Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
17:24:29
| Nuoroda
Sveiki,kūribiniai fuxai! netyčia anksčiau laiko sužinojau,kad įstojau čia,taigi būtų labai smagu sužinot,su kokia gauja turėsiu galimybę greitu metu susimatyt ) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
17:28:05
| Nuoroda
Bulius rašė:
Woodpecker rašė:
Sveiki,kūribiniai fuxai! netyčia anksčiau laiko sužinojau,kad įstojau čia,taigi būtų labai smagu sužinot,su kokia gauja turėsiu galimybę greitu metu susimatyt ) Su tokiais balais kaip tavo, būtų neįmanoma neįstoti nu Lietuvoj visko pasitaiko žinai |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
10:27:45
| Nuoroda
Laaabas rytas, sveikinu pasitikus sviezia diena su graziom naujienom! tikiuos nuo sampano skrandziai neuzburbuliavo per daug tai metu linkejima,kad netektu per daug kankintis eilese teikiant dokumentus ateinanciom dienom ir trypiu is dziaugsmo uz nusimatancius smagumus kuriamus kartu ! :) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
11:08:36
| Nuoroda
Missss rašė:
Missss rašė:
GAL KAS ZINO KAIP SU VGTU REGISTRACIJOS MOKESČIU? Vgtu tinklalapį prie dokumentų neiko neparašyta apie tai, arba aš nematau:Ds GAL KAS ŽINOTE? radau:D ačiū, nebereikia;D Dabar jau man reikia! :D prasau prasau :}}} |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
11:13:32
| Nuoroda
Woodpecker rašė:
Missss rašė:
Missss rašė:
GAL KAS ZINO KAIP SU VGTU REGISTRACIJOS MOKESČIU? Vgtu tinklalapį prie dokumentų neiko neparašyta apie tai, arba aš nematau:Ds GAL KAS ŽINOTE? radau:D ačiū, nebereikia;D Dabar jau man reikia! :D prasau prasau :}}} Radau DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
11:13:54
| Nuoroda
Woodpecker rašė:
Missss rašė:
Missss rašė:
GAL KAS ZINO KAIP SU VGTU REGISTRACIJOS MOKESČIU? Vgtu tinklalapį prie dokumentų neiko neparašyta apie tai, arba aš nematau:Ds GAL KAS ŽINOTE? radau:D ačiū, nebereikia;D Dabar jau man reikia! :D prasau prasau :}}} Radau DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
15:01:56
| Nuoroda
Nu ka, gal ir pats laikas i jaukumo zona su kursiokais zengt duokit ir man veidaknygej zinia : Ginta Jackūnaitė |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
16:30:35
| Nuoroda