Vartotojo Simonna pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-08-23 23:46:55 | Nuoroda

Sveiki:) Prisidedu prie įstojusių į logistikos vadybą. Artėja rugsėjo 1-oji, todėl būtų faina susirasti bendrakursių ir naujų draugų. Tai, kas norėtų susipažinti, parašykit :)

Žinutė parašyta: 2010-08-24 18:47:53 | Nuoroda
Justukas rašė:
Simonna rašė:

Sveiki:) Prisidedu prie įstojusių į logistikos vadybą. Artėja rugsėjo 1-oji, todėl būtų faina susirasti bendrakursių ir naujų draugų. Tai, kas norėtų susipažinti, parašykit :)

Sveikut :) turbūt grupiokės būsim :D gal dar barake gyvensi? :)

Kaip fainai, kad atsiliepei, Juste ;) Na, pirmą mėn.susiradau, kitur pagyvent, bet gal vėliau pereisiu į bendrabutį :) Beje iš kur esi? :)

Žinutė parašyta: 2010-08-24 18:56:10 | Nuoroda

Sveiki ;) Kokios nuotaikos? Atrodo, kad visi tokie draugiški, tikiuosi, kad taip ir bus per mokslo metus ;)  

Žinutė parašyta: 2010-08-25 11:02:13 | Nuoroda
Justukas rašė:
Simonna rašė:
Justukas rašė:
Simonna rašė:

Kaip fainai, kad atsiliepei, Juste ;) Na, pirmą mėn.susiradau, kitur pagyvent, bet gal vėliau pereisiu į bendrabutį :) Beje iš kur esi? :)

aš čia vienintelė šiaulietė jei nelkystu :D tu iš mažeikių turbūt, ar ne? :) tikiuos apsigyvensi bendrabuty :D

Jap, esu mažeikietė :) O iš tavo miesto, manau, dar tikrai atsiras žmogų :D 

Žinutė parašyta: 2010-08-25 11:02:15 | Nuoroda
Justukas rašė:
Simonna rašė:
Justukas rašė:
Simonna rašė:

aš čia vienintelė šiaulietė jei nelkystu :D tu iš mažeikių turbūt, ar ne? :) tikiuos apsigyvensi bendrabuty :D

Jap, esu mažeikietė :) O iš tavo miesto, manau, dar tikrai atsiras žmogų :D 

Žinutė parašyta: 2010-08-27 13:57:12 | Nuoroda

KVK minėjo, kad duos laikinus pažymėjimus, o tikruosius gausim tik rugsėjo vid. ar gale.