas panasaus? nes manau tikrai verte nuvykti:) beje esu kazka girdejusi apie kazkokia atranka, kad ne visi norintys patenka, o juos atrinks burtu keliu.. teisybe ?:)) Kad daugiau nieko ir nezinau, tik kai buvau pasirasyti sutarti su KTU, ten dave lankstinuku, tai ten ir buvo surasyta kada bus, bet ir tai tik diena o siaip manau, jei jau vyks rugseji, tai spesim dar suzinoti daugiau info jau ten budami, nera kur skubeti o del to atrinkimo burtu keliu, tai tikiuos, kad gal ne... galetu visus leisti... na as irgi tikiuosi:) bus matyti tuomet:) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-29
22:22:42
| Nuoroda
labas, Narija, gal esi kokiame facebooke, ar skype pasakytum, butu smagu pabendrauti:) Ugne, mes jau susipazinom siandien, Inga cia:D Sorry, kazkaip neuzkliuvo man, nemaciau, kad jau yra tema si, tai pamaniau reikia sukurti nauja:) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-29
22:22:43
| Nuoroda
labas, Narija, gal esi kokiame facebooke, ar skype pasakytum, butu smagu pabendrauti:) Ugne, mes jau susipazinom siandien, Inga cia:D Sorry, kazkaip neuzkliuvo man, nemaciau, kad jau yra tema si, tai pamaniau reikia sukurti nauja:) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-30
11:06:23
| Nuoroda
Labas:) reikia eiti į KTU priešais karo muziejų, kur yra:) turi iš anksto būti susimokėjusi 120 litų ir pateikti jiems čekutį:) pirmame etape buvo milžiniškos, dabar bus mažesnės, manau:) o Tu irgi į verslo administravimą taip pat?:) p.s. dėl pažymėjimų, štai čia ----> www.lsp.lt visa informacija:) pasirašai sutartį ir gali pradėti registrauotis;) |