Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-08-23
23:46:55
| Nuoroda
Sveiki:) Prisidedu prie įstojusių į logistikos vadybą. Artėja rugsėjo 1-oji, todėl būtų faina susirasti bendrakursių ir naujų draugų. Tai, kas norėtų susipažinti, parašykit |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-24
18:47:53
| Nuoroda
Justukas rašė:
Simonna rašė:
Sveiki:) Prisidedu prie įstojusių į logistikos vadybą. Artėja rugsėjo 1-oji, todėl būtų faina susirasti bendrakursių ir naujų draugų. Tai, kas norėtų susipažinti, parašykit Sveikut turbūt grupiokės būsim gal dar barake gyvensi? Kaip fainai, kad atsiliepei, Juste Na, pirmą mėn.susiradau, kitur pagyvent, bet gal vėliau pereisiu į bendrabutį Beje iš kur esi? |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-24
18:56:10
| Nuoroda
Sveiki Kokios nuotaikos? Atrodo, kad visi tokie draugiški, tikiuosi, kad taip ir bus per mokslo metus |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-25
11:02:13
| Nuoroda
Justukas rašė:
Simonna rašė:
Justukas rašė:
Simonna rašė:
Sveiki:) Prisidedu prie įstojusių į logistikos vadybą. Artėja rugsėjo 1-oji, todėl būtų faina susirasti bendrakursių ir naujų draugų. Tai, kas norėtų susipažinti, parašykit Sveikut turbūt grupiokės būsim gal dar barake gyvensi? Kaip fainai, kad atsiliepei, Juste Na, pirmą mėn.susiradau, kitur pagyvent, bet gal vėliau pereisiu į bendrabutį Beje iš kur esi? aš čia vienintelė šiaulietė jei nelkystu tu iš mažeikių turbūt, ar ne? :) tikiuos apsigyvensi bendrabuty Jap, esu mažeikietė O iš tavo miesto, manau, dar tikrai atsiras žmogų |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-25
11:02:15
| Nuoroda
Justukas rašė:
Simonna rašė:
Justukas rašė:
Simonna rašė:
Sveiki:) Prisidedu prie įstojusių į logistikos vadybą. Artėja rugsėjo 1-oji, todėl būtų faina susirasti bendrakursių ir naujų draugų. Tai, kas norėtų susipažinti, parašykit Sveikut turbūt grupiokės būsim gal dar barake gyvensi? Kaip fainai, kad atsiliepei, Juste Na, pirmą mėn.susiradau, kitur pagyvent, bet gal vėliau pereisiu į bendrabutį Beje iš kur esi? aš čia vienintelė šiaulietė jei nelkystu tu iš mažeikių turbūt, ar ne? :) tikiuos apsigyvensi bendrabuty Jap, esu mažeikietė O iš tavo miesto, manau, dar tikrai atsiras žmogų |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-27
13:57:12
| Nuoroda
KVK minėjo, kad duos laikinus pažymėjimus, o tikruosius gausim tik rugsėjo vid. ar gale. |