Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-18
23:18:58
| Nuoroda
Sveiki . Ketinu ir aš čia stoti ;p. Tik niekaip neišsirenku ką imti -> informatiką, informacines technologijas ar programų sistemos. Visos panašios ir tuo pačiu skirtingos.. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-20
22:08:46
| Nuoroda
Sveiki. Norėjau paklausti dėl informatikos ir programų sistemos studijų krypčių. Žinau, kad programų sistemos absolventai daugiau programuos nei kitų krypčių studentai. Vis tik negalime sakyti, jog jei įstoju į Informatiką man mažiau pasisekė negu programų sistemų absolventui, todėl kyla klausimas kur Informatika lenkia programų sistemos specializaciją? (Kiek suprantu Informatika turi gretutinę kryptį - matematiką, bet ar tik tiek?) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:50:41
| Nuoroda
Vix rašė:
swipt rašė:
malvea rašė:
swipt rašė:
malvea rašė:
swipt rašė:
Na ka, prasideda baisusis ryto laukimas aš dar vis tikiuos,kad po 12h nakties paskelbs;) Ech... As irgi to noreciau, bet nesu tokia optimiste Bet bent nuo 8 jau galetu buti aš vistiek vidurnakčio palauksiu:D o td bandysiu ausines ir liuli, darbe turiu brendžio ir šampano, jei neįstosiu -brendis, jei įstosiu -šampanas:D Viskas bus gerai ir visi gersim rytoj sampana Bet neisivaizduoju kaip reikes uzmigti jauciu cia bus misija neimanoma dar ir energetinio isgeriau nepagalvojusi, tai visai nieko gero Nejaugi energetinis padeda? DD Kartą energetinio 11h vakaro išgėriau tai tik 5 ryto teužmigau |