Vartotojo Woodpecker pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-25 17:24:29 | Nuoroda

Sveiki,kūribiniai fuxai!  netyčia anksčiau laiko sužinojau,kad įstojau čia,taigi būtų labai smagu sužinot,su kokia gauja turėsiu galimybę greitu metu susimatyt :)

Žinutė parašyta: 2011-07-25 17:28:05 | Nuoroda
Bulius rašė:
Woodpecker rašė:

Sveiki,kūribiniai fuxai!  netyčia anksčiau laiko sužinojau,kad įstojau čia,taigi būtų labai smagu sužinot,su kokia gauja turėsiu galimybę greitu metu susimatyt :)

Su tokiais balais kaip tavo, būtų neįmanoma neįstoti :)

nu Lietuvoj visko pasitaiko žinai :D 

Žinutė parašyta: 2011-07-26 10:27:45 | Nuoroda

Laaabas rytas, sveikinu pasitikus sviezia diena su graziom naujienom! tikiuos nuo sampano skrandziai neuzburbuliavo per daug :D  tai metu linkejima,kad netektu per daug kankintis eilese teikiant dokumentus ateinanciom dienom ir trypiu is dziaugsmo uz nusimatancius smagumus kuriamus kartu ! :) 

Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:08:36 | Nuoroda
Missss rašė:
Missss rašė:

GAL KAS ZINO KAIP SU VGTU REGISTRACIJOS MOKESČIU? Vgtu tinklalapį prie dokumentų neiko neparašyta apie tai, arba aš nematau:Ds GAL KAS ŽINOTE?

radau:D ačiū, nebereikia;D

Dabar jau man reikia! :D prasau prasau :}}} 

Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:13:32 | Nuoroda
Woodpecker rašė:
Missss rašė:
Missss rašė:

GAL KAS ZINO KAIP SU VGTU REGISTRACIJOS MOKESČIU? Vgtu tinklalapį prie dokumentų neiko neparašyta apie tai, arba aš nematau:Ds GAL KAS ŽINOTE?

Radau :DDD

Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:13:54 | Nuoroda
Woodpecker rašė:
Missss rašė:
Missss rašė:

Radau :DDD

Žinutė parašyta: 2011-07-26 15:01:56 | Nuoroda

Nu ka, gal ir pats laikas i jaukumo zona su kursiokais zengt :D  duokit ir man veidaknygej zinia : Ginta Jackūnaitė    :)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 16:30:35 | Nuoroda